altero píše:Dopredu napisem, ze som za kazdu zmenu k lepsiemu, ale...
... toto co zatial predvadzate, mi pripada, ako hladanie a hadzanie spiny za kazdu cenu. Myslim, ze kto si chcel utvorit nazor, si ho uz utvoril a ten kto nie, tak toho tazko k niecomu dotlacite, hlavne pri takomto malom pocte ludi, ktori sa premelu na tomto fore.
Pre mna tato snaha za kazdu cenu nieco na niekoho vyhrabat zacina posobit kontraproduktivne a musim suhlasit s plavcom, ze su to same kecy a dristy.
Ale neda mi sa neopytat. Co okrem tychto kecov ste uz urobili? Kolko trestnych oznameni ste uz podali? Ci stale sa len tliacha do vetra? Co konkretne ste okrem, zatial nepotvrdenej zmeny vedenia, urobili preto aby sa Mso KE pohla dopredu? Zaujimaju ma konkretne ciny. Aby som, a nielen ja, vedel, ci vlastne za nieco stojite, alebo len padneme z dazda pod odkvap?
Pretoze info o nejakej firme, ktora skoncila svoju cinnost pred 10timi rokmi ma fakt, ale fakt nezaujima. Skusme sa pozriet aj do buducnosti a nielen stale "lebo Harvanek".

plandavcik píše:tej spiny je bohuzial strasne vela a dufam ze vsetka vyjde na povrch ked bude dostatok informacii potom sa budes divit ake veci sa tu diali za posledne roky, a ktej buducnosti , pozri si stranku srzke a poriadne citaj co vlastne chcu ti " pozberanci z ulice " .

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť