4-2670-1-1 Štrkovisko Geča

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: GEČA

Poslaťod Eko » Ned Aug 30, 2009 11:34 am

Kura11..ked raz pride sa jej prisposobim bez toho aby som hundral len chlapi prestanme sa predsovstekym hadat s tym nic nenarobime radsej si tu pisme zazitky ja som mal napriklad najpesi zazitok tejto sezony na geci usiel mi krasny dravec videli sme mu len brucho jak sa pretocil len skoda ze tma bola pravdepodobne to bola velka stuka ale len to brucho malo min 50cm:D .....mimch. ked ma niekto chut to este rozoberat treba vytvorit nato miestnost ale nie na oddeleni GECA sudruhovia :D ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod kura11 » Ned Aug 30, 2009 10:31 pm

zatial je tento nehumanny lov uplne legalny tak nikoho nenutim aby tak nechytal nech si chyta podla svojho svedomia... ja mam urcitu rybarsku cest a pokoru k vode a rybam, preto sa k niecomu takemu ako tyraniu ziveho tvora za ucelom ulovenia ineho ziveho tvora neznizim... budem vsak rad ak sa to zmeni a ziva rybka navzdy zmizne z rybarstva... tak isto som niekedy somral ze nemozem chytat na tri udice, nonstop ale to je dobre my este nie sme na takyto lov pripraveny, bol by to len priestor k dalsiemu niceniu a plieneniu vod... chvalabohu... je to moj nazor, nikto to nemusi citat ani reagovat... na gecu sa uz velmi tesim ale az neskoru jesen, vtedy to mam rad, ludia uz k vode nechodia len zopar, klud, tichucko, sem tam nejaka rybka... krasa...
kura11

Poslaťod djnasty » Pon Aug 31, 2009 12:41 am

helooooo martino martino martino pocuj kamarat nevies nahodou o nejakom dobrom jeepe na predaj lebo by som mal aj zaujem daj mi vediet bud taky dobry
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Aug 31, 2009 8:37 am

Tak,beriem to,že sa to skľudnilo,chcem Vás aj do budúcna poprosiť o kultivovanú,aj ked úplne antagonistickú ,výmenu názorov.A to je dôležité,vedieť prijať,vedieť podať,ale kultúrne,normálne,aj ked nesúhlasím,aj ked sa mi to nepáči.To je podľa mňa férové aj inteligentné!Ta polacme od totych veľkých ryboch udice!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Pon Aug 31, 2009 8:38 am

...polamce..
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod martino5 » Pon Aug 31, 2009 1:15 pm

djnasty píše:helooooo martino martino martino pocuj kamarat nevies nahodou o nejakom dobrom jeepe na predaj lebo by som mal aj zaujem daj mi vediet bud taky dobry

čaf ..no pradim mile rad aj dačo pohladam,len neviem či chceš skutočny Jeep ;) alebo len auto s pohonom 4x4 ..resp. do akej sumy by to malo byt...otazok je vela ,skus mi trebars hodit PM ku alebo brnkni na mobil ;) čaf
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod ungi » Štv Sep 03, 2009 5:28 pm

Dnes som bol trocha vláčiť ,dosť som prešiel .Ryby mali dnes siestu ;) , ale ten bordel po rybároch :o :o :o .....nou koment.
ungi
.
.

Poslaťod kura11 » Štv Sep 03, 2009 5:56 pm

ungi to nie su rybari ale PRASATA !!!, inak teraz som pozeral peknu reportaz na FH, preteky na madarskej maconke... vytaz nachytal okolo 400 kg ryb za par dni, jeden team chytil 40 amurov a niekolko kaprov... ty ludia si zachytali tak ako nikdy, tomu vravim rybacka ked je clovek od sameho zdolavania unaveny... tunajsia realita??? kolki z vas co ste tu capli toho roku aspon jednu rybu nad 10 kg??? tu ide clovek na 5 dni k vode a bilancia par pleskacov, karas a tri kapre do 4 kila :-))) proste sproste u nas je to bieda... a bude este vecsia...
kura11

Poslaťod TATTOmen » Štv Sep 03, 2009 8:07 pm

kura11 skus to v JASOVE...stoji to zato..fakt,tam spoznas to vycerpanie od zdolavania ryby od 5 do 12 kg
TATTOmen
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Sep 03, 2009 9:37 pm

Do Jasova chodíme na dierky,ale cez tie dierky sa kapre nedajú vytiahnúť! :P
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia