Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 13, 2012 5:54 pm

uplny suhlas plavec konecne sa na niecom zhodneme?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod andy » Pon Feb 13, 2012 6:33 pm

Petrov zdar. Váž.p.rybári !Fakt tu píšem,len ak,ma tlačí topánka !!!Urobím opis scenára,ktorý bol rozdaný pred schôdzou ObO2 Nové Mesto 4.02.2012 a nech si,každý člen urobí svoj názor,či je schôdza zmanipulovaná alebo nie... TO JE OPIS!!! SCENÁR-ČLENSKÝ PREUKAZ-NEZABUDNÚŤ SO SEBOU!!! V prípade pochybností ako hlasovať-hlasujte podľa Igora Pdlubného alebo Rola Pavľuka (hlasujú vpredustojací s bielym papierom v ruke) - Najprv sa bude hlasovať o tom,či sa bude schôdza konať-hlasujeme ZA - Igor Podlubný dá návrch na zmenu programu (kde sa volba delegátov presúva na bod 3) - hlasujeme ZA ZMENENÝ PROGRAM podla návrhu Igora Podlubného -Volba komisií - VOLÍME: - PETER KIRLIGA - JÁN SCHWEJGER - MARTIN VICIAN - Volba DELEGÁTOV (12ks) - VOLÍME: Podlubný Igor,Ekl Pavol, Hudák Jozef.Eperieši Ľubomír,Pavluk Rolo,Garbera Peťo,Mičko Martin,Mičko Milan,Špavelková Danica,Bito Štefan,Holub Miroslav,Liška Vlado . -Uznesenie č.1 k voľbe delegátov s bodmi 1/A, 1/B, 1/C - predkladá Igor Podlubný - hlasujeme ZA --- Je to opis aj s chybami jak to je napísane!!! a teraz vyvráťte,že sa nemanipuluje s hlasom rybára !!! Prečo ak máte podozrenie,že sa rozkráda a šafári s financiami na zväze,nedáte podnet na trestne stíhanie rozkrádačov ??? Ak by som ja mal podozrenie tak určite by som to urobil!!
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 13, 2012 6:51 pm

vie mi niekto povedat kolko bola pokuta za rok 2011 za neodpracovanu brigadu ? bolo to 17 eur alebo 20 eur?

opat jeden pan zo zvazu ktoremu ide o flek alebo mu ide tiez o peniaze ktore sa rozkradaju ? andy co?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Pon Feb 13, 2012 7:05 pm

Plandavcik- Radšej sa vyjadri k tomu čo tu dal andy. Bol si na prvej schôdzi. Tak prezraď, mal si taký lístoček ? Robil si čo ti niekto napísal? Nie je tam aj tvoje meno? Keď si tu už poobvinoval kadekoho, Hm? A tie TVOJE čísla si nechaj, veď to už je trápne. A môžeš napísať o čo ide tebe ? Nech vieme všetci! Lebo zatiaľ tu len čísla z lotta hádžeš.
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 13, 2012 7:13 pm

ja som tie mena vedel naspamat lebo tych ludi dobre potnam vies ake cisla myslis kamo?

vies o co mi ide ? aby boli vymeneni ludia ako harvanek , kertesz , halmi a aby tato organizacia fungovala transparentne a neriadil ju jeden clovek ktory sa tu stavia do pozicie diktatora a ktory nerespektuje clensku zakladnu o to mi presne ide . vazeny clen vyboru
myslis cislo 66 054 eur vyzbierane za clenske za rok 2011.
boris alias mlady harvanek alebo mlady halmi alebo niektoz vyboru vsak hod do debaty este nieco co keby sme sa bavili o peniazoch vyzbieranych za neodpracovane brigady co vy nato ?
cakam ze ma zase zablokujete demokrati

spojenych 5 prispevkov za sebou do jedneho prispevku
Admin
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Boris » Pon Feb 13, 2012 7:34 pm

plandavcik- Máš pravdu, vieš to naspamäť. Toho člena výboru si nechaj pre svojich, možno ti uveria. Teda, určite ti uveria 8-)
Plandavcik -Ešte koho zo mna urobíš :?: :D
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Martinbati » Pon Feb 13, 2012 7:53 pm

to uz odradza cloveka tolko novych prispevkov citat :D
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Feb 13, 2012 8:02 pm

vsak hovorim andy ze tam mate stb- ka kertesz ondrej to on vam vynuchal to bombasticke odhalenie ktore si tu napisal . inac klobuk dole pred tebou si neskutocny agent s teplou vodou
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Pon Feb 13, 2012 8:05 pm

plavec-podla teba je demokracia to že dvíhate ruky jak deti v škôlke a kritizujete andyho asi za to že urobil opis vášho scenára ??? Čo urobil ten vodca Podlubny okrem toho že vyzlieka policajtov z uniforiem s par promile alkoholu v krvi ???
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod Boris » Pon Feb 13, 2012 8:45 pm

plavec- Ja som si to myslel, ale vyznelo to presne opačne ;)
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia