od Cronicle » Pon Mar 26, 2012 9:52 pm
[quote="Martinbati"]Cronicle - neviem preco myslis ze by som sa mal schovat pod koberec, ja myslim ze je dobre ze si na cas odisiel, a teraz si si aj precital co o tebe kazdy napisal, aky maju ludia nazor.. viem dobre co som napisal, jeden prispevok, aj som si ho bol prave precitat, skor som sa tam chcel zastat v tej teme, ale som rad ze si naspat, opat ta vitam medzi nami :) ludia su vseliaki, ja som tiez nejaky, dokonca ani kukra neje dokonaly co ta mozno prekvapi, i ked je to profi vlackar a svkvely muchar :)[/quote]
bati - prídem s jedným rybárom a kurku "zloží do kindervajíčka" taký je kurka profi vláčkar a muškár - stačí ti taká argumentácia? dotyčného človeka nebudem menovať, na tomto diskusnom fóre ani nie je, pretože sa nepotrebuje zviditeľnovať a hrať sa na košickú elitu..
Som aký som, ale v prvom rade som spravodlivý a mám odkrútené moderóvanie aj na inom diskusnom fóre, kde to oveľa väčšiu úroveň napriek tomu, že väčšina diskutujúcich boli stredoškoláci. Tu je to morálne, inteligenčne na úpadku a ide to rýchlejšie ako nadrozmerný náklad dole Soroškou.
Chvála bohu, že mám nakúpenú jednu tašku návnad, lebo väčšine z Vás by mali dať povolenky ale akurát tak na plašenie kormoránov. To čo predvádza väčšina z Vás tu na diskusnom fóre je skutočné, ale človek až neverí vlastným očiam, čo tu kto píše..
Na Vašom mieste vytiahnem prípojku od internetu, cez deň vezmem igelitové vrece a radšej by ste mali vyzbierať ten bordel po Vás "rybároch" po brehoch Hornádu..