ryb> nie opicit ale skusit lebo to velmi dobre funguje mohol bi to platit stat alebo mesta kde ten revir je . je to aj ich zodpovednost dbat o cistotu pri vode a jej okoli nie je to vec len srz

okolo vody chodi vela ludi co nema nic spolocne z rybarcenim napr vodia psov kupu sa turisti atd to vsetko zanecha trochu a spratat to nema kto

vsak nech pracu rybary nemoze to takto fungovat ani nebude

treba rozpravat zo starostami miest kde sa revyry nachadzaju je to na nich ako sa ktomu postavia ved ich ludia si robia okolo jazier a riek odpadove skladky atd a hadzu do vody odpad ze cloveku musi rozum zastat

ja sam som napr na hs cintorin vytiahol asi 2 vrecia malich macat alebo steniatok kto to tam doniesol len rybary ???? na ruzine z mosta pri margecanoch som bol osobne pri tom ked ozraty chlapi ktory neboli rybary hodily detom z margecian asi tri bicikle z margec. zeleznicneho mosta nam zobrali udice dostali sme nakladacku ziedly surovych zubacov

a hlavne pri vode robily strasny brajgel. boli to cucaci z spiskej novej vsi skoda ze sme ich z policajtom nikdy nenasly

no rozpisal som sa

len tolko ze nemozme vsetku spinu davat rybarom !!!!