Myslím, žeby som sa mal trochu povenovať ešte 1 človeku z tohoto fóra, ktorý tu nedávno krasorečnil pod nickom ZYX.
7.2.2012 vyliezol, ale 13.2.2012 sklapol a odvtedy už len zaryto mlčí.
Prečo sklapol a prečo mlčí ?
Možno ste niektorí postrehli, že pôsobil aj na opozičnej stránke a pod viacerými nickmi. Dokonca sa tam snažil podpisovať pod príspevky, ako Igor Podlubný.
Za svoju amatérsku eskamotáž, ktorú tento eskamotér a defenzor princípov previedol by sa nemusel hanbiť ani piatak zo ZŠ.
Musel ju však náhle ukončiť, pretože podcenil IP adresu a tak mu na to prišli.
Meno: Ferko Dusan
Komentár: Martin Harvanek: V tejto chvili velmi lutujem ze som obetoval par sekund zo zivota citanim tvojich bludov. Zacal si text slovami: ,,Nechodim na tuto stranku'' preco tu klames vsetkych? Ved este pred siedmov rano si bol na tejto stranke. Peter T.,nemam,Tomáš,Igor,Peter,polovodic,ferko,dusan,uctovnicka,J. Novak,Juraj,Banovsky,mam,Hadvab Peter, Marek a Igor podlubny su ti zname tieto prezyvky? Uz si hadam zabudol ze odkedy vznikla tato stranka tak si pod tymito menami vystupoval? Tak naco sa tu teraz hras?
Dátum a čas: 12-02-11 08:12:35Všetky jeho príspevky si môžete pozrieť tu :
http://www.srzke.sk/diskusia.phpTeraz prejdem k obsahu toho, čo tu tento muž mnohých nickov vlastným menom Martin Havránek za svoje krátke pôsobenie napísal .
Specifikom a vlastnostou jednoduchych ludi (nechcem pouzit expresivnejsi vyraz) je, ked dochadzaju argumenty, uchylovat sa k osobnym invektivam a nadavkam. Pán MH si pripadá zrejme zložito, ale keď jemu dochádzajú argumenty správa veľmi podobne, ak nie navlas rovnako. Navyše zatiaľ nepoznám žiadného diskutéra, ktorý by tak dehonestujúco musel "stiahnuť chvost", ako on.
Zo sumy 66000 Eur sa neda exaktne urcit, kolko clenov ma organizacia. Jedna obyčajná predavačka v stánku vie, čo, koľko a za koľko sa predalo. SRZ-KE nevie? Sa potom treba prihlásiť na brigádu do stánku, aby ste sa naučili počítať.
Jednoducho do diskusie som sa musel zapojit uz z vyssie napisanych dovodov. Tolko klamstiev, co sa tu a tam pise, sa uz neda nechat tak. Vidim velmi dobre, co a kolko, toho robi otec pre rybarsky zvaz a v podstate z toho houby ma, pretoze ta robota kazdy pondelok/utorok/streda/stvrtok, obcas piatok a niekedy aj vikend, vobec nie je zaplatena. Teda, ja by som to za tych par eur nerobil ani nahodou. Ale jeho to bavi a chce pre SRZ len dobre, len co s tym, ked ma okolo seba samych podlych ludi, cest vynimkam. Prejav hodný Kim Čong Una. Ani tento severokórejský vodca by sa krajšie o otcovi nevyjadril
Nemohol by každý rybár nosiť odznačik s portrétom p. tajomníka ? Alebo rovno pošlite každému rybárovi portrét nech si ho zarámuje.
Prezentácia činnosti je 1vec a realita 2. vec.
Len minulého roku rada SRZ rozhodla o predaji majetku za cca 300 000 €. V čase prezidentovania p. Havránka, aký majetok a za aké ceny rada predala ?
Koľko členov má SRZ? Aké peniaze sa ročne vyzbierajú a na čo všetko mal, alebo ešte má vplyv p. Havránek pri rozhodovaní rady?
Prečo sa teraz zverejňujú uznesenia rady v plnom znení, ale predtým sa to nerobilo? Koľko povoleniek zdarma sa rozdalo počas prezidentovania p. Havránka?
Aký plat a odmeny mal p. bývalý prezident ? A akú ročnú réžiu?
Odkedy členovia dozorných rád prosperujúcich akciových spoločnosti, ktoré majú zaručený odbyt dostávajú odmeny len pár € ?
Zoberme si len SRZ-KE.
Prečo sa chatka spomínaná v uznesení rady z min. roku nepredáva cez dražbu, ale len na základe znal. posudku? Kto sa ku nej dostal za takúto cenu? Ako je možné, že iná MsO chytá porovnateľné množstvo pstruhov pri polovičnom zarybňovaní. Kde sa stratilo 5400 kg pstruhov, len za rok 2010? To akože všetky plávajú? Kapre z Kamenice? A záložná zmluva?
Veď nech mi to niekto vysvetlí
Ako je možné, že sa pre média vykáže suma na násady rýb 151 418 € a vo vyučtovaní 130 164,58 € . Kto vykazuje klamstvá?
Akú známku by dostal študent z matematiky, ak by počítal tak,ako vy? Veď, nie len vysokoškolský diplom by nedostal, ale ešte aj maturitné vysvedčenie by mu zobrali.
Alebo tých cca 21 000 to je tých pár € ? Sú to vaše počty, nie moje
Napokon, veď nech p. tajomník zverejní a zdokladuje všetky svoje príjmy, výhody a výdavky, ktoré mu prináležia skrz jeho verejnú funkciu v SRZ a Slovrybe.
Pokiaľ vieme o platoch, odmenách a výhodách poslancov, prečo by sme nemohli vedieť o príjmoch nejakého mizerného mestského tajomníka SRZ, ktorý je rovnako volený, ako hociktorý politik

Slovo mizerný som použil zámerne, lebo ten ani 1. pomoc neposkytne nezištne

Za pár €?
Ešte si len pripíja na Nový rok a už vie, že povolenku v hodnote 500€ má zdarma a pár desiatok rokov dozadu si ju platiť nemusel.
Myslím, že dôvod prečo sa p. Havránek tak vytrvalo drží svojej stoličky je prozaickejší.
Vplyv,konexie,výhody, postavenie a moc.
A kšefty? Aké kšefty ?
To si len 1 jednoduchý rybár tu vypisuje hlúposti s cieľom iritovať, dehonestovať a očierňovať poctivých, neuplatných funkcionárov a dlhoročných a členov SRZ. Tých, vďaka ktorým sa môžeme vytešovať z " papierových rýb".
PS1: Pre pána ZYX pridávam link, ktorý som tu už raz použil. Prečo? No preto, aby vedel, ako funguje moc.
http://www.youtube.com/watch?v=PpMJkaf117gPS2 : Predpokladám, že toto bude stanovisko oficiálne stanovisko predsedníctva SRZ-KE k tomuto príspevku, lebo dážďovky nevylezú
Dážďovka ani zuby
ani pazúry
ani kosti a svaly
používať nebude.
Blatom zeme sa nasýti a kalnou vodou napojí.
To je celá starosť jej !
(SUN-Ć kniha esejí z dôb Konfucia, cca 2500 rokov starý citát)