4-2680-1-1 Štrkovisko Kechnec

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Kechnec a všetko čo sa tam deje

Poslaťod Hannah Montana » Štv Sep 03, 2009 10:22 am

Milí Eko , čo sa týka toho HEHE,tak Bum 1 si aspoň nevymýšľa úlovky ako väčšina z Vás. ( 30 kaprov nad 10kg, 20 zubačov nad10kg , )ja len čakám kedy daktorý z Vás napíše, že chytil pstruhy a lososy na Kechneci HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol ;) ;) ;) ;)
Hannah Montana
.
.

Poslaťod kura11 » Štv Sep 03, 2009 1:27 pm

Kolacu tu na SK sa robi vsetko tu sa chyta na vlacku aj ked mas na tazko, tu sa chyta na rybky aj ked je revir CaR, tu sa robia take veci... no jeden by sa cudoval... dneska som bol na hornade v druzstevnej a chytam si tam pekne pod mostom a zrazu bum 4 plastove flase do vody... idem hned kuk ze kto a asi 60 rocny stary fas co by uz mal mat rozum to jeb rovno do hornadu... my sme obycajne hoveda...
kura11

Poslaťod Hannah Montana » Ned Sep 06, 2009 1:10 pm

Dúfam,že ten 60 ročný už nežije, milá kura 11. Alebo pláva spolu s tými flaškami. Je to tažké s ľuďmi mi tiež keď prídeme ku vode tak min.hodinu pratáme miesto. Oco má už pripravené Tesko igelitky v kufri a pratáme a odnášame do mesta do kontajnera. Je to smutné , že toľko bordelu nechávajú po sebe. Ale už sa stalo ,že sme nemali toľko roboty. Netreba sa báť upozorniť neakého magora na nezbalenú igelitku pri odchode.
Hannah Montana
.
.

Poslaťod Sten » Uto Nov 03, 2009 9:10 am

Cez víkend som bol na Kechneci + dalsi traja na 3 dni a 3 noci. Vyskusali sme vela lebo vsetko sa neda ale výsledok bol viac ako zalostny. 1x pleskačik tak 35cm. Vlacili sme asi na vsetko mozne , z lode , z brehu ale nula. No nevadi sezona sa asi skoncila. Tak nech sa Vam vsetkym este dari.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Hannah Montana » Pia Nov 13, 2009 4:06 pm

Ani Geča nie je na tom lepšie. Tiež bez záberov. Asi sa fakt už sezóna skončila . Nasadili na Kechneci niečo?
Hannah Montana
.
.

Poslaťod Eko » Sob Nov 14, 2009 1:21 am

Tak ja viem ze sadili na vsetky jazera kapriky 2kg 2.5 kg take vianocne ako sa hovori ..dokonca aj na hornade ....zajtra idem skusit asi hutne stavby tak hadam nepojdem zbytocne lebo som koli tomu robotu presunul :D
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod peto 8407 » Ned Júl 18, 2010 3:23 pm

Vcera som sa vybral na kechnec na noc. od siestej do desiatej vecer brali kapriky , ale len taky dorast cca 35-40. potom uz nic cez noc , az rano o siedmej jeden pleskac 42cm. a o deviatej sme utekali pred burkou . :D
peto 8407
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod bum1 » Uto Júl 20, 2010 2:12 pm

No,9.7-11.7, sme chytili : 4bolene ,1jalec,2liene,11pleskace,6kapre,1karas, s toho na feeder:4bolene,1jalec,2liene,9pleskace,5kapre, -kamarat ,ja 2pleskace,1kaprik, a karas,no kaprik a hlavne karas neskutocne jazdy:-)), skoro mi zobralo do vody udicu:-)) parada, kechnec stale potesi.......nastraha:kostne cervy,dazdovky,kukurica a rohlikove boilies, no teraz sa chystame na boilies tak uvidime:-))
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Str Júl 21, 2010 8:26 am

Zdravim. Pekna rybacka. Ja sa zberam od piatku do soboty niekam na Kechnec. No neviem s kym a ani neviem kde , ale to nevadi. Snad sa zadari. :) lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bum1 » Str Júl 21, 2010 12:47 pm

sten naco sa chystas?, s cim budes lovit?, ja som bol tento tyzden na hutnych,neuveritelne tepla voda....tie ryby vobec neberu :-(
bum1
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia