Len, aby to nevyzeralo že tu píšu stále tí istí, tak som sa rozhodol že tu napíšem. Taktiež som za to, aby sa príjmy a výdavky organizácie dostali na stránku SRZ Košice. Nepáči sa mi terajší volebný poriadok, kde o volených kandidátoch väčšia časť rybárov ani nevie čo sú zač. Doba, keď sa naivne dvíhali ruky je dávno za nami. Je proste nemožné aby v tak veľkej organizácii sa členovia navzájom poznali a vedeli kto chce čo docieliť. Doposiaľ známy systém sa mohol páčiť akurát tak zabetónovaným stoličkám. Nech sa novovolení členovia prezentujú na stránke čo sú zač, čo by chceli dosiahnuť v záujme všetkých rybárov. (Curicullum vitae) Keď to vedia iné organizácie roky dozadu zorganizovať, nech to vieme aj my. Uznajte, že chodiť sa pozerať na nástenku pred voľbami je smiešne.
Nech sa zarybňuje vo väčšom množstve malými rybami, napr. 70 ku 30, aby mali možnosť sa rybky adaptovať do prostredia , nie aby sa všetko po vysadení hneď vychytalo.
Nech ryb.stráž sa viac zameriava na naozajstných pytliakov a nie na platiacich členov. Chytenie ozajstného pytliaka si vyžaduje aj viac času, samozrejme ale nech si u povolenku aj zaslúžia. Ja sám som už za blbosť platil pokutu, pretože sa mi dobre kecalo po 12-tej s kámošom, ktorého som dlho nevidel ale na druhej strane sa už roky snažím chytiť pytliaka, ktorý každý rok sa v dobe výteru šťúk objavuje na jednom nemenovanom mieste.
Prečo sú brigády na tak veľkú organizáciu len štyri?
V ktorom roku sa do kaprových vôd sadil naposledy sumec, p. hospodár? Pričom evidujem dosť veľa sumčiarov? Prajem dobrú noc.