Hrázdnemu. Áno tie roky boli lepšie, ale teraz už je to bieda.
Videl som takto plávať pstruhy tesne po nasadení na veľkej hrádzi. A aj ten nápor v nasledujúce dni.
V rohu pri bývalej lodenici som pár krát videl kŕdle kaprov, aj amury sa tam promenádujú. Neviem, ako ty, ale ja z malej hrádze som pochytal viac ostriežov,belíc, jalcov a plotíc,ako pstruhov. Toho roku som pstruhovku, ani nebral.
Boris ty si raz zaprieš, aj nos medzi očami. Ti to pripomeniem ?
Re: Schôdze 2012 Poslaťod Boris » Pia Mar 30, 2012 9:47 am ---- takže napr. vtedy.
Je nám obom jasné, že sa nemusíme a teraz som sa zapojil tak, ako hociktorí diskutujúci. Stretnutie?

To by asi nedopadlo dobre, ani pre teba a ani pre mňa. Pokiaľ neviem tvoje meno dopredu, tak tam môžeš poslať bárskoho a bude tvrdiť, že je Boris. Tvoj kámoš tiež nie som a ani nebudem, tých si vyberám.
Sprchu veľmi nekomentujem, lebo o chvíľu idem do vane. A kedy si obhajoval osobu RH ? Neprelúskal som všetko, ale je očividné za koho kopeš ak napíšeš napr. toto :
Re: Schôdze 2012
Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 11:01 pm
zyx- Dobre píšeš, už vidím iného hospodára, že by sa do toho vkladal tak ako p. Halmi a viem o čom píšem.
Rooteno - Pochybuješ, na základe čoho? Zyx je na zvaze a asi o tom niečo vie. Ale ty vieš kolko robí hl. hospodár? napr. a za kolko? (kontroly, strielanie kormošov, práca na zvaze, hospodárenie, dennodenne v terene, brigády,atd atd ) no neviem neviem kto by to robil v dnešnej dobe, a myslím si, že by som to nerobil ani ja a nerobil by si to ani ty !
Ak sa tam dosadí niekto, kto tomu nerozumie, aké bude zarybňovanie potom?