Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Uto Mar 27, 2012 10:05 am

Cenina ? A bez ochranných prvkov? Kedysi som zbieral známky a tie mali aspoň pretlač.
Padám het dačo porobiť, lebo celkom pekný deň je.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 10:11 am

sbiro píše:Cenina ? A bez ochranných prvkov? Kedysi som zbieral známky a tie mali aspoň pretlač.

Aj ja som niekedy zbieral známky. Sbiro, tak potom si také nálepky tlač doma a čiernou fixou si dokresli pečiatku. Na všetko máš odpoveď, za to by si si zaslúžil Nobelovú cenu. Antik, UPC a Telekom napoja na teba káble a Google spolu s Wiki zaniknú.

Sumec - lovu zdar v roku 2012!
Cronicle

Poslaťod IG0R » Uto Mar 27, 2012 10:14 am

Cronicle ak mas vyhrady na niektore prispevky, pouzi funkciu nahlasenie prispevkov. Priznam sa, ze NEMAM CAS na citanie celej tejto rozsiahlej diskusie...
IG0R

Poslaťod Igor Podlubny » Uto Mar 27, 2012 10:16 am

Len tak medzi nami, clenska znamka (CZ) je ceninou len podla pravneho "vedomia" Rady (vid. vestnik).
Inac CZ nemoze byt ceninou z 3 dovodov:
1) nema ochranne prvky
2) je urcena na obchodovanie
3) nesplna zakonnu definiciu

§ 12 ods. 1 opatrenia MF SR č. MF/27076/2007-74
Ceniny sú poštové známky, kolky, zakúpené stravné lístky do prevádzkarní verejného stravovania, telefónne karty a obdobné karty, ak majú hodnotu, z ktorej sa bude môcť čerpať po vydaní do užívania.

Rad by som upozornil funkcionarov SRZ, ze pokial chcu silou mocou povazovat CZ za ceninu, tak su povinni dodrziavat aj pravidla uctovania cenin atd. podla Postupov uctovania v jednoduchom uctovnictve - opatrenie MF SR č. MF/27076/2007-74 :shock: :shock: :shock:

Cize, v preklade a jednoducho - Clenska znamka je TOVAR !
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 10:31 am

Igor Podlubny píše:Len tak medzi nami, clenska znamka (CZ) je ceninou len podla pravneho "vedomia" Rady (vid. vestnik).
Inac CZ nemoze byt ceninou z 3 dovodov:
1) nema ochranne prvky
2) je urcena na obchodovanie
3) nesplna zakonnu definiciu

§ 12 ods. 1 opatrenia MF SR č. MF/27076/2007-74
Ceniny sú poštové známky, kolky, zakúpené stravné lístky do prevádzkarní verejného stravovania, telefónne karty a obdobné karty, ak majú hodnotu, z ktorej sa bude môcť čerpať po vydaní do užívania.

Rad by som upozornil funkcionarov SRZ, ze pokial chcu silou mocou povazovat CZ za ceninu, tak su povinni dodrziavat aj pravidla uctovania cenin atd. podla Postupov uctovania v jednoduchom uctovnictve - opatrenie MF SR č. MF/27076/2007-74 :shock: :shock: :shock:

Cize, v preklade a jednoducho - Clenska znamka je TOVAR !

IP - z tvojích rečí mám pocit, že obviňuješ RADU a predovšetkým MsO SRZ KE z rozkrádania..
Cronicle

Poslaťod Boris » Uto Mar 27, 2012 10:38 am

Plavec- Asi by bolo dobré, keby tu prispievala len 1 strana však? Ako sa to dialo aj tu, krátku chvílu. To sa asi už začínajú už prejavovať ,,nové" pravidlá :) A keď zareaguje 2 strana tak sa jedná o mobilizáciu a spiknutie však? Plavec sa pozri čo si písal na strane 16, že nie si vnútorne presvedčený, že staro noví ľudia organizáciu zvládnu lepšie ako terajší....a že budeš prvý medzi prvými kto zdvihne ruku ak ťa presvedčia. No asi ťa už presvedčili, však? Ty si písal, že sú to agitačné rečičky, no už pre teba zrejme nie sú. Prejde nejaký čas a budeš znova nepresvedčený :?: Nejako meníš názory, no zrejme sa niečo zmenilo....No nič bol si nepresvedčený už si presvedčený...Schôdze tu nebudem rozoberať, bol som na jednej a stačilo mi, slušné správanie nebolo ani z jednej strany....
Sbiro- Ano vojna je vojna, aj keď od vojny to má ďaleko...ale ja ti nenadávam ako ty mne, no nič je to tvoj prejav :oops: A tie tony kaprov a PD ktoré pribudnú, sú akože tie nové ciele? :D Sbiro ak bola kontrola zo Žiliny a je všetko v poriadku, tak je zlá aj Žilina a potom kto kontroluje Žilinu daj aj ich zkontrolovať,potom bude kto zlý? všetko je nastavéné tak aby sa na nič neprišlo? :P Ale však si napísal, že ty nebudeš veriť NIKDY :P Tak potom ti to môže byť jedno aký je výsledok kontroly
Plandavcik- To si myslel mňa? Už som zas keresteši? :D sa už rozhodni kto som vlastne. A som aj vo výbore :D kde ešte?
Zarybňovanie? Veľmi veľa ludí tam príde pomôcť? No len seba si vynechal, tak ti znova vravím prosím nezarybňuj....Akože sa majú všetkým členom rozoslať pozvánky na zyrybňovanie ? Prispeješ na ne? Pôjde kolóna áut, za vlastné .... na západ Slovenska, tam všetci povážia nafilmujú a budú od noci do noci zarybňovať , To kde žiješ?
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Igor Podlubny » Uto Mar 27, 2012 10:46 am

Cronicle - k tomu sa nie velmi rad vyjadrujem, lebo to nie je uplne moja kapusta.

Ja ich obvinujem z diletanstva, a na tom trvam.
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 10:58 am

IP - ja viem čo je to kapusta, ale z tvojho posledného príspevku už cítiť obavy, preto vážiš svoje slová.
Cronicle

Poslaťod Boris » Uto Mar 27, 2012 1:15 pm

Plavec- Budem písať koľko chcem a aj veľa nemusí sa ti to páčiť a nemusíš to čítať. A že píšem zle je tvoj názor.
Ten jeden tvoj príspevok som použil ako príklad a mna náhodou zaujíma čo napíšeš aj ty, tak som čítal od začiatku čo si písal tu v tejto téme. Sa pozri sám čo si písal na začiatku a čo píšeš teraz. Ak toto nie je prehodený kabát tak už neviem čo...Ale tebe z toho vychádza že ťa diskreditujem!? Ale veď ty vieš prečo si zmenil názor, tak povedz a možno bude lastovička aj zo mňa a budeme na jednej strane. (silno o tom pochybujem)
Tú ,,neoficiálnu" stránku pre hlúpučkých s množstvom agitácií a demagógie odporúčaj iným nie mne. Ja nie som ovečka.
Plavec- S tými zmenami v tvojej réžií si si nejaký istý... ;)
PS: Asi si myslíš že k tebe cítim nenávisť alebo zlosť. No nič také necítim. Aj keď si o mne napísal, že som provokatér....prajem aj tebe pekný deň.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Uto Mar 27, 2012 7:23 pm

Cronicle píše:..na vydanie povolenky som aj s potvrdením a nalepením členskej známky čakal dokopy 5 minúť...

.. to si kedy bol po povolenku? ..po polnočnej omši? či v sobotu v noci ,ked sa menil čas?.. :lol: však prezrad aj nam ,ako sa Ti to podarilo,aby sme na druhy rok už nečakali v rade viac ako hodinu ;)

Cronicle píše:../ Kura11/ Príliš veľa ľudí, čo Ťa poznajú osobne mi potvrdilo, že máš fakt rozum aký si si dal nick, ....

Cronicle brzdi s tymi primitivnymi vyjadreniami ,brzdi kamarat...2 tyždne tu bol klud ,tak sa spamataj a neprovokuj zbytočne .. :arrow:
Naposledy upravil martino5 dňa Uto Mar 27, 2012 7:28 pm, celkovo upravené 2
martino5
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť