Kura 11, Každý má právo na názor, ja aj ty inak by nebolo o čom písať
Avšak, keď niekto sa nerozumie do niečoho, tak nech o tom nemudruje.... Ja sa tiež do veľa vecí nerozumiem tak som bol na schôdzi ticho, a radšej sa opýtam, ako rozprávať o niečom o čom nemám vedomosť , to sa potom ťažko počúva ľuďom, ktorí sú znalí veci. To ako keby mäsiar rozprával o zelenine (príklad)
Kura11- kamarát tvoj za dverami, chcel ísť na vecko do zasadačky, kde bolo 80 ľudí? A asi to až také akútne nebolo, keď sa tak hlasno smial plus celá chodba s ním ...
Tvoj názor je: Že sa mohol vyšťať na dvere. Ok si mu to mal povedať vtedy, alebo to urobiť sám....tvoja reakcia bola že si sa smial či sa mýlim?
Assasin - Ti to preložím, lebo zavádzaš anarchiu. Áno je tvoja povinnosť prísť na schôdzu, ale toto si si mal prečítať ---TERMÍNY KONANIA VÝROČNÝCH SCHÔDZI ObO SRZ :
4. februára 2012 - ObO 2 - Nové mesto
11. februára 2012 - ObO 3 - Furča
18. februára 2012 - ObO 5 - Mlynský náhon
25. februára 2012 - ObO 4 - Juh
3. marca 2012 - ObO 1 - Staré mesto
aj to je tvoja povinnosť, ked príde na každú schôdzu 80 ľudi, ako to bolo dnes tak schodzí je 5, krát 80, je 400 ľudí! Kľudne zaplať Steel arenu

na 1 termín, alebo schôdza bude vonku? hm ? veď daj návod, ako to urobiť? A keď nechceš nepríď na schôdzu, nikto ťa nenúti či??? Diktovať chceš ty ako vidím.
Eko - Nevravím, že je všetko v poriadku, ale treba veci pomenovať, argumentovať a mať niečím podložené, aby to malo váhu a zmysel.
Tak ako píše kura od začiatku to tak malo byť, podľa obvodov, ale keď v minulosti prišlo na schôdzu 20 ľudí a nie 80, tak pustili všetkých, aby tam nesedeli sami, asi, ale teraz to chce niekto zneužívať?
Kura11- Ovca je len ten, kto chce byť ovca.