Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 9:18 pm

[quote="Eko"]Cronicle - co si pojedol dive huby ? :lol: co ja predavam na Bete ?[/quote]

Myslel som si, že si ten, ktorý je najčastejšie na fotkách z mrk.cz..Potom sa ospravedlňujem..
Cronicle

Poslaťod Martinbati » Pon Mar 26, 2012 9:20 pm

andy plandavcik, myslim ze nehovorim len za seba ze take veci si vybavujte sukromne a nie tu po temach...
cronicle - mne to pride akoby si vstal z mrtvych a chces sa kazdemu pomstit, ale za co to neviem...
chlapy, vonku je krasne chodte radsej na ryby :ryba2:
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 9:24 pm

No neviem kde a kedy som pindal na RS, ja som s RS mal u nas vzdy dobru a korektnu skusenost... vzdy boli slusní, ale ja sa nebavim o tom...a ani som nepisal na tvoju adresu ze si petolízac, pisal som o sebe ze za to ze ma podporuju ci mam spievat ody... mne sa nepacilo jednanie na CS kach, jednanie s niektorymi "nepohodlnymi" ludmi, rusenie CS kde z 90 clenov- 80 "zmanipulovanych" si na vlastnej CS urobi poriadok a CS je zrusena lebo sa to nepaci panu Tajomnikovi... toto jedno sa mne nepaci ten pristup ja som tu Pan a ja budem urcovat ako bude!!! chapes... neviem preco si sa obul prave do mna... ale dobre...
kura11

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 9:28 pm

[quote="Martinbati"]andy plandavcik, myslim ze nehovorim len za seba ze take veci si vybavujte sukromne a nie tu po temach...
cronicle - mne to pride akoby si vstal z mrtvych a chces sa kazdemu pomstit, ale za co to neviem...
chlapy, vonku je krasne chodte radsej na ryby :ryba2:[/quote]

Martin - na tvojom mieste by som bol ticho a schoval sa niekde pod koberec..Nebudem sa radšej vyjadrovať na tvoju reakciu po mojom odchode na moju adresu.

..
Cronicle

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 9:39 pm

kura11 - vieš veľmi dobre, ako sa volali na ľudia na ČS..Ak to tu nikto nenapísal, tak to napíšem ja: tiež ma volali na ČS, aby som prišiel a "hrubou" silou sa zahlasovalo za nových kandidátov, aby sa súčasné vedenie zosadilo a dotlačili sa noví ľudia. Samozrejme ČS boli v sobotu a pred každou ste si dali stretko, aby ste sa dohodli čo a ako..
Cronicle

Poslaťod Martinbati » Pon Mar 26, 2012 9:40 pm

Cronicle - neviem preco myslis ze by som sa mal schovat pod koberec, ja myslim ze je dobre ze si na cas odisiel, a teraz si si aj precital co o tebe kazdy napisal, aky maju ludia nazor.. viem dobre co som napisal, jeden prispevok, aj som si ho bol prave precitat, skor som sa tam chcel zastat v tej teme, ale som rad ze si naspat, opat ta vitam medzi nami :) ludia su vseliaki, ja som tiez nejaky, dokonca ani kukra neje dokonaly co ta mozno prekvapi, i ked je to profi vlackar a svkvely muchar :)
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod plandavcik » Pon Mar 26, 2012 9:49 pm

stale ti hovorim ze sa mi ozvi a daj na seba cislo si obycajny dusevny chudak !!!!! ty len za mno nikde nechod ty sa mi ozvi kde sa stretneme. myslim chudaka andyho alebo sa bojis ze by som na teba podal trestne oznamenie vyhrazanie sa smrtou.
Naposledy upravil plandavcik dňa Pon Mar 26, 2012 10:05 pm, celkovo upravené 2
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Cronicle » Pon Mar 26, 2012 9:52 pm

[quote="Martinbati"]Cronicle - neviem preco myslis ze by som sa mal schovat pod koberec, ja myslim ze je dobre ze si na cas odisiel, a teraz si si aj precital co o tebe kazdy napisal, aky maju ludia nazor.. viem dobre co som napisal, jeden prispevok, aj som si ho bol prave precitat, skor som sa tam chcel zastat v tej teme, ale som rad ze si naspat, opat ta vitam medzi nami :) ludia su vseliaki, ja som tiez nejaky, dokonca ani kukra neje dokonaly co ta mozno prekvapi, i ked je to profi vlackar a svkvely muchar :)[/quote]

bati - prídem s jedným rybárom a kurku "zloží do kindervajíčka" taký je kurka profi vláčkar a muškár - stačí ti taká argumentácia? dotyčného človeka nebudem menovať, na tomto diskusnom fóre ani nie je, pretože sa nepotrebuje zviditeľnovať a hrať sa na košickú elitu..

Som aký som, ale v prvom rade som spravodlivý a mám odkrútené moderóvanie aj na inom diskusnom fóre, kde to oveľa väčšiu úroveň napriek tomu, že väčšina diskutujúcich boli stredoškoláci. Tu je to morálne, inteligenčne na úpadku a ide to rýchlejšie ako nadrozmerný náklad dole Soroškou.

Chvála bohu, že mám nakúpenú jednu tašku návnad, lebo väčšine z Vás by mali dať povolenky ale akurát tak na plašenie kormoránov. To čo predvádza väčšina z Vás tu na diskusnom fóre je skutočné, ale človek až neverí vlastným očiam, čo tu kto píše..

Na Vašom mieste vytiahnem prípojku od internetu, cez deň vezmem igelitové vrece a radšej by ste mali vyzbierať ten bordel po Vás "rybároch" po brehoch Hornádu..
Cronicle

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 9:54 pm

Cronicle nejaky si velmi mudry, pokial ide o mna nebol som ani na jednom jedinom stretku... cize informacie mas zarucene... info mam od znamych, rybarov pri vode , z nahravok a som si utvoril obraz... by si sa divil kolko rybarov o tom diskutuje ale nie tu na fore kde si piseme 5 ti tí istí... ja zmenu nerobim, ale rad ju podporím... tolko k mojej osobe a zdaleka nie som najlepsi rybar, ani clovek, ani neviem co len pisem svoj subjektívny nazor na celu vec tak ako ty... ibaze to vidime z inych uhlov pohladu to je cele... na co by som mal na teba utocit??? nemam dovod...tvoj nazor ti neberiem..
kura11

Poslaťod kura11 » Pon Mar 26, 2012 10:05 pm

sbohom v tejto plodnej diskusii :lol:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia