4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod djnasty » Sob Jún 20, 2009 11:53 pm

panove dnes sme boli na sumcov a sme chitili sumca albina som sa skoro posikal ake to je krasne stvorenie dal by som aj foto ale neviem ako ju vlozit ak viete mi napiste a dam ho tu na ukazku proste krasne nieco
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Abyss » Štv Jún 25, 2009 4:42 pm

djnasty:

kam chodis na sumaky na ruzin? aky bol velky?
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod djnasty » Štv Jún 25, 2009 10:13 pm

tak na ruzin a nebol velky mal asi 60 cm ale boll velmi krasny
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Abyss » Pia Jún 26, 2009 7:18 am

djnasty píše:tak na ruzin a nebol velky mal asi 60 cm ale boll velmi krasny

tak,tak nejde oto jaky je. sumik je pekny hoc aky a vie aj dobre bojovat. albina som este nevidel, musel byt zlatucky :)
Abyss
Diskutér
Diskutér

Poslaťod djnasty » Pia Jún 26, 2009 10:31 pm

idem poslat fotku adminovy a ju tu da dufam ze v mojom mene uvids nadhera budes cumiet :shock:
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod gumkač » Ned Jún 28, 2009 5:54 pm

tci. Nejako tohto roku nemôžem utrafiť na strunu na Ružíne. Strašne náladové ryby. Jeden deň chytíš aj desať síce podmierečných zubáčov a druhý deň sotva ostrieže. No pritrafila sa mi kontrola rybarskou strážou a vyšiel som dobre až na to,že poniektorým aj zápisy dali a aj pobrali niektorým z PO papiere. No keď sa nevedia vmestiť do kože. Možno na vine je Jan a aj Peter s Pavlom. Ktovie.No nemať pri sebe všetko z povinnej výbavy ...neviem,neviem.Za to dávali zápisy,že dvaja mali jeden podberák a tak.Uvoľňovač háčikov,meter to sa točili všetci !Triezveli jedna radosť.
gumkač
.
.

Poslaťod walther » Ned Jún 28, 2009 9:27 pm

Dobrá kontrola. Každý je už majster sveta a vymýšľa si svoje pravidlá. Treba dodržiavať ten nedobrý rybársky zákon, pokiaľ nám banditi nespravia nový, lepší. Milionársky. :mrgreen: :lol: :evil:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Pon Jún 29, 2009 10:47 am

tiež som bol cez Vikend na Ružine-Margecany,no nič moc ,akurat dva velke pleskače a jeden pekny uhor,vačšie kapriky nič.No čo sa tyka RS a kontrolovania podeberakov,si myslim,že aka taka tolerancia by tu mala byt , nakolko ked chytame spolu 6-7 ludi .tak si neviem predstavit,že každy rozloži na breh svoj podberak,tak to by potom vyzeralo ako na rybarskej vystave či blšaku :geek: :geek:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod gumkač » Pon Jún 29, 2009 12:13 pm

Súhlasím s každou kontrolou,len aby sa dodržiavalo v každom meradle a spravodlivo každého rovnakým metrom.
Lenže metre sú dva .A ten druhý bulharský je na tých milionarských .
Ak je partia rybárov a pri dodržiavaní pravidiel by tá tolerancia k povinnej výbave mala byť.Načo sú nám piatim päť podberákov atď. Nech sa zamerajú na dôležitejšie veci.Niektorí sa idú k vode vyblázniť a nevedia sa zmestiť do kože.Niekedy je to ako na diskotéke.
Ružín má už ďalšiu obeť,mladík z Drienova doplatil asi na nočné kúpanie. Je to smutné a varovné.
gumkač
.
.

Poslaťod Abyss » Pon Jún 29, 2009 1:28 pm

ze vraj bol opity, ked siel do vody. vcera som bol na ruzine a cipelovali tam policajti aj hasici. co sa tyka podberakov je to blud. Ja napr pri privlaci nepouzivam podberakm, ale predsa mam v batohu taky miniaturny :) Na kaproch ak by sme boli 7 a kazdy mal podberak ako ja s 130cm ramenami a 1,8m rukovetou tak asi by sme nemali kde na zemi spat :DD RS uz nevie zaco ma buzerovat !!!!Nech idu radsej pitliackarov na krasnu nahanat!! Nebavi ma furt tahat siloniky vonku.
Abyss
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia