Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Mato » Pon Apr 16, 2012 10:58 am

sbiro píše:Zámky sa 1x menili 30.3.2012, aby tam nevnikli zmanipulovaní pozberanci z ulice.
Dnes nik nebráni tomu, aby p. RH prišiel na Vodnú a vydával povolenia trebárs aj osobne.

Ale komu sa má teraz p. RH zodpovedať? "Novému vedeniu", alebo "starému"? Keď je to na súde, tak ani nemôže konať, resp. môže, ale s právnou neistotou - komu je zodpovedný... Kto má zodpovednosť za pečiatky? Kto má zodpovednosť za vybrané peniaze? Bol urobený audit? Bolo odovzdané účtovníctvo? Prebralo "nové vedenie" agendu? Veď je tu chaos... organizačný aj právny.
Resp. zdá sa, že v práve je viac staré vedenie ako nové, keďže konferencia je neuznaná vyššou org. zložkou - RADOU SRZ. Ale ak staré vedenie odovzdalo vec na súd, tak nemôže konať... Musíme čakať!!! na výsledok súdu (1 - 2 roky???). Ak by sa to malo urýchliť, tak ešte sa dá stiahnuť podanie a dohodnúť sa mimosúdne. V tom prípade by opäť organizáciu malo riadiť staré vedenie.
Mato
..
..

Poslaťod derek_88 » Pon Apr 16, 2012 11:36 am

super....povolenia sa nevydavaju
Obrázok užívateľa
derek_88
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Pon Apr 16, 2012 11:59 am

Mato píše:...
Nech mi niekto vysvetlí, ako môže teraz niekto vydávať "povolenky", resp. organizovať brigádu, keď nevie kto je jeho nadriadený (resp. kontrolór ), nevie kto je zodpovedný za pečiatky, resp. kto má štatutárnu zodpovednosť ..? Tak ďakujem pekne za také "nové vedenie".
Veď v takej organizácii je treba poznať aj právne pozadie. Ak sú nejaké chyby presp. pripomienky k starému vedeniu, tak sa do dá riešiť dialógom, sú na to schôdze, konferencia a pod. Ak je preukázaná protizákonná činnosť, podám trestné oznámenie a dôkazne to preukážem... Ja sa nezastávam nikoho, ale tá nová skupina to riadne "poorala" a hlavne po právnej aj organizačnej stránke....

..ale však prave o to ide ;) ..ked nechce "stare vedenie" odovzdat moc ,tak to bude riešit sud ..OK...ale však do vyriešenia sudu resp. vydania verdiktu musi resp. by malo "vladnut" stare vedenie ;)
...Plavec to piše jasne a zrozumitelne ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 1:44 pm

Martino a povedz mi ako sa má dostať staré vedenie do budovy na Vodnej keď skupina okolo p. Kopča a Podlubného vymenila na vchodových dverách zámok v priamom
prenose na JOJKE. To si akože myslíš, že každý utorok a štvrtok ju otvoria a p. Harvanek so sklonenou hlavou vstúpi dnu a bude vydávať povolenky? Nebuď smiešny. To akože nové vedenie nemá na spravovanie majetku od Žiliny absolútne žiadne poverenie a už vôbec nie na vydávanie povoleniek.Na brigádu od nich tiež nikto nebol schopný prísť a vysvetliť ľuďom prečo sa nekoná. Aspoň tam prišli ľudia zo starého vedenia a vysvetlili nám situáciu ku ktorej dodali, že to nové vedenie má v pláne rozpredávať majetok MO Košice od chát a budov až po niektoré revíry. (Čaňa, Geča atď) už by sme sa fakt mali spamätať a nenechať vystupovať skupinu samozvancov v mene všetkých rybárov v Košickej organizácii, lebo zase na vzniknutú situáciu doplatí len rybár. Som zvedavý koľko rýb sa toho roku vpustí do zatiaľ našich vôd, keď sa nevyberie za predaj povoleniek zďaleka toľko peňazí , ktoré slúžia hlavne na tento účel. Dúfam , že ten kto prehrá súdny spor zaplatí všetky tie straty a aj brigádu na ktorej som bol v sobotu.
šarky
..
..

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 1:47 pm

plavec píše:situácia 1/ Ak došlo k faktickému zrušeniu novozvoleného výboru a pôvodnému výboru je umožnený vstup do Rybárskeho domu a pokračovanie vo vykonávaní bežných činností, a napriek tomu pôvodný výbor v činnosti nepokračuje - je viac ako isté, že právne následky zo spôsobených škôd ponesie pôvodný výbor, pretože nekonal, aj keď konať mohol. A nekonanie je účelové, možno aj úmyselné.

situácia 2/ Ak nedošlo k zrušeniu novozvoleného výboru (a jedná sa iba o fámu na diskusných fórach), je ten, kto tlačivá a pečiatky zadržiava povinný ich sám bezprostredne odovzdať, ani inak nebrániť v činnosti novozvoleného výboru. Inak právne následky za spôsobené škody zrejme ponesie takisto on.

... toľko môj osobný názor, ale situácií môže byť ešte viac

Pôvodnému vedeniu nieje umožnený vstup do budovy nakoľko už od nej nemá kľuč.
šarky
..
..

Poslaťod martino5 » Pon Apr 16, 2012 2:35 pm

šarky ,ano chapem ,že nemaju kluč ...ale čo tomu predchadzalo? prečo sa to tak stalo? kto urobil chybu? a druha vec,povedat:"že nemame kluč." je podla mna blbost :cry: to akože si zamky može menit kto chce a kedy chce? ..pridem domov a tam vymeneny zamok? :lol: ..
...a prečo vlastne bola schodza 30.3.2012 vo dvore Rybarskeho domu ,vie niekto povedat?

...inač su zaujimave sumy na stranke SRZ ZA ako sa hospodarilo /v Eur/:

Upomienkové predmety 5 311 :x
Strava a občerstvenie 5 772 :?
Ubytovanie 2 681
Kvety 43
Služby spolu: 2 187
z toho - koncert 2 000
- preprava zahraničných účastníkov 187
Drobné výdaje 431
Náklady celkom 16 425 eur
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Pon Apr 16, 2012 2:48 pm

šarky » Akým spôsobom sa dá odpredať revír SRZ, ak jeho majiteľom nie je SRZ, ale má len pridelený výkon rybárskeho práva od ministerstva pôdohospodárstva? Viď Zákon č. 139/2002 §4 ods.3 ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 3:01 pm

Plavec v sobotu na brigáde zástupca hl. hospodára nám povedal, že p.Podlubny a spol nerešpektovali papier na ktorom bolo jasné vyjadrenie Žiliny, že kým sa tento prípad nedorieši v rámci SRZ vedením a správcovaním MO Ke. ostáva výbor zvolený legitímne na konferencii v roku 2010. Podpísaný prezidentkou. Z toho mi vyplýva, že keby p.Podlubný a Kopčo boli vydržali až do tej konferencie ktorá má byť v júny mohlo ísť všetko bez problémov po starom a po konferencii možno po novom, ale tým,že vymenili zámok na dverách Rybárskeho domu nedokázali absolútne nič len narobili kopec problémov podľa mňa sebe a aj nám obyčajným rybárom.
šarky
..
..

Poslaťod Boris » Pon Apr 16, 2012 3:04 pm

Jedine čo spôsobili je chaos na rybárskom zväze. :x Určite sa Vám tzv. ,,novému vedeniu" ( Inak to sa už môže potom hocikto takým štýlom vyhlásiť za vedenie... ale páni tu platia zákony a nariadenia ak ste si nevšimli, a nie vyhlásenie ja som šéf a hurá na vec. Potom to tak dopadne ako dopadlo...ku škode všetkých ) prídu poďakovať rybári za to že nemôžu vybrať povolenky a za spôsobené škody ktoré teraz budú. Riešenie: Vymením zámok a som King je úbohé... a čo bude ďalej? Na to už nikto nemyslel?
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod šarky » Pon Apr 16, 2012 3:06 pm

maro píše:šarky » Akým spôsobom sa dá odpredať revír SRZ, ak jeho majiteľom nie je SRZ, ale má len pridelený výkon rybárskeho práva od ministerstva pôdohospodárstva? Viď Zákon č. 139/2002 §4 ods.3 ...

Nemusí sa odpredať, ale dať do správy inej organizácii viď Tepláreň.
šarky
..
..

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť