Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Pia Apr 13, 2012 10:48 pm

Andy, keďže viem ku komu ťa mám zaradiť, tak ma tvoja reakcia neprekvapuje. Ešte šťastie, že nie som pretekár a povolenku + výbavu si hradím sám.
Tiež však viem, ako sa v minulosti nepohodlný členovia odstavovali ( keď niekomu treba zobrať papiere) Už sa o tom písalo aj na http://www.srzke.sk/ , keď prišla kontrola na preteky.
Minule som dal zmazať 1 príspevok, ale jeho obsah som si dobre zapamätal. Dnes som 1 svoj príspevok 2x upravoval, lebo mi v ňom niečo napokon pripadlo nevhodné. Uvedom si však, že je rozdiel, ak sa niekto pár krát opije, alebo je potrestaný disciplinárkou oproti tomu, ak je niekto 2x súdne trestaný. Ďalej to nebudem rozmazávať a Plavca nechaj na pokoji. On vie, čo robí a ja tiež.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Pia Apr 13, 2012 10:50 pm

andy » Som pretekár v muškárení. Pýtaš sa, ako som sa dostal k pretekárskej výbave. Takže:

- 2ks muš. prútov - zakúpené za vlastné na Slovensku

- 1ks muš. prút - blank a komponenty zakúpené za vlastné cez e-shop v USA, vlastnoručne vystavaný

- 2ks muš. prút - blanky som dostal od rodiny ako dar na 40.ku, komponenty zakúpené za vlastné cez e-shop v USA, vlastnoručne vystavané

- 2ks muš. navijakov - zakúpené za vlastné v ČR

- 2ks muš. navijakov - zakúpené za vlastné cez e-shop v GB

- 8ks muš. šnúr, podberák - zakúpené za vlastné na Slovensku

- broďáky, muš. vesta, brod. bunda, šiltovka - nakúpené za vlastné cez e-shop v USA, GB, PL

- termoprádlo - zakúpené za vlastné na Slovensku

- nadväzcové vlasce, háčiky, pomôcky a materiál na viazanie mušiek - priebežne kupované za vlastné na Slovensku, ČR, niečo nezištné dary od kamarátov (chovatelia, poľovníci, ... )

- krabičky na muchy - zakúpené za vlastné na Slovensku

- pero - dar od obchodného partnera

- členské, celozväzová kaprová povolenka, trojročný ryb. lístok - zakúpené za vlastné na Slovensku

- pstruhová miestna povolenka - bezplatná od našej MsO

To všetko "nakopené" za 6 rokov. Nie som pretekár kôli nejakým výhodám. Tí, čo ma aspoň trošku poznajú vedia, aký mám postoj k rybárstvu.
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod bobo » Pia Apr 13, 2012 10:57 pm

altero píše:nie ja som ten kto tu robi zakopovu vojnu, ini este neprestali kadit aj ked dosiahli svoje a pokial dokazu splnit to co slubuju, tak aj moje :)

ja len davam relevantne otazky, podla mna teda, a aj ked je mozno este skoro na odpovede, aspon sa tu netoci vsetko SMERom lebo Harvanek...

to mi pripada ako nasa pravica, za vsetko je zodpovedny Fico, ale sami nespravili nic... tak aby to tak nedopadlo aj s tou nasou organizaciou....

altero preco si myslis ze sme zacali robit cirkus az vo stvrtok po 18 posledny den pred pstruhovkou sezonou a nie 1.4 ked bola mestska 30.3?? Ked nie si polodebil asi pochopis. Ked mala rada zasadnutie tak sme mali s 15 opytanych 15 inych vysvetleni co vlastne prijali a boli sme upozorneny ze Balaz ma vo zvyku poprekrucat co rada prijala ako mu vyhovuje asi tak ako nas tajomnik
Naposledy upravil bobo dňa Pia Apr 13, 2012 11:12 pm, celkovo upravené 1
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Boris » Pia Apr 13, 2012 11:27 pm

To, čo ste predviedli na zväze včera bolo trápne a na smiech. Flotila-nabudúce si zoberte 3 kamery a 4 diktafony - to sa už asi zavádzajú nové praktiky ! Inak sa asi nedokážete presadiť len zastrašovaním...určite sa všetci zľakli ;)
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod jozef » Sob Apr 14, 2012 12:02 am

No chlapi česť vaším výkonom (keby to tak prešlo celým SRZ), číňanov bolo na č. múr trošku viac, ale pri 5000ks a 100% účasti, by ste si mohli vykopať jazero aj na pešej zóne v centre, 5ha, 1,80h. Problém vývoz šusterových dlaždičiek. Ale to by vám zobrali na refundáciu z talianska.
Obrázok užívateľa
jozef
..
..

Poslaťod martino5 » Pon Apr 16, 2012 7:36 am

Vážení členovia MsO SRZ Košice!

Nátlaková skupina pod vedením pp. Štefana Kopča, Igora Podlubného a Ing. Jozefa Hirjaka protiprávne obsadila Rybársky dom na Vodnej č.1. Vymenili zámky a bránia legálne zvoleným funkcionárom vo výkone ich funkcií. Z týchto dôvodov sa dočasne až do rozhodnutia súdu nebudú v Rybárskom dome vydávať povolenia na rybolov a nebude sa vykonávať ani žiadna iná činnosť.

Za súčasný stav sú zodpovední vyššie menovaní páni.
Predsedníctvo výboru MsO SRZ Košice.
...

...ku.wa,tak to kde sme :?: :?: :?: :?: ...
..odvolavat sa na nove vedenie resp mena :?: :?: :?:
..však slušne odovzdajte podklady,doklady,rybarsku agendu,podajte si ruky a život ide dalej :ryba:
... to akože aj na SK vždy po novych volbach ,ked sa zmenia strany tak čo :?: zastavi sa život :?: ludia prestanu chodit do prace a padne štat :?:
...TO CO SU ZA PRAKTIKY :?: :?:
...to sa ni trošku nehanbite?koho vlastne reprezentujete? ..prilahle dediny a obce?
...VAŽENE VEDENIE NEBERTE RYBAROV ZA RUKOJEMNIKOV :!: :!: GAME OVER :!: :!:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kurtinko » Pon Apr 16, 2012 8:23 am

...fakt je to smutné...dúfam, že väčšina už povolenky má...
kurtinko
.
.

Poslaťod kopco » Pon Apr 16, 2012 9:33 am

Rybodom otvoríme podľa otváracích hodín.Či tam príde niekto povolenia vydávať,to vám povedať neviem.Ak nie tak si spravte na to vlastný názor.
kopco
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Pon Apr 16, 2012 10:05 am

Zámky sa 1x menili 30.3.2012, aby tam nevnikli zmanipulovaní pozberanci z ulice.
Dnes nik nebráni tomu, aby p. RH prišiel na Vodnú a vydával povolenia trebárs aj osobne.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Mato » Pon Apr 16, 2012 10:46 am

Tak teraz je tu neskutočný chaos. V sobotu bola zrušená brigáda... Teraz sa nebudú dať kúpiť "povolenky"... (Ja už mám, ale čo takí ktorí si ešte nekúpili.) Náhodou som našiel jednu stránku http://www.SRZKE.sk - zrejme to bude tá skupina ktorá sa vydáva za "nové vedenie". Ľudia, taký chaos ako je na tej stránke som ešte nezažil. V prvom rade právne a organizačné chyby. Z tej stránky vyplýva to, že oni sú "nové vedenie", ale zodpovednosť za všetko má "staré vedenie". Preukázalo sa to prakticky aj tým, že nikto z "nového vedenia" resp. novej kontrolnej komisie neprišiel na brigádu - na prvú oficiálnu brigádu!!! Bolo tam cez 30 ľudí, mnohí si brali dovolenku, alebo menili smeny v práci... Náklady na benzín, naftu, doprava... Veď to je úbohé. Taká organizácia sa neriadi od stola ani od počítača...
"Staré vedenie" dalo vec na súd (usudzujem podľa oznamu na stránke) a teraz čo bude nasledovať? Súd môže uvaliť predbežné opatrenie, ktorým vydá pokyn na predbežné zastavenie činnosti organizačnej zložky SRZ - MO SRZ Košice až do vynesenia rozsudku. Resp. prinajlepšom vedením môže poveriť vyššiu organizačnú zložku (RADA SRZ ZA) keďže ide o OZ so štruktúrou miestnych zákl. org. zložiek. Aký čas to môže trvať? Vznikajú hospodárske škody, kto bude teraz niesť za to hmotnú zodpovednosť?
Nech mi niekto vysvetlí, ako môže teraz niekto vydávať "povolenky", resp. organizovať brigádu, keď nevie kto je jeho nadriadený (resp. kontrolór ), nevie kto je zodpovedný za pečiatky, resp. kto má štatutárnu zodpovednosť ..? Tak ďakujem pekne za také "nové vedenie".
Veď v takej organizácii je treba poznať aj právne pozadie. Ak sú nejaké chyby presp. pripomienky k starému vedeniu, tak sa do dá riešiť dialógom, sú na to schôdze, konferencia a pod. Ak je preukázaná protizákonná činnosť, podám trestné oznámenie a dôkazne to preukážem... Ja sa nezastávam nikoho, ale tá nová skupina to riadne "poorala" a hlavne po právnej aj organizačnej stránke.
Mato
..
..

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia