caute...od zaciatku terajsich sporov ohladom kosickej MO SRZ som kazdy den sledoval toto forum a cital som kazdy prispevok,pretoze som si chcel utvorit obraz o skutocnom stave nasej organizacie. musim povedat ze som JEDNOZNACE ZA zmeny v kosickej MO SRZ pretoze :
1,/aj napriek niekolkym vyzvam terajsie vedenie nebolo schopne predlozit relevantne dovody, preco nesedia peniaze za vyzbierane povolenky,brigady atd...
myslim si ze sa jedna predovsetkym o peniaze nas rybarov a vedienie je povinne preukazovat ako hospodari s nasimi financiami
2,/jednoznace nesedia uvedene kusy resp. tonaze nasadenych ryb, pretoze ako uz uviedol nejaky diskuter predomnou, su na slovensku organizacie, ktore dosahuju rocne ulovky porovnatelne s ulovkami v nasej organizacii aj napriek tomu ze nasadzuju cca v polovicnych cislach. ak to nie je pravda, preco sa nerobia videa z o zarybnovania, alebo nie su prizvani nahodne vybrati rybari?? jednak by pomohli pri zarybneni/brigada/ a jednak by bola zabezpecena aj "kontrola" zarybnenia nestrannymi ludmi
3,/nesuhlasim a musim povedat ze uz ma to az zacina stvat ak sa v dnesnej dobe internetu docitam ze informacie su na vodnej na nastenke. pripomina mi to obraz zo znameho filmu pelisky ked donutil dava na domacu nastenku jedalny listok na cely tyzden. to ma kazdy rybar chodit na vodnu aspon raz za tyzden aby mu nahodou neusla nejaka informacia???
4,/zadovazenie povolenky v ke je naozaj silna kava. bol som si pre nu asi pred dvoma tyzdnami .dorazil som pred rybarsky dom o 16:10 a rada uz stala az vonku na ulici. ked som odchadzal bolo 18:05. DVE HODINY z mojho casu som musel obetovat aby som mohol zaplatit nemale peniaze za povolenku.nech mi nikto nepise ze ked som nechcel nemusel som tam stat !!! ja na ryby chodit chcem ale v nasej organizacii zjavne nieco nieje v poriadku!!! a dorazila ma pani ktora mi povolenku vydavala,ked ma poprosila aby som vypisal anketu akym sposobom by som najradsej platil za povolenku a/v hotovosti , b/platobnou kartou . c/sekom. to vam vobec nenapadlo ze vo vsetkych troch pripadoch budu musiet rybari aj tak vystat radu ???
takze na zaver este raz : som ZA zmeny a ked som uz vystal dve hodiny na povolenku tak pridem aj podporit ludi, ktori chcu zmeny, aby som uz na dalsi rok v tej rade stat nemusel.
a musim este k CRONICLEMU: ak budes mat chvilu casu,precitaj si svoje prispevky este raz lebo asi skor pises ako rozmyslas. z tvojich reci je jednoznacne ze ti bud sucasny stav vyhovuje alebo niekomu vo vedeni fajcis cigaaro.