Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 10:12 pm

kura - písal si o arogancií vedenia..Ak niečo chcem vedieť, idem na Vodnú a pýtam sa. Nestretol som sa so žiadnou aroganciou. Nahrávky som si vypočul aj ja. Radšej by som si nechal odrezať ukazovák na pravej ruke, ako sa zúčastniť takého bordelu, aký bol vyvolaný zo strany ľudí kričiacich po výmene vedenia. Spôsob akým sa koná "výmena" vedenia, alebo ako sa chce konať je v súlade s čím? Minule som bol v jednom rybárstve a vypočul som si rozhovor človeka, ktorý podporuje ľudí kričiacich po zmene..Ten dotyčný drístal také veci o ktorých ani len z ďaleka nemá šajnu. Stačí to na urobenie si "obrazu" o ľuďoch a danej situácií..

Kura - treba si vybrať tú správnu stranu. Ak Ťa súčasné vedenie podporovalo a tebe to doteraz vyhovovalo, prečo alebo čo zmenilo tvoj názor, že zrazu sa ti niečo nepáči?! Popremýšľaj či zmena názoru prišla z tvojej hlavy, alebo vládne davová psychóza..

Nechcel som sa síce zapájať do diskusie, prišiel som iba napísať odozvu na reakcie po mojom odchode, ale nedalo mi to.

Lovu zdar a veľa pekných úlovkov v roku 2012!
Cronicle

Poslaťod kopco » Pon Mar 26, 2012 10:34 pm

Cronicle toľko k tvojej osobe,si buď policajt alebo poskok niekoho.Som zvedavý či tí naši papaláši budú mať gule prísť pred budovu 30.3.2012.
Sú to chudáci ktorý vlastnou hlavou by si v živote na seba nezarobili,ale parazitovať využívať to hej.To sú ich praktiky
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod assassin » Pon Mar 26, 2012 10:41 pm

plandavcik píše:stale ti hovorim ze sa mi ozvi a daj na seba cislo si obycajny dusevny chudak !!!!! ty len za mno nikde nechod ty sa mi ozvi kde sa stretneme. myslim chudaka andyho alebo sa bojis ze by som na teba podal trestne oznamenie vyhrazanie sa smrtou.

Plandavcik asi by si nemal uz chodiť na ryby bo ked takého uboziaka stretnes pri vode a ešte bude rs tak ti prehlada aj telesne dutiny.taky ľudia pracujú pre hadov co ešte aj na fóre zastrasuju ľudí. On je v skutočnosti chuck norris , mám to potvrdené
assassin
...
...

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 10:45 pm

assassin píše:
plandavcik píše:stale ti hovorim ze sa mi ozvi a daj na seba cislo si obycajny dusevny chudak !!!!! ty len za mno nikde nechod ty sa mi ozvi kde sa stretneme. myslim chudaka andyho alebo sa bojis ze by som na teba podal trestne oznamenie vyhrazanie sa smrtou.

Plandavcik asi by si nemal uz chodiť na ryby bo ked takého uboziaka stretnes pri vode a ešte bude rs tak ti prehlada aj telesne dutiny.taky ľudia pracujú pre hadov co ešte aj na fóre zastrasuju ľudí. On je v skutočnosti chuck norris , mám to potvrdené

neboj sa kamo on len steka ako taky ratlik ale on nehryzie on je len tu na fore majster sveta .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Pon Mar 26, 2012 11:12 pm

plandavcik ! Načo klameš? andy sa ti nevyhrážal smrťou . A mne môžeš uveriť,že ti naloží . Nebude ti tu už vypisovať,upozornil ťa a napísal ti to dosť zrozumiteľne aby si ho nechal na pokoji,Rolovho kamaráta myslel mňa a keď tak spätne rozmýšľam zavinil si si to sám ? V kuse tu píšeš aj o tých tvojich číslach,prečo si do dnešného dňa nedal trestne oznámenie ? Keď tu v kuse píšeš jak kradne H H K vieš ich mena očierňovať,ale nedal si žiadne trestne oznámenie ...Prečo asi ??? Napíš tu,že prečo len kričíš a nepodáš tr.oznámenie,lebo len klameš Vician a zavádzaš rybárov!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod Igor Podlubny » Pon Mar 26, 2012 11:19 pm

Tak, a konecne vieme kto je tu koho cokel.

JK, gratulujem, doteraz ste odviedli celkom slusnu "robotu" na tomto poli. Doteraz... :lol:
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod Boris » Pon Mar 26, 2012 11:25 pm

Plavec- Nereagoval som na Cicera, asi to tak vyznelo, lebo môj príspevok šiel po tvojom. Ak si to tak zobral tak prepáč.
Sbiro-Nemyslel som teba, tým kričiacim na schôdzach, nepoznám ťa. Ty mňa áno? Potreboval si reagovať spôsobom, že som pritakávač a pätolízač...k tomu len toľko, je to tvoj prejav, zanadávaj si, uľaví sa ti, o tom je zas celý tvoj ,,príspevok"
Neznevažujem a neznemožňujem, napísal som, len svoj názor, ale to sa tu nesmie, lebo povedal Sbiro :D
Bobo- Už som zas výbor? a ZYX? a kto ešte? no daj! nech sa pobavím. Raz som tu vyzval tekého múdrca, ako ty na stretnutie, aby som dokázal, že som obyčajný člen. Tak akosi sa mu nechcelo, no čo dokážem aj tebe?
Plandavcik-Vieš ako prebieha zyrybňovanie? koľko času stráviš pri jednom? Asi by si nevstával v noci, aby si bol ráno o 08 h. napr. v Ružomberku pri preberaní rýb. Potom späť do KE zarybniť, čo myslíš, ako dlho to trvá? Asi by sa ti nechcelo... Ták nezarybňuj, keď ani nevieš ako to prebieha.
PS: Už si riešil svoje výpočty aj inde ako tu? ;)
Kura-Sa ti zdá, že je málo info na stránke? Veci čo sa žiadali na schôdzach sa doplnili. Stále málo?
Cronicle-Pravda s tými schôdzami, mne prvý človek na schôdzi, ktorého som sa opýtal, ako to vidí? Povedal, že jedine čo ho zaujíma, je, že bude proti všetkému čo navrhne výbor. Asi dobrá rada kamaráta.
Plavec-ofenzíva, že napíšem svoj názor ? To myslíš vážne?
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Pon Mar 26, 2012 11:50 pm

Boris, nečuduj sa. To vieš vojna je vojna a ty si na opačnej strane. Presvedčiť Ťa neviem tak strieľam :D
1 môj príspevok bol o tonách kaprov a tonách PD, ktoré rybárom pribudnú, ak sa veci zmenia. To si však zámerne prehliadol a odignoroval.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Uto Mar 27, 2012 6:00 am

keresztesi keresztesi stale o to jednom budete rozpravat ked vam predlozim cisla a fakty aby ste na nich reagovali tak zacnete rozpravat od veci vy ste uz raz taki , vy ste tam v tom vybore vsetko ludia ktori asi nechcu vidiet krutu realitu , ked som sa ta minule opytal preco chyba 7 530 eur preco si mi neodpovedal ? preco sa zarybnilo najprv za 151 000 eur a poton je v sprave 146 000 eur ? to mi chces povedat ze pri cisle 20 383 eur vyzbieranych za neodp. brigady bolo na brigade cez 3000 clenov ? na toto si poloz otazku a nie tu rozpravat kto komu nalozi, kedze si vo vybore mal by si mat zaujem na tom ako sa naraba s peniazmi ,vidim ze ocistny proces bude trvat dlhu dobu a bude treba nahradit vsetkych tych ktori neustale kryju chrbat ludom ktori tu uz davno nemaju co robit. kazdy sudny rybar ktory vie kolko je 2a 2 ti na to da odpoved . na zaver kedze si clen vyboru ako som sa dopocul ze uz sa zucastnujes aj zasadnuti co by si nemal ale u nas je vsetko mozne ta vyzyvam aj zaroven prosim , kedze si autorita ako som sa dozvedel zariad aby bola zverejnena celkova zostava z konca roka 2011 kde sa dozvieme kolko ludi ma zvazove povolenky , miestne kaprove , pstruhove , kolko mame clenov , koko clenov ma pozastavene clenstvo deti , zien , ztp, aby boli zverejnene prezencky z brigad , toto ked zariadis uz o mne nebudes pocut ani slovo. zverejnenim tu na stranke alebo na nastenke , to su veci na ktore ma mat kazdy clen pravo , lebo vy zijete a pracujete z nasich penazi. prajem ti vela pracovnych uspechov v nahanani pytliakov .
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Uto Mar 27, 2012 6:49 am

plandavcik - Napíš,že aj mňa obviňuješ !!! Ja som ti dal otázku,prečo ich neudáš a ty miesto odpovede si písal svoje čísla. Napíš odpoveď a tak sa môžem s tebou baviť. Dávaj pozor čo píšeš píš o mne len to čo je pravda a nie z počutia!!! A aké vaše peniaze ja beriem??? To my budeš musieť vysvetliť ale nie tak že si to počul !!! Podlubny toho čokla si odpusť. Ja som nebol a ani nebudem karierista,tvojho tipu. V politike ti to nevyšlo,tak lezieš po chrbtoch rybárov aby si sa zviditeľnil. Ja som nikoho nevyzliekal z uniforiem pod vplyvom alkoholu. A už nepíšem aký ma charakter a zodpovednosť človek,čo si sadne za volant auta s 3% alkoholu v krvi !!! Ale majú ťa radi z mokrej štvrti,keď im po platíš,tak máš spústu kamarátov.
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť