Zdravim,nie je tu niekto kto b sa zajtra pridal zalovit si pod splav na Jazere?? ja sa tam rano chystam,planujem chytat na plavanu,dufam ze sa mi dnes v noci podari nachytat nejake dazdovky,odpiste kto by mal chut ist.
Ja by som siel takoj len auto neviem ci budem mat k dispozicii ... mam aj nejake hnojaky ale uz nie vela... ale v rybarstve maju dandrobeny takze ak nenazbieras das euro a mas hehe
beriem,ale myslim ze nazbieram,lbo rano ich na chodniku dost uschnutych,len chcem ist dako od pol osmej osmej rano do 12:00,od soboty ma byt mierne prudka zmena pocasia,takze ryby ako meteosenzitivne tvory by mali zajtra brat
inak neviem ako vy ale ja som zatial inu rybu tohto roku nevytiahol....3 taketo duhaky uz mam na konte.
mimch. stretol som straz respektive hlavneho hospodara so zastupcom idu sa davat na rozbor ryby pre podozrenie na tazke kovy to len take info ak to niekoho zaujima hehe:)
pekny duhacik,ja jem mnou ulovene,resp.ryby z nasich vod tak raz za dobu ladovu,takze nech su plnene aj kyanidom,mne je to sum a fuk,vzdy dostanu dar zivota
skoda ze ryby su jedle hehe...vies si to predstavit co za hovada by teraz plavali vo vodach ?! mali by vyhlasit ze ryby su jedovate v kazdej vode ale si myslim ze ani to by nepomohlo
Caute, chcem sa spytat ci ma teraz nemozu podzubat za to ze chytam na hornade ak je teraz skoro vsetko hajene...myslim tie druhy ktorych je vela v hornade