4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: 4-0630-1-1 Hornád č.1

Poslaťod orim » Pon Dec 12, 2011 11:46 pm

pocasie idealne na miena, dnes vecer som bol so psom a videl som aj dazdovky na chodniku (hrube nocaky) hmmm, asi to pojdem vyskusat niekedy tento tyzden :P
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Uto Dec 13, 2011 2:59 pm

dnes super pri vode, absťák dočasne zažehnaný :)
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod cristal » Uto Dec 13, 2011 7:12 pm

stewik píše:Jutre konečne na Hornáde :) Snáď aj dajaký vianočný duhák bude :)

Petrov zdar, nech nestihaš vyberať,xixi. Napiš ako sa darilo. Apropo kde ideš?
cristal
.
.

Poslaťod stewik » Uto Dec 13, 2011 7:39 pm

cristal píše:
stewik píše:Jutre konečne na Hornáde :) Snáď aj dajaký vianočný duhák bude :)

Petrov zdar, nech nestihaš vyberať,xixi. Napiš ako sa darilo. Apropo kde ideš?

Jeden duhák sa podaril mne, jeden kamarátovi, moj ale mal len 25 tak pláve ďalej. Bol som nad Košicami :)
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Uto Dec 13, 2011 9:53 pm

orim píše:pocasie idealne na miena, dnes vecer som bol so psom a videl som aj dazdovky na chodniku (hrube nocaky) hmmm, asi to pojdem vyskusat niekedy tento tyzden :P

;) ja som si bol teraz večer nachytat nočnaky ,nachytal som si do vedra ,ale prsty mam omrznute,ono sa nezda ,ale zem je predsa dost chladna :x ..ale verim ,že do konca roka ešte nejaky ten mieň sa ulakomi na tuto dobrotu :chvalenkar2:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod orim » Sob Dec 17, 2011 2:35 am

martino5 píše:
orim píše:pocasie idealne na miena, dnes vecer som bol so psom a videl som aj dazdovky na chodniku (hrube nocaky) hmmm, asi to pojdem vyskusat niekedy tento tyzden :P

;) ja som si bol teraz večer nachytat nočnaky ,nachytal som si do vedra ,ale prsty mam omrznute,ono sa nezda ,ale zem je predsa dost chladna :x ..ale verim ,že do konca roka ešte nejaky ten mieň sa ulakomi na tuto dobrotu :chvalenkar2:

no tak ja som bol dnes resp. vcera, v tom nevludnom pocasi, ale oplatilo sa - 2 krasne vypasene miene 53 a 55cm, na nocaky slabota - zopar nesmelych zaberov...miene na rybku sa podarili, krasne zabery, iba som prisiel ku udici a policajt prilepeny hore, este som povolil a po chvili opät prilepeny :P takze uz stacilo iba sekat :D ...jeden mliecnak, druha ikernacka, minimalne 1,20 kg riadne vypasena - bude dobrotka na prazenicu (mliec, ikri a pecienka) mnamky...zajtra repete, dufam ze aspon prestane trosku fukat ;) neskor aj foto bude, dufam, bo telefon v oprave, iba kamos co ma fotil s fotakom 8-)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod cristal » Ned Dec 18, 2011 9:14 pm

Parada, tak ked bude daj foto.
cristal
.
.

Poslaťod Salmo.Marek » Ned Dec 18, 2011 11:10 pm

orim : Congratulation :lovec: :D
Milujem prívlač :)
Salmo.Marek
....
....

Poslaťod orim » Pon Dec 19, 2011 1:29 am

Salmo.Marek>> Thank You :D
cristal>> pokusim sa, nie je to v mojich rukach, keby bolo uz davno to tu je :P

vcera som nebol, ale dnes opät jeden 48cm a jeden posiel - tie mrchy beru hodinu max. hodinu a pol po zotmeni, uz potom ani zaber a pochybujem zeby aj za celu noc nejaky prisiel, keby sa dalo chytat...a jednoznacne hacik treba aby co najviac vytrcal, lebo ten co mi posiel som vyskusal rybku napichnut inak ako obvykle (viac do rybky - skryt) a po zaseku som sice citil odpor, ze bol tam, ale jednoducho po chvili som mu asi tu rybku vyrval z pyskoch a to potiahol 2x asi 1,5m previs az uplne pod palicu :? sice sa mi stalo uz aj, ze policajt buchlo o palicu, vrcana, seknem a iba odkusnuty chvost z rybky :shock: ako keby si ju zobral len do ust a isiel s nou niekde do... je to asi ako s kaprom - nie kazdy sa dobre pichne 8-)
..v utorok to idem vyskusat opät ;)
orim
Diskutér
Diskutér

Poslaťod XpeterX » Pon Dec 19, 2011 8:51 am

Tie vase zazitky s mienami mi nedaju spat :) Este som nikdy nesiel cielene na miena a ani som ziadneho nechytil. Teraz v zime je dost zima :D Ale predsa by som siel vyskusat asi v stredu najskor budem mat cas. Prosim dajte mi nejake rady co a ako. Odkial zohnat nastrahu a aku, ake velke haciky cca a co za silon a montaz pouzivate. Je to velmi bojovna ryba? Ci postaci aj feeder? Nemam ziadnu pewchodnu udicu medzi tvrdymi kaprarkami 3,6m dlhe a jemnym feedrom (ked neratam 15 rocne teleskopky). A este to najdolezitejsie, nejaky usek na Hornade v KE a blizkom okoli kde by som mohol mat stastie? Aku vodu maju radi a kde nahadzujete? Sorry za tolko otazok ale toto musim vediet :D
Vdaka
XpeterX
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia