Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod plandavcik » Uto Mar 27, 2012 8:41 am

kto komu donasa nieco mi uslo?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Uto Mar 27, 2012 9:00 am

:ryba:
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 9:04 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Uto Mar 27, 2012 9:03 am

Igor, tvoj príspevok nahlásil :!: Aj ja viem byť hrubý, ale toto nemá obdoby.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Uto Mar 27, 2012 9:06 am

sbiro píše:Plandavčík, aj keď veľmi nerad, ale teraz musím súhlasiť s Jankesom. Pochop, že súčasné pravidlá sú nastavené tak, aby sa nikdy na nič neprišlo.
Zároveň však poviem, že vykazovaným číslam neverím :!: Pokiaľ budem pri akejkoľvek platbe SRZ dostávať papierik na ktorom je pečiatka a ručne dopísané číslo prímového dokladu tak im ani veriť nebudem. Nikdy :!:
Ak kúpim synovi v obchode, čo len lízatko za pár centov dostanem bloček z registračnej pokladne, no v SRZ aj pri platbe cez 100€ je to stále len papierik a to je "kameň úrazu". Už je viacmenej jasné, že tento stav väčšine rybárov nevyhovuje. Ak sa tu niekto snaží súčasný stav obhajovať, tak buď má z toho osoh, alebo mu zjavne nedochádza, že takáto evidencia prímov sa dá zneužiť.
Rovnako neverím, ani vykazovaným číslam o zarybnení. A pokiaľ existujú MO SRZ ktoré dosahujú porovnateľné úlovky pri polovičnom nasadzovaní rýb tak im ani veriť nebudem. :ryba:

neboj sa sbiro ja tomu rozumiem , len niekto tomu nechce porozumiet.
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 9:49 am

kopco píše:Cronicle toľko k tvojej osobe,si buď policajt alebo poskok niekoho.Som zvedavý či tí naši papaláši budú mať gule prísť pred budovu 30.3.2012.

Kopčo - policajt nie som a zaručene to nie je o tom, žeby som robil poskoka, alebo sa niekomu pchal do zadku.

Sú to chudáci ktorý vlastnou hlavou by si v živote na seba nezarobili,ale parazitovať využívať to hej.To sú ich praktiky

Pojem ako "chudák a parazit" sa absolútne nehodia, ale to je vec názoru a povahy človeka. Je jasné, že sme niekde úplne inde a preto máme dosť odlišné názory.
Cronicle

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 9:56 am

Sbiro - pokiaľ neveríš číslam na podladničnom bloku, tak potom ani neveríš nalepenej členskej známke v tvojom preukaze a tak isto neveríš ani nálepke v povolenke, ktorá je zároveň ceninou..Tak sa pozri, či v preukaze máš členskú známku a je na nej uvedená jej hodnota..
Cronicle

Poslaťod IG0R » Uto Mar 27, 2012 9:58 am

Prosím horúce hlavy aby si dali studenú sprchu.
Kontrolujte sa vážení !

:evil:
IG0R

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 10:03 am

IG0R píše:Prosím horúce hlavy aby si dali studenú sprchu.
Kontrolujte sa vážení !

:evil:

Za výroky, aké padli zo strany plandavčíka by už mal na normálne fungujúcom diskusnom fóre BAN..Pán moderátor, nekonáš a morálka tohto diskusného fóra upadá a píšeš o schladení hláv. Ja mám v práci príjemných 23°C.
Cronicle

Poslaťod bobo » Uto Mar 27, 2012 10:03 am

plavec píše:
bobo píše:plavec boli si isty ze Balaz vybavi co Harvanek chcel t.j zrusit 4 a 2 schodzu a nekonat toho roku mestsku aby bola az na druhy rok, aby mali rok pokoj. Neviem kde to v stanovach nasli ale pre nich to je len zdrap papiera a robia si co chcu.

bobo - chcenie je jedna a praktické možnosti presadiť postupy v rozpore so Stanovami, sú druhá vec. Nemožno zakladať právo na protiprávnom úkone. Od tohto okamžiku by nasledovali ďalšie kroky na bezprostredné odstránenie protiprávneho stavu.

Plavec pravne vedomie nasho vyboru je pre mna NULOVE. Oni nie su schopny ani precitat stanovy a organizacny poriadok aby vedeli co mozu a nemozu. To ked nevedia citat nech si zavolaju niekoho co vie a aj rozumie co sa tam pise, napriklad CRONICLE, chlapec vyzera bystry maju ho radi im to moze vysvetlovat ale podla moznosti pomaly aby tomu rozumeli

§ 14
Členská schôdza (mestská konferencia)

Členská schôdza (mestská konferencia) je najvyšším orgánom základnej organizácie.
Členskú schôdzu zvoláva výbor miestnej organizácie najmenej raz za rok.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sumec007 » Uto Mar 27, 2012 10:05 am

od Cronicle » Uto Mar 27, 2012 9:03 am

Za výroky, aké padli zo strany plandavčíka by už mal na normálne fungujúcom diskusnom fóre BAN..Pán moderátor, nekonáš a morálka tohto diskusného fóra upadá a píšeš o schladení hláv. Ja mám v práci príjemných 23°C.

Cronicle

nazdar korokar, uz si naspat? dlho si nevydrzal byt ticho... :-)
Naposledy upravil sumec007 dňa Uto Mar 27, 2012 10:07 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sumec007
..
..

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť