Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Martinbati » Sob Feb 11, 2012 10:42 pm

z toho co citam, a pocuvam je faktom to, ze nasa rybarska verejnost si ziada zmenu vedenia a urcite pravidla kvoli kontrole diania a tokom penazi. o zmene hlasuju clenovia, preco sa potom nase terajsie vedenie tak velmi brani? nie je to dozivotna funkcia, na to sa nesmie zabudnut. a oni ked boli zvoleni prvy raz, tak tiez nemali s vedenim organizacie skusenosti... (niekto tu pisal ze novonavrhovany nemaju skusenosti ohladom internych zalezitosti zvazu, tak toto je k tomu) boli zvoleni demokraticky, demokraticky mozu byt aj nezvoleni, toto sa musi respektovat, inak toto vsetko pojde az k revolucii, a zmena sa tak ci onak dosiahne
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod Boris » Sob Feb 11, 2012 10:44 pm

plavec- Ani ja nie som dobrý v matike, ale toto ešte pochopíme, :D že nie každý člen platí rovnako. ;)
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod zyx » Sob Feb 11, 2012 10:44 pm

assassin píše:clenstvo som si obnovil pred 5 rokmi. Zucastnil som sa 3 clenskych schodzi. Nie su ziadny moji delgati. osobne poznam 3 kandidatov.kedze sa nezucastnujem inych aktivit nepoznam ani starych delegatov. nikdy som sa velmi nezaujimal o chod organizacie nakolko som to nepovazoval za potrebne. bol som na schodzi obvodu 2 . ci miznu peniaze alebo nemiznu - to ja neviem ( ale uz si myslim svoje ) - vestko co je mestske alebo statne funguje rovnako na zauzivanych pravidlach aspon to takto vyzera.
Jedine co ma zarazilo bolo vystupovanie vyboru, nehovorim o 1.schodzi kedze ani p.Podlubny to nezacal riesit normalne a v klude . a bola tam velka nervozita.
ale to ze si upravuju stanovy a volebny poriadok ako sa im zmysli a vyhovuje je chore a nezakonne . v podstate su ako diktatori a mozu si spravit co chcu.
prehlasuju ich - nevadi , sak si zmenime pravidla, anulujeme schodzu a mame vyhrane . takto to vnimam ja .
a teraz nam mozte prezradit aj vy preco ste taky aktivny ? Podla Vas je vsetko v poriadku? Viem ze je to pre Vas ovela tazsie sa tu vyjadrovat kedze ste synom tajomnika ale skuste objektivne . dakujem

Aj ked to vacsina rybarov nevidi, casto pomaham v SRZ pri roznych cinnostiach. Naposledy ako som spominal minule, nahaname kormorany. Aktivnejsi tu na fore som len preto, ze z duse nenavidim, ked niekto siri klamstva a hlavne ked dobre viem, preco sa to deje. Zaroven viem velmi dobre, ze sa ziadne stanovy ani volebny poriadok neupravovali. Preco to tak siri druha skupina, to si mozme len domysliet. Ako som uz napisal, veci sa daju vylepsit, len treba na to ist slusne.

M. Harvanek
zyx
...
...

Poslaťod zyx » Sob Feb 11, 2012 10:50 pm

IG0R píše:Myslim si, ze mnohym konfliktom a nedorozumeniam by sa dalo predist, ak by boli zverejnene dokumenty, kde by bolo detailne napisane kolko sa vyzbieralo, a na co presne sa pouzili tie peniaze.
zyx> Myslite, ze by to slo?

Verim, ze by to slo, pretoze niet co skryvat, aj ked rozhodnutie nie je na mne. Dnes to bolo verejne precitane na schodzi.
zyx
...
...

Poslaťod Boris » Sob Feb 11, 2012 10:51 pm

Martinbati- Vedenie sa bráni, lebo robia dlhé roky pre srz v KE, a niečo do toho dali. Nie len zneužívali ako sa tu prezentuje...
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Martinbati » Sob Feb 11, 2012 11:04 pm

zyx píše:
IG0R píše:Myslim si, ze mnohym konfliktom a nedorozumeniam by sa dalo predist, ak by boli zverejnene dokumenty, kde by bolo detailne napisane kolko sa vyzbieralo, a na co presne sa pouzili tie peniaze.
zyx> Myslite, ze by to slo?

Verim, ze by to slo, pretoze niet co skryvat, aj ked rozhodnutie nie je na mne. Dnes to bolo verejne precitane na schodzi.

verim ze to bolo precitane, ale mnohi to nemohli pocut lebo boli vymknuti vonku... niekto sa tam vraj pocikal, dufam ze nikto sa neposral.. (vtip redakcie).
prosim Vas, zverejnite kto patri do ktorej casti nasho SRZ, aby sme vedeli kde nas pustia na schodzu, a kde si mozme vypocut podrobnosti, ktore kazdemu chybaju... dakujem Vam pekne za odpoved
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod Boris » Sob Feb 11, 2012 11:21 pm

Martinbati- vonku boli tí ktorí neboli z Obo 3, nikto viac. TERMÍNY KONANIA VÝROČNÝCH SCHÔDZI ObO SRZ :

4. februára 2012 - ObO 2 - Nové mesto
11. februára 2012 - ObO 3 - Furča
18. februára 2012 - ObO 5 - Mlynský náhon
25. februára 2012 - ObO 4 - Juh
3. marca 2012 - ObO 1 - Staré mesto

tu to máš zverejnené !!! keby si chcel tak si to nájdeš! Tam máš aj kde patríš za pomlčkou to je ....
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Sob Feb 11, 2012 11:43 pm

to vam nestaci tych 60 054 eur ako prvy dokaz co neviete pocitat?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod plandavcik » Sob Feb 11, 2012 11:48 pm

pre borisa . vidim ze ti budes tiez jednym z nich som za nech zverejnia presne cisla kolko bolo vyzbierane za zvazovky miestne ztp zeny deti co ty nato ? potom budes kukat kde su peniaze!!!!
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Martinbati » Sob Feb 11, 2012 11:56 pm

Boris, ja toto dobre poznam. Ved je to v Oznamoch uz nejaky ten cas na stranke. ale uz som sa tu pytal viackrat - kde patria ti, ktori nemaju trvale bydlisko v Kosiciach? verim ze je to znacna skupina, ktora sa tiez zaujima o dianie v nasej organizacii
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia