Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod assassin » Pon Feb 13, 2012 12:38 pm

Cronicle píše:Radšej nech ostane to vedenie, ktoré je teraz, ako keby sa tam mali dostať nový delegáti o ktorých vie iba skupinka ľudí. Spôsob, akým ste volili delegátov a spôsob akým chcete vymeniť súčasné vedenie je primitívne, úbohé a po pravde je mi z Vás na grcanie.

Toto Vaše správanie nie je adekvátne rozumnému človeku.

Primitiv si asi ty, mam taky pocit ze mas v kupelni namiesto zrkadla harvankov portet . alebo sa asi bojis ze ked vyhraju zrusia ti post moderatora na fore a dakdo ti da potom ban . :D :D :D Ked vraj podla volebneho poriadku musia byt 5 clenovia vyboru delegati , preco to Harvanek nepovedal na prvej schodzi ? este asi o tom nevedel lebo az potom ho upravili . delegati su delegati a nie vedenie , neviem co za hovadiny zase plieskas
Podla korzara uz je podane trestne oznamenie , tak nech to riesi policia
assassin
...
...

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 12:48 pm

No ved ta nik nenuti volit niekoho koho nechces... Tak aj vy nechajte ludom nech sa vyjadria a volia koho oni uznaju za vhodneho... Kde kto jedy bol to neviem..ale vidis...az teraz sa vela ludi spamatalo a povedalo si DOST. Ja za tou iniciativou vidim prave ludi, ktory sa snazia aby neboli pri moci tí, co si nás kosickych rybarov reprezentovat a zastupovat nezasluzia...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Feb 13, 2012 1:25 pm

Cronicle trepes nezmysli a o nicom nevies... tu nie su primitivny ludia co si nevedia spocitat kolko je 1 plus 1, prisli rybari ktorych to zaujima a ty ktorych to nezaujima sedia doma a cusia ako aj ty...
kura11

Poslaťod kura11 » Pon Feb 13, 2012 1:35 pm

dalsia vec ta argumentacia na CS ze vybor ObO musi ist na mestsku lebo vie argumentovat co sa robilo a bla bla... vybor sa moze kludne zvolit na CS, za podmienok ake su uvedene v tom dotycnom volebnom poriadku, kandidati musia by na nastenke aspon 14 dni vopred, ak by bol zvoleny novy vybor tak ten tiez nema sajn co robil ten stary, moze akurat na mestskej prednasat plan cinnosti na novu sezonu... cize ta argumentacia nebola bohvie co... ak by pravidla hry boli nastavene dopredu a jasne dane, postupovalo by sa uplne inak ako sa postupovalo na 1 alebo 2 hej CS, lenze tu ani sam pan tajomnik netusil aky je vobec vlastne poriadok, zdohadal sa az po prvej CS :lol: a jeho argumentacie ze on je pravda, on su stanovy a on je tu poriadok nie su hodne jedneho statutarneho zastupcu MO
kura11

Poslaťod kura11 » Pon Feb 13, 2012 1:37 pm

plavec ved normalne diskutujeme o nic nejde...
Naposledy upravil kura11 dňa Pon Feb 13, 2012 1:39 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 1:37 pm

Tak ja skore vyrovnavam :-) Kurka ma pravdu;-) Len pre objasnenie...ja niesom zo ziadnej skupinky... Ale prisiel som na cs a aj este pridem z vlastnej iniciativy. Lebo mne to vadi co sa tu deje... Nie niekomu inemu...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Rotteno » Pon Feb 13, 2012 1:47 pm

Tak tiez by ma potesilo keby sa to cele riesilo na slusnejsej urovni... Ale to uz si musia obe strany vstupit do svojho svedomia a vedomia...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 13, 2012 1:57 pm

ospravedlnujem sa ked som niekoho urazil na tomto fore , viete situacie je dost vyhrotena , treba najst nejake normalne riesenia dohodnut sa , popri tom nech si obidve strany sadnu za jeden stol treba to prejednat slusne a v klude a najst nejake vychodiska! co nvy na to?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Feb 13, 2012 2:05 pm

plavec aj ja vravim kde je dalsich 3500clenov, co nepridu zasiahnut proti tej akoze skupinke??? asi ich dianie vobec nezaujima...takych mame aj clenov ze sa zaujimaju len o to kedy sa nasadilo a kedy sa uz moze chytat... kriteria pri prijimani clenov su take smiesne ako aj tie testy co spravy kazdy aj dement... staci platit... nech pridu vsetci na CS nie len skupinka... a ja som tam bol sam za seba...
kura11

Poslaťod Boris » Pon Feb 13, 2012 2:12 pm

plandavcik- Sa zrazu ospravedlnuješ hm? Si sa nejako zmenil od posledných príspevkov! sa niečo pohlo hm? ved prezraď :zaber:
Zrazu ideš riešiť veci slušne a v klude? Sa pozri čo si popísal na obidvoch strankach ...
Nemá zmysel tu asi niečo písať riešia sa osobne nezhody štýlom, že zvaz je najhorší.
Chodte na schodzu, lebo rozpravaju tu najviac tí čo tam ani neboli, ale asi im stačí vypočuť jednú stranu na urobenie si názoru...
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia