Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod TATTOmen2 » Ned Nov 15, 2009 2:37 pm

vcera som{sme} boli na Seni a celkom slusna rybacka...no jak sme tam dosli tak som neveril,co dokaze spravit informacia o nasadeni kapra....neprekvapilo ma ani to,kolo ludi sedi kolo vody,ale skor to,ako neaktivne sa snazia toho sadeneho kapra ulovit...zatial co som u ostatnych rybarov nevidel vytiahnut okrem ploticky nic,nam sa podarilo zdolat troch kaprikov ,zoapr plotic,pleskaca a karasov{40cm a visie}...
vsetko feeder a skusanie roznych koncovych systemov...
TATTOmen2
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Sten » Štv Nov 19, 2009 10:46 am

Tiez som bol vcera na rybkach nepoviem kde koli masiarom. Ale podarilo sa mi samemu chytit 39 kaprov , vsetko take vianocaky a jeden najvacsi asi z minuleho roka 52cm , tak ma to prestalo podvecer bavit tak som stiahol udice ze si trosku zavlacim. Po jednom brutalnom zabere a este jednom vacsom boji na kopyto sa na konci ukazal asi 5kg kapor chyteny za chvostovu plutvu. Mimochodom vsetky rybky plavaju dalej. Lovu zdar
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rarasto » Štv Nov 19, 2009 10:07 pm

hello páni. Dnes poobednajšia spining výprava za rybami. Opäť raz Ružín. Toho roku som tam dokopy nič nechytil ale tak treba to skúšať povedal som si,) Po príchode najprv skúška či sa mi konečne podarí rozhýbať ostriežov - na mini ráčka po chvíli dvaja, no potom to stíchlo tak som skúsil banjo a na breh sa prišli pozrieť za dalšiu cca hodinu asi 10ti. Všetko rovnaká veľkosť - od cca 20 do cca 27, možno trošku viac, z rôznych miest takže úspech - aj napriek tomu bordelu na hladine sa voda od minulého týždna vyčistila a pod hladinou to aj napriek už dosť studenej vode žije... Potom som si dal pohov od vlačky a skúšal nejakého zubiho v hlbšej vode na ťažko s mrtvou rybkou no 0 bodov. O štvrtej som sa vrátil k vláčke a do zotmenia sa mi podaril ešte jeden ostriež a po ňom pekná bodka za dnešným pekným poobedím - zubík cca 35cm. Ja viem, krpec ale keď zalovím v pamäti tak tuším po 3 rokoch konečne nejaký, už som myslel, že vymreli v KE vodách... Pozitívum bolo aj to, že som odtrhol iba jednu gumu, čo sa mi už dlho nestalo v tých končinách. Počasie by malo byť ustálené ešte pár dní tak skúšajte a napíšte čo a ako, držím palce rybám ,))
rarasto
....
....

Poslaťod joysi » Pia Nov 20, 2009 4:50 pm

Dnes na Ruzine spolu s Hamonom a este jednym mrkmenom.
Daco sa polapalo ...

Obrázok
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod sixpack » Pia Nov 20, 2009 6:56 pm

gratulujem ku koľakom "mrkmeni" ... nechcem byt drzy, ale zubac zas nic :?: :lol: :lol: :twisted:
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Thommaso » Ned Nov 22, 2009 5:38 pm

Ja som bol dnes tiez na ruzine, s mucharkou sa dalo pochytat ostrieze na strimra. 16 som lapil, ak sa nemylim. Ale len take male, cca 20tky, len jeden bol taky trocha vacsi, +-25ka...
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Nov 22, 2009 11:02 pm

Konečne to prišlo:Prvýkrát v živote zdolaná hlavátka.Skoro za neskutočných okolností.Cestou na tureňského ostrieža,sme si ja, Mirec a Hlava povedali,že skúsime omočiť na chvíľu udice vo Zvolene v Hrone pod mostom v sektore D2,kde bol letný ligový pretek a kde počas preteku hlavátka vyrvala Maťovi Oťahelovi chyteného jalčeka z udice.Takže sme vedeli,že tam by mali byť.Koľkokrát človek ide na ryby tam,kde "by mali určite byť"?Pravdupovediac,neveril som,že za nejakú hodinku,počas niekoľkých hodov,v teniskách,bez prípravy,na kaprovej vode čosi chytíme.Ale zázraky sa dejú.Salmo exekutor 7-ka farba potočák,ktorého som najprv zavadil,skoro odtrhol,ale potom sťahoval dole prúdom mi priniesol /a ostatným tiež/zážitok,aký sa už nikdy nemusí opakovať. Hlavátku 68 cm.Pár fotiek a rýchlo späť do vody s prianím,aby vyrástla aspoň na dvojnásobok! :)
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Eko » Ned Nov 22, 2009 11:45 pm

Rybopet...gratulujem k hlavatke, musel to byt velmi pekny zazitok
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Pon Nov 23, 2009 9:40 am

Peťo vitaj v klube ... :) , gratulujem. A ďalší level je hlavátka na muškárku ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod brandys » Pon Nov 23, 2009 10:22 pm

rybopet: Viem o čom hovoríš, ja som bol úplne happy na začiatku pstr. 2008 v Lodine, keď som vytiahol na plandavku a 12 silón hlavátku, síce trošku menšiu ako Ty ale v plnej paráde. Keď som ju pustil naspať, neveril som čo taká ryba dokáže. Letela po hladine asi 15 m ako klzák, len som čumel. Krásne ryby.
Gratulujem, keby som mal na to priestor, chodím s Vami.
brandys
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia