Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod hradzni » Uto Apr 17, 2012 7:28 am

11pstruhov, takému človeku doživotne odobrať členstvo lebo tento skutok spáchal vedome, nebol to pytliak ktorý nepozná predpisy ale člen rybárskeho zväzu. Predstavte si že také niečo spraví trebárs 20ľudí a možno aj viac čo je dosť reálne a je prázdna voda. Od takýchto ľudí sa musíme očistiť, toto je škodná v našich revíroch. A potom môžeme kričať že Harvánek nezarybnil vody keď nám takéto vydri behajú po brehu.
hradzni
.
.

Poslaťod kura11 » Uto Apr 17, 2012 7:47 am

Hradzny taky ludia nemaju co hladat medzi rybarmi... to je cista nenazranost a nie vztah k vodam a rybacke... takí ludia veru nech su vyluceny natrvalo... :!:
kura11

Poslaťod sbiro » Uto Apr 17, 2012 10:41 am

Hrázdny,budiš, tak zobral mizerných 11 pstruhov a už ho tu znesiete pod čiernu zem. Harvi stopí ročne 3 až 5 ton a sa nad tým nevzrušujete. Nie je to nepomer? To vám nevadí ? Prečo sa pred sezónou zarybňuje napr. taký Bukovec cca 5OO kg PD2 ?
Veď podľa výkazov tam pláva 7-8 ton PD2 a z toho polovica by mala mať aspoň 0,5kg.

Boris, Andy, Jankes, Šarky a spol, veď vás Harvánek platí, aby ste ho tu obhajovali. Šarky kde si sedel, keď vtrhli votrelci do rybodomu? Nie náhodou s Jankesom, RH a spol za stolom? Kedy si si naposledy platil povolenku?
Ty pritakávaš RH jak malý oslík vždy a všade. Boris prezraď svoju identitu a si skončil. Ja som svoju na Jankesovú výzvu prezradil a Ty ? Veď mi je jasné, že si funkcionár už , len podľa toho, ako RH vehementne obhajuješ. Vás vpustiť 2 naraz do sprchy? :lol:

A k terajšej situlácii SRZ-KE ? Bohužiaľ musíme politický zaplatiť a to či sme na 1, alebo 2 strane.
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Apr 17, 2012 11:08 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Uto Apr 17, 2012 10:57 am

A to isté platí aj o tom čo chytal na Bukovci pred začiatkom sezóny. Ku..a veď sú to 2 pstruhy tak ho nebudem za to kameňovať.
Zaplatí pokutu a život ide ďalej. Aj keď je to Vraj Halmiho rodina. Halmi 2 zobral ? A Jankes ? Kto zje, tých 11 ?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Apr 17, 2012 11:00 am

sbiro to nie su len mizerne 11 ks pstruha, ide hlavne o princip ze su medzi nami pytliaci s papiermi a myslim ze takych je treba zniest pod ciernu zem... inak davam do pozornosti stranku http://www.srzmartin.sk velmi pekne vsetko na nete a prehladne... aspon tie dolezite informacie.. tvoj predposledny prispevok je uz aj na mna vela :idea: zbytocne urazky...
kura11

Poslaťod bobo » Uto Apr 17, 2012 11:30 am

jankes by ma zaujimalo ako si prisiel na to ze mozes zobrat povolenku za nepodobranie rybu podberakom, ako si zobral vcera na luke pod Malou Lodinou. Ti odporucam si precitat toto aby si vedel co mozes a co nie od strany 30
http://www.srzrada.sk/uploads/Disciplin ... RZ2007.pdf
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod sbiro » Uto Apr 17, 2012 11:44 am

Kura, istú mieru zlosti a urážok (mimochodom dosť značnú) používal, aj Kristus, keď vyháňal kupcov z chrámu.
Nechcem používať gengľavé invektíva, urážka musí "rezať" a niesť svoju energiu. Na Tvoj podnet som ten príspevok trochu korigoval. Spokojný?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Uto Apr 17, 2012 11:53 am

Bobo, šak musí vykázať čísla, aby sa uživil. Kde by bol bez SRZ ?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod IG0R » Uto Apr 17, 2012 12:03 pm

sbiro >> tu neide o 2 pstruhy (skoda 1,40 eur) ale presne ako kura povedal o princip. Zakon musi platit pre vsetkych rovnako inak to nema vyznam.
Ked si kazdy bude robit co chce potom to bude ako vyzerat?
IG0R

Poslaťod hradzni » Uto Apr 17, 2012 12:36 pm

Sbiro pre teba je to mizerných 11pstruhov? Lebo pre mňa nie. V prvom rade je to život tej ryby ktorá ešte mohla plávať vo vode a mohol si ju k spokojnosti chytiť niekto iný a trebárs jej darovať aj život ale ten chrapúň ju zabil aby mal úžitok z nej len on a možno keby ju neskonzumoval do pol roka tak ju vyhodí do kontajnera. Toto je podstata veci. Čo sa týka Harviho nemám najmenší dôkaz o tom že stopil ročne neaké tony preto o tom ani diskutovať nebudem a kto ma aspoň podozrenie tak to treba ohlásiť na polícii.Ten pán čo chytal na Bukovci a bol prichytení /možno ho aj poznám / tak si zaslúži to iste. Jednoducho nemôžme tolerovať rozkrádanie nášho majetku.
hradzni
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť