Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod assassin » Ned Feb 12, 2012 4:47 pm

Iba som čakal kedy tieto diktatorske praktiky zavedu aj na fóre a cudujme sa všetci je to tu. Pán admin si dal námahu a že vraj všetky . Ja Vám pani uz nerozumiem zasa si seriete do ust.
assassin
...
...

Poslaťod IG0R » Ned Feb 12, 2012 4:49 pm

Ked niekto napise 12 prispevkov za sebou a nedokaze to napisat do jedneho, musi pocitat s tym ze to podlahne administracii tohto fora.

S pozdravom
Admin
IG0R

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 5:42 pm

bobo píše:Cely humbuk je tu preto, ze si Jozi Hirjak byvaly predseda 4 dovolil tvrdit ze treba odvolat kontrolnu komisiu na cele s Kerteszom a Harvanek s podporou Kertesa a Halmiho ho odvolali bez toho aby to schvalil vybor. Takze teraz pre zmenu takzavany revolucionari ziadaju odvolanie panov Harvanka, Kertesza a Halmi aby kamarat Kertesz nekontroloval kamarata pokladnika a tajomnika Harvanka a kamarat Kertesz nekontroloval kamarata hospodara Halmiho a vsetci traja mali pod kontrolou vsetky traja financie. Takze ziadna revolucia ale len odvolavanie troch kamaratov na mestskej konferencii, lebo podla stanov ten organ co ich zvolil ich moze odvolat. Takze je tu vojna o miesta na mestku konferenciu. Mne poriadne dvihol tlak prispevok vyboru (asi Harvanek) ze sportovci chcu odvolat vybor a ze spotrebuvaju nenormalne mnozstvo penazi a to som nikdy poriadne nevedel aky vlastne mame rozpocet.

Zabudol si povedat, ze Hirjak 2 roky za sebou neumoznil kontrolnej komisii kontrolu, co bolo jeho povinnostou a na zaklade toho ho odvolala z funkcie DISCIPLINARNA KOMISIA. Ziadny Harvanek ani Halmi. Keby klamstvo kvitlo, tak si zakvitnutejsi ako botanicka zahrada.
Naposledy upravil zyx dňa Ned Feb 12, 2012 5:47 pm, celkovo upravené 1
zyx
...
...

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 5:46 pm

plandavcik píše:a poculi ste ze vraj sudruh. R. H. ma v rybarskom dome na vodnej v pivnici jeden velky sud do ktoreho idu vsetky peniaze z nasich povoleniek , nevie niekto ci je to pravda alebo nie je ? dakujem za odpoved cest praci.

Prosim, mozme sa zajtra doobedu na SRZ stretnut? Dajte vediet cas. Zoberiem vas do pivnice SRZ a spolu budeme ten sud hladat. Dobre? Lebo aj ja by som ho chcel velmi vidiet.

A nemaju tam v pivnici ponorku alebo kozmicku lod? :lol:
zyx
...
...

Poslaťod kura11 » Ned Feb 12, 2012 6:35 pm

Martinbati a dalsi, ak chcete daco vediet tak chodte na CS... zbytocne tu zasierat stranku otazkami... dufam ze vedenie zoberie niektore rozumne navrhy do uvahy a do buducna ich zavedie... napr. to zverejnovanie cisel na nete...
kura11

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 6:40 pm

kura11 píše:Martinbati a dalsi, ak chcete daco vediet tak chodte na CS... zbytocne tu zasierat stranku otazkami... dufam ze vedenie zoberie niektore rozumne navrhy do uvahy a do buducna ich zavedie... napr. to zverejnovanie cisel na nete...

Som za to a uprimne dufam aj ja.
zyx
...
...

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 6:55 pm

MartinBati-Ako píšeš možno som jediný a vôbec sa za to nehanbím, toľko špiny sa hádže na vedenie SRZ v KE a bez akýchkoľvek dôkazov, veď ak niekto z Vás má dôkaz a vecné argumenty tak ich predložte a nie vaše domienky. A zastávam sa ich, nie preto, že sa mi pačia ich modré oči, ale zastal by som sa každého, koho by takto neprávom osočovali.
Je to len osobné vybavovanie účtov ! Nič viac. A v tom je problém. Ok, dajte si tam ludí čo chcete a potom uvidíte ten zvaz ako bude vyzerať, ked sa tu pozriem na niektoré príspevky. To títo ludia majú byť vzor srz v KE? Tie neslušné nadávky? Veď nevedia komunikovať ani v rovine slušnosti, tak prosím. Ako budú potom komunikovať s vami slušnými rybármi? Nemajú ani odvahu napísať, že majú osobné nevybavené účty.

Kura11- píšeš tu, ale veď povedz čo smrdí? A Tak ako píšeš nech sa rybári pýtajú na schôdzach, tam im odpovedia, tak ako citali aj čísla na poslednej schodzi, a keď sa Vám čísla nezdajú, z toho čo číta, veď chodte za nimi utorok, štvrtok a môžte to v klude prebrať. Ale ked tam budu sedieť oproti sebe dvaja ludia čo maju nevybavené účty tak sa nedohodnú ani keby preberali že :ryba2: + :ryba2: je :ryba2: :ryba2: !
Ja som tiež za zverejňovanie na nete
A vlastne nie som jediný je tu aj plavec ;)
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Feb 12, 2012 7:10 pm

Boris zasa ja tu nejak vedenie nespinim, napisal som len ze sa mi nepacili praktiky na tych dvoch CS nic viac a aj ze tie cisla co tu dal plandavcik su divne... nejako to nesedi... nic ine na nich nepisem a ani nenadavam... robia aj kus dobrej roboty... kazdy byt spokojny nemoze ved je tu 4000 clenov tak to nikdy nebude mozne... pan.Keresteszi a dalsi co realizuju odstrel kormoranov si zasluzia velke podakovanie a nie urazky!!! vypocul som si tu nahravku CS ObO3 a nikoho som nepocul ze by sa dvihol a podakoval im za tuto cinnost... hlavne panu Keresteszimu ktory sam strelil 70 kuskov... :!: takze tak... tiez nestojim na nejakej strane lebo ani jedna nie je cista... dalej nech sa clenovia pytaju na CS..
kura11

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 7:15 pm

Kura11- presne tak ;)
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 7:35 pm

plavec-pol kila je na deň, ale každý deň poškodí kilo!!!
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia