4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornad

Poslaťod rybopet » Sob Júl 03, 2010 12:56 pm

Je úplne čistý!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod stewik » Štv Júl 08, 2010 9:29 pm

Dneska my svätý Peter veľmi neprial. Plotice boli pri chuti :D
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Štv Júl 15, 2010 7:05 pm

Ako sa vám darí v týchto horúčavách ??? ja som bol n sobotu a v pondelok ale bieda iba plotice sem tam nosáľ a beličky čo nepochopím ako može do papule narvať háčik ktorý je "väčší" ako jej hlava :D
Videl som len vo vode plno odrazov slnka od rýb, ktoré sa pravdepodobne treli a boli to riadne kúsky :)
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rarasto » Štv Júl 15, 2010 7:40 pm

stewik to boli podustvy, takto sa "ukazujú" pri hľadaní potravy a je jedno či je apríl, júl alebo október. Netreli sa, v Hornáde sa trú začiatkom júna, toho roku to kvôli povodniam asi nemalo veľký význam:/
rarasto
....
....

Poslaťod Palino1 » Ned Júl 18, 2010 3:23 pm

Pred pár dňami som mal na Hornáde dosť nepríjemný zážitok, keď si na to spomeniem, ešte teraz ma chytá zlosť... V časti oproti Súdkom, asi 200 m proti prúdu podvečer okrem iných plavačkovali aj 2 "kolegovia". Klasika - mreny, podustvy... Aj keď to nie je proti predpisom, trochu sa divím, že im nebolo ľúto aj mrien tesne nad mieru. Skôr ma ale prekvapilo, aký smutný osud ich čakal. Podberák - zamozrejme žiaden, ryby vyťahované rovno na kamene a oddiaľ niekoľkometrovou "leteckou dopravou" pod zaparkované autá. S času na čas niektorý z nich vyšiel k autu, povyberal spod neho dusiace sa ryby a zbalil ich do kufra. Ani nehovorím o tom, že počítať do 4 ich asi nik neučil. Preto som sa rozhodol oboznámiť hospodára, verím, že ich tam ešte zastihol. Ak sa dotyční v týchto riadkoch nájdu, verím, že sa nad sebou zamyslia. Dokážem ešte pochopiť, ak niekto vezme nejakú rybu naviac... Ale pohadzovať živými tvormi a nechať ich dusiť sa pod podvozkom auta -to chce prinajmenšom slušnú dávku sadizmu a bezcitnosti. Či už ide o beličku, podustvu, alebo mrenu (ktorá, mimochodom, na dosiahutie lovnej veľkosti potrebuje asi dvojnásobne toľko času, ako napríklad podustva), myslím si, že si zaslúžia aspoň citlivé zaobchádzanie a primerané usmrtenie, na to snáď nepotrebujeme zákon, veď sa tvárime na ľudí a ochrancov živého okolo nás.
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Ned Júl 18, 2010 4:38 pm

Palino 1 - Dobre si urobil, ja zo sebou zvyknem nosiť aj foto. by som ich pri tom aj zvečnil
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod RoCk » Pon Júl 19, 2010 10:11 am

musim pochvalit stranku velmi pekna
RoCk
.
.

Poslaťod mrenka99 » Pon Júl 19, 2010 6:25 pm

palino1- cav kde si chytal volal si ale som bol na domasi telefon v aute takze som to zistil az o 4 dni v sobotu asi pojdem na hornad a domasa 3,4,5,september je chata tam jak sme boli ides
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Palino1 » Uto Júl 20, 2010 2:59 pm

Určite rád pôjdem, momentálne to na Hornáde ide skvele - denne vytiahnem niekoľko podustiev 40 - 50 cm, mreny 25 - 40, každý deň aspoň jedna podustva alebo mrena 50+. Všetko feeder, bez kŕmenia, prelovované dlhé úseky rieky.
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod RoCk » Str Júl 21, 2010 12:28 pm

kde zvyknete chytat na ktorych lokalitach ak sa smiem spytat ..a aky je vas nazor na usek v kysaku boli ste uz tam ?
RoCk
.
.

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia