Tak teraz je tu neskutočný chaos. V sobotu bola zrušená brigáda... Teraz sa nebudú dať kúpiť "povolenky"... (Ja už mám, ale čo takí ktorí si ešte nekúpili.) Náhodou som našiel jednu stránku
http://www.SRZKE.sk - zrejme to bude tá skupina ktorá sa vydáva za "nové vedenie". Ľudia, taký chaos ako je na tej stránke som ešte nezažil. V prvom rade právne a organizačné chyby. Z tej stránky vyplýva to, že oni sú "nové vedenie", ale zodpovednosť za všetko má "staré vedenie". Preukázalo sa to prakticky aj tým, že nikto z "nového vedenia" resp. novej kontrolnej komisie neprišiel na brigádu - na prvú oficiálnu brigádu!!! Bolo tam cez 30 ľudí, mnohí si brali dovolenku, alebo menili smeny v práci... Náklady na benzín, naftu, doprava... Veď to je úbohé. Taká organizácia sa neriadi od stola ani od počítača...
"Staré vedenie" dalo vec na súd (usudzujem podľa oznamu na stránke) a teraz čo bude nasledovať? Súd môže uvaliť predbežné opatrenie, ktorým vydá pokyn na predbežné zastavenie činnosti organizačnej zložky SRZ - MO SRZ Košice až do vynesenia rozsudku. Resp. prinajlepšom vedením môže poveriť vyššiu organizačnú zložku (RADA SRZ ZA) keďže ide o OZ so štruktúrou miestnych zákl. org. zložiek. Aký čas to môže trvať? Vznikajú hospodárske škody, kto bude teraz niesť za to hmotnú zodpovednosť?
Nech mi niekto vysvetlí, ako môže teraz niekto vydávať "povolenky", resp. organizovať brigádu, keď nevie kto je jeho nadriadený (resp. kontrolór ), nevie kto je zodpovedný za pečiatky, resp. kto má štatutárnu zodpovednosť ..? Tak ďakujem pekne za také "nové vedenie".
Veď v takej organizácii je treba poznať aj právne pozadie. Ak sú nejaké chyby presp. pripomienky k starému vedeniu, tak sa do dá riešiť dialógom, sú na to schôdze, konferencia a pod. Ak je preukázaná protizákonná činnosť, podám trestné oznámenie a dôkazne to preukážem... Ja sa nezastávam nikoho, ale tá nová skupina to riadne "poorala" a hlavne po právnej aj organizačnej stránke.