kura - písal si o arogancií vedenia..Ak niečo chcem vedieť, idem na Vodnú a pýtam sa. Nestretol som sa so žiadnou aroganciou. Nahrávky som si vypočul aj ja. Radšej by som si nechal odrezať ukazovák na pravej ruke, ako sa zúčastniť takého bordelu, aký bol vyvolaný zo strany ľudí kričiacich po výmene vedenia. Spôsob akým sa koná "výmena" vedenia, alebo ako sa chce konať je v súlade s čím? Minule som bol v jednom rybárstve a vypočul som si rozhovor človeka, ktorý podporuje ľudí kričiacich po zmene..Ten dotyčný drístal také veci o ktorých ani len z ďaleka nemá šajnu. Stačí to na urobenie si "obrazu" o ľuďoch a danej situácií..
Kura - treba si vybrať tú správnu stranu. Ak Ťa súčasné vedenie podporovalo a tebe to doteraz vyhovovalo, prečo alebo čo zmenilo tvoj názor, že zrazu sa ti niečo nepáči?! Popremýšľaj či zmena názoru prišla z tvojej hlavy, alebo vládne davová psychóza..
Nechcel som sa síce zapájať do diskusie, prišiel som iba napísať odozvu na reakcie po mojom odchode, ale nedalo mi to.
Lovu zdar a veľa pekných úlovkov v roku 2012!