Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod MaRoSX » Pia Mar 23, 2012 5:13 pm

Zdravím Vás páni, chcel by som sa prosím pekne opýtať či 30.3.2012 t.j. piatok platí čas o 17:00 pred budovou MsO SRZ Košice ? Ďakujem.
PS: pokiaľ áno, možno by ho bolo treba doplniť na plagát nachádzajúci sa v priestoroch budovy MsO SRZ Košice, aby prišlo viac ľudí. Rozmýšľal som nad tým včera, keď som si bol vybavovať povolenie t.j. 22.3.2012, ale nebol som si istý časom, tak som nič nedopisoval.
MaRoSX
....
....

Poslaťod kopco » Pia Mar 23, 2012 5:18 pm

Áno máš pravdu,ale každý to má v košickom rybárskom poriadku a väčšina ľudí je o tom informovaná.Doplníme

Mestská konferencia je 30. marca o 17:00 ! ! !
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod MaRoSX » Pia Mar 23, 2012 5:54 pm

kopco píše:Áno máš pravdu,ale každý to má v košickom rybárskom poriadku a väčšina ľudí je o tom informovaná.Doplníme

Mestská konferencia je 30. marca o 17:00 ! ! !

Ďakujem, veľmi pekne za odpoveď. Nakoľko som si bol až včera zadovážiť povolenie, tak som ešte nemal možnosť si preštudovať RP, ale už sa tomu tak stalo. Určite prídem podporiť našich delegátov, lebo je nemysliteľné čo sa dejú za veci v našej organizácií. Máte môj obdiv a plnú podporu páni !
MaRoSX
....
....

Poslaťod kura11 » Pia Mar 23, 2012 10:52 pm

Skoda hadok na stankach ako tu tak aj na tej druhej stranke... chcem sa ospravedlnit aj terajsiemu vedeniu za osocovanie.. nebolo to adekvatne mojej vychove.. a tiez sa chcem ospravedlnit ludom s ktorymi som sa nazorovo nezhodol.. 30 teho nas ale spoji jedna podstatna nazorova idea alebo skor vizia buducnosti nasej MO... zmena je potrebna, lebo momentalne to stoji na mrtvom bode uz dost dlho... a to je rok 2012.. este raz sa ospravedlnujem vsetkym dotknutym..
kura11

Poslaťod plandavcik » Sob Mar 24, 2012 2:27 am

kura zdravim ta.
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Sob Mar 24, 2012 8:26 pm

Vraj sa budú opakovať schôdze ob2 a ob4. Oficiálny oznam zatiaľ chýba.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kopco » Ned Mar 25, 2012 8:55 am

Po včerajšej analýze sme dospeli k záveru.
1:Čakali sme od rady uznanie členských schôdzí ObO2 a ObO4 :lodka: skoro všetci členovia rady počuli nahrávky,takže pochybnosti byť nemohli.
2:Právna stránka zo strany rady bola nulová. :idea: pravo rady je Baláž /priľahlé obce a dediny/ :P
3:Hanba tria H-H-K bude väčšia. :oops:
4:Budeme žiadať do tej doby úplné zastavenie výdavkov včetne, používania áut na súkromné účely. :x
5:Na členské schôdze prizveme písomne členov rady,keď odmietnu tak prizveme NOTÁRA. :chvalenkar:
6:Odkontrolujeme zarybnenie a prizveme sa aj k váženiu."malo by nám to byť umožnené". :zaber2:
7:Ak bude náhodou nejaká kontrola z rady tak budeme žiadať účasť. :lovec:
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Kolac » Ned Mar 25, 2012 5:10 pm

Podľa mňa je najdôležitejšie odkontrolovať koľko a kde sa sypú ryby…, bolo by vhodne aby umožnili aj členom z „opozície“ isť do ku dodávateľovi (pravdepodobne slovryb) po ryby a pozrieť ako prebieha zarybňovanie.
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kopco » Ned Mar 25, 2012 8:43 pm

:ugeek: plavec som rád že si ich pochopil.Tým že napadli platnosť uznesení vo veci členských schôdzí tak zažijú hanbu o akej ani tušenie nemajú.Tie 2 schôdze,ktoré sa zopakujú dopadnú v náš prospech to som si na 100%istý.Tá rada nedopadla tak,ako si to predstavoval H,členovia rady rozhodli tak že sa schôdze musia opakovať,a konferencia sa musí uskutočniť do konca júna.Je to čistá prehra pre naše vedenie.Prezídium nerozhodlo a celu vec presunula na členov rady,tam už to také jednoznačné nie je ako pred 5 rokmi.Členovia len aby ste vedeli,ako bolo zdôvodnené prečo sa to všetko začalo,preto lebo sa chcel pomstiť rade jeden člen ktorý bol disciplinárne potrestaný:-)))V liste na radu opäť Harvánek klamal a zavádzal členov rady.
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod bobo » Ned Mar 25, 2012 9:04 pm

plavec Harvanek ma sice moc ale nema podporu a som az prekvapeny ze je tu podpora od nast rocnych az starych panov dochodcov, ktori maju toho vybora dost a su tu ludia ktori maju chut a hlavne predstavu nieco pre rybarstvo v Kosiciach urobit.
bobo
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť