Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Laci » Sob Feb 11, 2012 2:42 pm

K tomu všetkému by som dal len jediný komentár....

Najprv ťa budú ignorovať, potom sa ti budú smiať, potom proti tebe budú bojovať. Potom zvíťazíš.

:|
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Sob Feb 11, 2012 2:57 pm

Zdravím, bol som naschôdzi... tak po poriadku, kura 11, na schôdzu ti nikto nezakáže vstup ak ideš podľa obvodu, ale to asi nechceš počuť. Kura odkial si ? kde bývaš? to vieš aj sám zistiť nie? či to ti musí niekto povedať, alebo napísať ? Zoznam sa robil na to, aby sa spočítali členovia na schôdzi a či bude schopná hlasovať...aj to je na programe schôdze. To sú vyhlášky, nariadenia, a zákony ak nevieš. Kto má komu dať, ako vravíš na frak? a z akého dôvodu, že si to ty praješ? Na schôdzi argumentujú všetci, a myslím, že dostatočne, len sa stačí opýtať.

Požiadavka zvoliť nové vedenie? dať tam ľudí čo nič pre srz v KE neurobily???. už nehovorím o neodbornosti, oni akože pôjdu ako funkciónari do Žiliny zastupovať nás všetkých? A o čom budu rozprávať v Žiline, že aké je počasie v Košiciach...ved sa uvedomte... Niekto ich napísal na papier niečo im slubil? a ked sa mali postaviť predstaviť na schôdzi tak boli ticho. Treba sa poďakovať vedeniu srz v KE, že robia to čo robia, aj na úkor svojho času a prostriedkov atď a nie kydať špinu. A na záchod mohol ísť každý, toto je výmysel.

Jasné, že nikto nemá dobrý pocit z toho, čo sa tam dialo hádky a osočovanie, ale prečo je to tak? Ja som nemal nikdy problém sa opýtať a dostal som jasnú odpoveď, a vy sa pýtate fumcionárov ? Nie tu na fore sa treba pýtať , treba prisť každý druhý utorok v mesiaci na zväz a dajú vám odpoveď. :bota:
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Feb 11, 2012 3:11 pm

boris tak isto ako ja mas pravo na nazor.. napisal si si ho... ja ti ho neberiem... ja som si svoj utvoril tiez z ineho pohladu.. s tym zachodom ,klopal kamarat ze mu velmi treba na zachod ale nech sa radsej posti lebo nie je z obvodu... mal sa vystat rovno na dvere...
kura11

Poslaťod assassin » Sob Feb 11, 2012 3:17 pm

samozrejme, preto ked zaklopal a opytal sa ci moze ist na zachod, tak mu zamkli dvere pred nosom.stal som od neho 2 metre . vsetci sa tam uz iba smiali ze nepustia cloveka ani na zachod lebo nie je 3.obvodu. a tie ich argumenty, sak to sa ani neda pocuvat raz tak a o 2 minuty uz zrazu inak. stale nerozumiem coho sa boja .sak delegati nie su ani vybor ani nic, pojdu len na mestsku konferenciu. asi nechcu aby sa pravda dostala aj tam .
prevzate z tade viewtopic.php?f=9&t=1003
2. Povinnosti členov zväzu:
b. zúčastňovať sa na členských schôdzach, školeniach, aktívoch, prednáškach a iných akciách organizovaných základnou organizáciou,

je to nasa povinnost ale dnu ta nepustia - fakt prefektne . spravaju sa jak diktatori
assassin
...
...

Poslaťod Eko » Sob Feb 11, 2012 3:27 pm

Boris - ak by bolo vsetko v poriadku tak ako ma byt tato tema sa tu nerozobera ...bodka
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Sob Feb 11, 2012 3:28 pm

assassin nemas pravdu, obvody su a patris do urciteho obvodu... tak to malo byt vzdy... ale nebolo az teraz to vytiahli bo sa zlakli zaujmu.. ale teraz by to malo byt akoze OK, je to uz na clenoch danej ObO ako a na kom sa dohodnu na mestsku konferenciu, nastavili nove pravidla hry... musis sa s tym zmierit...co ma mrzi tak pravidla sa zavadzaju teraz uz pocas priebehu CS... zrazu je vsetko podla poriadkov... take su poriadky MO :-)) ak to tu dakto cita a sa mu nepaci, moze dojst na clensku (este budu 3) nech si ale najskor zisti do ktoreho obvodu patri aby nesiel zbytocne a tam moze dvihat ruky podla svojho svedomia..
Naposledy upravil kura11 dňa Sob Feb 11, 2012 3:37 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod Kolac » Sob Feb 11, 2012 3:33 pm

Tak práve som sa vrátil z CS, je to jeden humus…, v jednej miestnosti zamkli cca 70-80 ľudí, nech si pani funkcionári uvedomia že mi nie sme dobytok a také správanie je neprípustné !
A čo sa týka nedovolenia vstupu ostatných členov ktorí neboli z Obvodu 3 tak si myslím že je to nonsens, tak isto sú členmi SRZ a môžu byt prítomní na každej CS, v sobotu som tam zas, a dúfam že sa už vybor uvedomí a že prístup bude umožnený všetkým členom Mo SRZ KE.

Ďakujem Martin Borovský
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod assassin » Sob Feb 11, 2012 3:40 pm

Škoda reči kura11, veď si tam bol a videl si.roky s tým nebol problém a zrazu je . Lebo niečo nejde podľa ich plánu
assassin
...
...

Poslaťod kura11 » Sob Feb 11, 2012 3:47 pm

tak aspon schodza ukazala ze nam nie je lahostajne co sa deje a vieme prist aj v treskucej kose aspon ty ktorych dianie zaujima... tiez dost clenov aktivnych ktory chodia na CS a aj budu chodit toto presvedcilo o potrebnych zmenach v MO... ci to bude tento rok alebo buduci je jedno... verim ze clenovia nebudu nadalej ako ovce...
kura11

Poslaťod Boris » Sob Feb 11, 2012 4:19 pm

Kura 11, Každý má právo na názor, ja aj ty inak by nebolo o čom písať :-)
Avšak, keď niekto sa nerozumie do niečoho, tak nech o tom nemudruje.... Ja sa tiež do veľa vecí nerozumiem tak som bol na schôdzi ticho, a radšej sa opýtam, ako rozprávať o niečom o čom nemám vedomosť , to sa potom ťažko počúva ľuďom, ktorí sú znalí veci. To ako keby mäsiar rozprával o zelenine (príklad)
Kura11- kamarát tvoj za dverami, chcel ísť na vecko do zasadačky, kde bolo 80 ľudí? A asi to až také akútne nebolo, keď sa tak hlasno smial plus celá chodba s ním ... :D
Tvoj názor je: Že sa mohol vyšťať na dvere. Ok si mu to mal povedať vtedy, alebo to urobiť sám....tvoja reakcia bola že si sa smial či sa mýlim?

Assasin - Ti to preložím, lebo zavádzaš anarchiu. Áno je tvoja povinnosť prísť na schôdzu, ale toto si si mal prečítať ---TERMÍNY KONANIA VÝROČNÝCH SCHÔDZI ObO SRZ :

4. februára 2012 - ObO 2 - Nové mesto
11. februára 2012 - ObO 3 - Furča
18. februára 2012 - ObO 5 - Mlynský náhon
25. februára 2012 - ObO 4 - Juh
3. marca 2012 - ObO 1 - Staré mesto

aj to je tvoja povinnosť, ked príde na každú schôdzu 80 ľudi, ako to bolo dnes tak schodzí je 5, krát 80, je 400 ľudí! Kľudne zaplať Steel arenu :-) na 1 termín, alebo schôdza bude vonku? hm ? veď daj návod, ako to urobiť? A keď nechceš nepríď na schôdzu, nikto ťa nenúti či??? Diktovať chceš ty ako vidím.

Eko - Nevravím, že je všetko v poriadku, ale treba veci pomenovať, argumentovať a mať niečím podložené, aby to malo váhu a zmysel.

Tak ako píše kura od začiatku to tak malo byť, podľa obvodov, ale keď v minulosti prišlo na schôdzu 20 ľudí a nie 80, tak pustili všetkých, aby tam nesedeli sami, asi, ale teraz to chce niekto zneužívať?

Kura11- Ovca je len ten, kto chce byť ovca.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť