Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Kolac » Uto Apr 17, 2012 12:39 pm

IGOR presne ako pises, ide o princip, pokial celne RS, alebo iny funkcionar tak hrubo porusi zakon, tak by mala padnut nejaka hlava, tak ako sa to robi bezne.

pokial veduci RS nema vedomie o konani svojich "podriadenych" tak by mal odstupit,a mal by si priznas podiel svojej zodpovednosti, vela hamba ze RS ktora ma vodu strazit ju naopak drancuje a pytliaci tam...., som s toho velmi sklamany.
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod hradzni » Uto Apr 17, 2012 12:59 pm

Sbiro čo sa Bukovca týka poznám ho veľmi dobre od roku 2001do2007 som tam ročne bol cca 320dni to znamená skoro denne a teraz 3-4 krát do týždňa či je leto a či zima. Chlapci neverili by ste čo tam je pstruhov D. Raz v jeden deň skoro ráno v neskorú jeseň asi začiatkom decembra neviem čo sa to stalo vyplávalo veľké množstvo pstruhov k malej hrádzi po celej jej dĺžke a v šírke asi 5-6m sa držali pokope jeden vedľa druhého v rôznych veľkostiach, celé to divadlo trvalo asi 2hodiny. Verte či neverte to už je na vás a nemusíme riešiť či to bol pstruh alebo jalec bol to pstruh dúhový.
hradzni
.
.

Poslaťod jankes » Uto Apr 17, 2012 3:04 pm

bobo píše:jankes by ma zaujimalo ako si prisiel na to ze mozes zobrat povolenku za nepodobranie rybu podberakom, ako si zobral vcera na luke pod Malou Lodinou. Ti odporucam si precitat toto aby si vedel co mozes a co nie od strany 30
http://www.srzrada.sk/uploads/Disciplin ... RZ2007.pdf

bobo - Prečo klameš ,zavádzaš a zas ma očierňuješ !!! Ja som nezadržal povolenku,tomu rybárovi ale som spísal záznam o zaobchádzaní s rybou ,ktorú niesol cca 7 m zavesenú na háčiku !!! Je to šetrne za obchádzanie s rybou ??? Nabudúce,ak o niečom nie si presvedčení Vlado Bachor je lepšie nič nepísať !!! Ja osobne by som mu už nikdy nevydal povolenie na ryby !!! Ak máš psa tak ho skus zavesiť na obojok je to tyranie aj ryba bola tyrana !!!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod martino5 » Uto Apr 17, 2012 6:06 pm

jankes píše:.... Mal privlastnené 11 ks P.D. 3 ks zapísané do záznamu o úlovkoch, 8 ks P.D.vyčistené a odložené v igel.taške,ktorá bola v jeho plecniaku(ruksak) vnútornosti samozrejme pohodené na miestach kde boli ryby vyčistené na brehu !!! .. ale mali šťastie,že si do mrazáku naložili pár kusov aj vaších a mojich rýb !!!

Pan Jankes ,ak možem ,/nechcem podrypavat/ ale ozaj ma zaujima,kde skončia potom "zhabane" ryby?. Ďakujem ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod lono » Uto Apr 17, 2012 6:36 pm

martino5 píše:
jankes píše:.... Mal privlastnené 11 ks P.D. 3 ks zapísané do záznamu o úlovkoch, 8 ks P.D.vyčistené a odložené v igel.taške,ktorá bola v jeho plecniaku(ruksak) vnútornosti samozrejme pohodené na miestach kde boli ryby vyčistené na brehu !!! .. ale mali šťastie,že si do mrazáku naložili pár kusov aj vaších a mojich rýb !!!

Pan Jankes ,ak možem ,/nechcem podrypavat/ ale ozaj ma zaujima,kde skončia potom "zhabane" ryby?. Ďakujem ;)

No to by zaujímalo aj mňa a väčšinu rybárov, kde skončia tie ryby. Ďakujem za skorú odpoveď.
lono
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Uto Apr 17, 2012 6:41 pm

... mimochodom dnes je Rudolfa ...to nikto nič otvorene nenapíše? ... exprezidentovi SRZ ? ...ani jeho fansclub :?:
------nevďačníci :mrgreen:
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Uto Apr 17, 2012 7:13 pm

..tak potom si myslim ,že včerajšie pstružiky asi prišli celkom vhod :mrgreen: Všetko najlepšie :rybar2:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Uto Apr 17, 2012 7:17 pm

Sbiro- Na tvoje trumpetárske reči som kedy reagoval že tu o mne vypisuješ?
Sbiro- Už som dvom takým mudrcom ako ty, povedal že som obyčajný rybár v KE, a že to môžem hocikedy dokázať, že nie som žiadny funkcionár, ale ani jeden nejako nemal chuť prísť, budeš prvý? a potom čo? ospravedlniš sa ? aj tu? Ale asi nemáš odvahu... Môžme sa stretnuť povedz kedy a kde nech viem ako skončím :D Skoro si ma vyľakal kámo. Tu sprchu si daj ty, aby si sa schladil a môžeš si zavolať aj kamošov... Ešte mi povedz kedy som obhajoval osobu RH tak si nechaj svoje múdručke reči...
Ale tebe niektoré veci zaťažko pochopiť. Vôbec nemám potrebu na teba reagovať mudroško. :ryba2:
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Uto Apr 17, 2012 8:44 pm

Hrázdnemu. Áno tie roky boli lepšie, ale teraz už je to bieda.
Videl som takto plávať pstruhy tesne po nasadení na veľkej hrádzi. A aj ten nápor v nasledujúce dni. :D
V rohu pri bývalej lodenici som pár krát videl kŕdle kaprov, aj amury sa tam promenádujú. Neviem, ako ty, ale ja z malej hrádze som pochytal viac ostriežov,belíc, jalcov a plotíc,ako pstruhov. Toho roku som pstruhovku, ani nebral.

Boris ty si raz zaprieš, aj nos medzi očami. Ti to pripomeniem ?
Re: Schôdze 2012 Poslaťod Boris » Pia Mar 30, 2012 9:47 am ---- takže napr. vtedy.

Je nám obom jasné, že sa nemusíme a teraz som sa zapojil tak, ako hociktorí diskutujúci. Stretnutie? :D To by asi nedopadlo dobre, ani pre teba a ani pre mňa. Pokiaľ neviem tvoje meno dopredu, tak tam môžeš poslať bárskoho a bude tvrdiť, že je Boris. Tvoj kámoš tiež nie som a ani nebudem, tých si vyberám.
Sprchu veľmi nekomentujem, lebo o chvíľu idem do vane. A kedy si obhajoval osobu RH ? Neprelúskal som všetko, ale je očividné za koho kopeš ak napíšeš napr. toto :

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 11:01 pm
zyx- Dobre píšeš, už vidím iného hospodára, že by sa do toho vkladal tak ako p. Halmi a viem o čom píšem.
Rooteno - Pochybuješ, na základe čoho? Zyx je na zvaze a asi o tom niečo vie. Ale ty vieš kolko robí hl. hospodár? napr. a za kolko? (kontroly, strielanie kormošov, práca na zvaze, hospodárenie, dennodenne v terene, brigády,atd atd ) no neviem neviem kto by to robil v dnešnej dobe, a myslím si, že by som to nerobil ani ja a nerobil by si to ani ty !
Ak sa tam dosadí niekto, kto tomu nerozumie, aké bude zarybňovanie potom?
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Str Apr 18, 2012 7:19 am

http://www.srz-ke.netkosice.sk/archiv/v ... dy-srz.pdf
Uznesenie č. 11 - dalo sa očakávať
Uznesenie č. 12 - na odporúčanie sa možno RH a spol vykašle...nie možno, ale určite.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia