Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod skywalker » Uto Mar 27, 2012 7:27 pm

martino5 píše:
Cronicle píše:..na vydanie povolenky som aj s potvrdením a nalepením členskej známky čakal dokopy 5 minúť...

.. to si kedy bol po povolenku? ..po polnočnej omši? či v sobotu v noci ,ked sa menil čas?.. :lol: však prezrad aj nam ,ako sa Ti to podarilo,aby sme na druhy rok už nečakali v rade viac ako hodinu ;)

ak si sa hned po prichode na Vodnu pozdravil tajnym heslom a zaroven pozdravom "cest praci" , nemusel si cakat v rade :D :lol: :D
nie je dolezite chytit, ale pustit
Obrázok užívateľa
skywalker
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 7:31 pm

martino5 píše:
Cronicle píše:..na vydanie povolenky som aj s potvrdením a nalepením členskej známky čakal dokopy 5 minúť...

.. to si kedy bol po povolenku? ..po polnočnej omši? či v sobotu v noci ,ked sa menil čas?.. :lol: však prezrad aj nam ,ako sa Ti to podarilo,aby sme na druhy rok už nečakali v rade viac ako hodinu ;)

Martino - do kostola nechodím a MsO SRZ KE nemá úradné hodiny cez víkend a ani v nočných hodinách. Netreba si nechávať vyberanie povolenky pred koncom marca a nebudeš čakať. Stačí ti takáto odpoveď?
Cronicle

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 7:32 pm

skywalker píše:
martino5 píše:

ak si sa hned po prichode na Vodnu pozdravil tajnym heslom a zaroven pozdravom "cest praci" , nemusel si cakat v rade :D :lol: :D

Tajné heslo bolo: (klop, klop) Dobrý deň.
Cronicle

Poslaťod martino5 » Uto Mar 27, 2012 7:34 pm

Cronicle píše:

..a možno aj doplnenie: "..tak otvor bránu, lebo ju rozbijem!
I'm sorry baby, I'm Lesbian.
:ryba: :ryba:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 7:37 pm

martino5 píše:
Cronicle píše:

..a možno aj doplnenie: "..tak otvor bránu, lebo ju rozbijem!
I'm sorry baby, I'm Lesbian.
:ryba: :ryba:

Martino - tvoja orientácia ma nezaujíma..
Cronicle

Poslaťod Cronicle » Uto Mar 27, 2012 7:43 pm

Martino - doma mám doklad o zaplatení, hodím večer presný dátum, aby si vedel, kedy treba ísť na ďalší rok pre povolenku, aby si nestál v rade..
Cronicle

Poslaťod peto 8407 » Uto Mar 27, 2012 7:47 pm

caute...od zaciatku terajsich sporov ohladom kosickej MO SRZ som kazdy den sledoval toto forum a cital som kazdy prispevok,pretoze som si chcel utvorit obraz o skutocnom stave nasej organizacie. musim povedat ze som JEDNOZNACE ZA zmeny v kosickej MO SRZ pretoze :
1,/aj napriek niekolkym vyzvam terajsie vedenie nebolo schopne predlozit relevantne dovody, preco nesedia peniaze za vyzbierane povolenky,brigady atd...
myslim si ze sa jedna predovsetkym o peniaze nas rybarov a vedienie je povinne preukazovat ako hospodari s nasimi financiami

2,/jednoznace nesedia uvedene kusy resp. tonaze nasadenych ryb, pretoze ako uz uviedol nejaky diskuter predomnou, su na slovensku organizacie, ktore dosahuju rocne ulovky porovnatelne s ulovkami v nasej organizacii aj napriek tomu ze nasadzuju cca v polovicnych cislach. ak to nie je pravda, preco sa nerobia videa z o zarybnovania, alebo nie su prizvani nahodne vybrati rybari?? jednak by pomohli pri zarybneni/brigada/ a jednak by bola zabezpecena aj "kontrola" zarybnenia nestrannymi ludmi

3,/nesuhlasim a musim povedat ze uz ma to az zacina stvat ak sa v dnesnej dobe internetu docitam ze informacie su na vodnej na nastenke. pripomina mi to obraz zo znameho filmu pelisky ked donutil dava na domacu nastenku jedalny listok na cely tyzden. to ma kazdy rybar chodit na vodnu aspon raz za tyzden aby mu nahodou neusla nejaka informacia???

4,/zadovazenie povolenky v ke je naozaj silna kava. bol som si pre nu asi pred dvoma tyzdnami .dorazil som pred rybarsky dom o 16:10 a rada uz stala az vonku na ulici. ked som odchadzal bolo 18:05. DVE HODINY z mojho casu som musel obetovat aby som mohol zaplatit nemale peniaze za povolenku.nech mi nikto nepise ze ked som nechcel nemusel som tam stat !!! ja na ryby chodit chcem ale v nasej organizacii zjavne nieco nieje v poriadku!!! a dorazila ma pani ktora mi povolenku vydavala,ked ma poprosila aby som vypisal anketu akym sposobom by som najradsej platil za povolenku a/v hotovosti , b/platobnou kartou . c/sekom. to vam vobec nenapadlo ze vo vsetkych troch pripadoch budu musiet rybari aj tak vystat radu ???

takze na zaver este raz : som ZA zmeny a ked som uz vystal dve hodiny na povolenku tak pridem aj podporit ludi, ktori chcu zmeny, aby som uz na dalsi rok v tej rade stat nemusel.

a musim este k CRONICLEMU: ak budes mat chvilu casu,precitaj si svoje prispevky este raz lebo asi skor pises ako rozmyslas. z tvojich reci je jednoznacne ze ti bud sucasny stav vyhovuje alebo niekomu vo vedeni fajcis cigaaro. ;)
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod martino5 » Uto Mar 27, 2012 8:05 pm

Peto 8407 dobre pišeš,akurat ja som bol dnes a žiadnu anketu som nevyplnoval :? ..možno už to nie je aktualne a anketa je ukončena ;) ..ale ten rad ludi,to je fakt hanba rybarstva 21. storočia,ked je tu doba intrnetu a inych technickych vymoženosti... :cry:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod derek_88 » Uto Mar 27, 2012 9:18 pm

možno by stačilo keby aspon v mesiaci Marec aspon jeden den v tyzdni vydavali povolenky napr. od 8 do 16, alebo 18 hodiny. Ludia by chodili priebezne a neboli by ani take rady....a aj tí čo vydávaju povolenky by neboli v takých forfroch, i ked i o tom viem svoje....
Obrázok užívateľa
derek_88
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Uto Mar 27, 2012 9:28 pm

spinave praktiky v mso kosice pokracuju nadalej , odvolany bol veduci rybarskej straze MIROSLAV MOTYKA asi nevyhovuje urcitym ludom , som zvedavy kto pride na jeho miesto , asi niekto z mladych kovbojov , alebo sa mylim?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť