4-0631-1-1 Hornád č.1b

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: hornad

Poslaťod Hunter » Ned Aug 15, 2010 4:27 pm

Dnes od piatej rana som sedel pri hornade na jazere nad splavom mozem povedat ,ze zachytal som si dost dobre.Nazval by som to " Mrenovačka " :D asi za 5 hodin som nachytal mozno 25 mrien cize som sa nenudil,ale ja neviem co mam urobit aby som dostal na palicu konecne nejaku väcsiu vsetky boli od 30 do 40 cm pricom som aj skusal miniboilies 5 mrien som na ne nachytal zaujimave bolo to ze vzdy ked som vyskusal jeden druh boilies (3 druhy ) zaber bol hned po nahodeni a to aj 2 krat za sebou a potom nic uz len tukance,neviem asi sa poucili hned po prvom zabere ze je to zrada :-D.Fakt neviem prist na to preco sa mi nedari chytit mrenu aspon 45 centimerovu miestom to podla mna nie je myslim ze tam nad tym splavom plavaju poriadne rybiska ak sa mylim poradte kam mam ist na "MRENY" nie mrenky?!
Hunter
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Aug 15, 2010 10:36 pm

velke beru na privlac!!!
kura11

Poslaťod Eko » Ned Aug 15, 2010 10:42 pm

Hunter - Tak tak Kura ma pravdu ale osobne ked ti mozem odporucit uz som to tu davnejsie pisal ak nevlacis tak si zaobstaraj pijavice teraz ich je dostat v rybarstvach alebo si nazbieraj vonku nocaky ale myslim tym ozajstne nocaky aspon 20 cm jeden nech ma hehe das vacsi hacik a neboj na taku ti uz neskoci mala mrenka a mas moznos chytenia aj nejakej inej velkej ryby kedze to je vsestranna navnada ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod s0krates » Pon Aug 16, 2010 1:44 am

Oproti kameňolomu pri Ťahanovskom tuneli brali krásne podustvy - všetko nad 45 cm. Pri vyššom stave vody sa stiahli do krútňav mimo hlavného prúdu - hĺbka cca 2-2,5 m. Oproti minulej rybačke povyše súdkov sa to nedá prirovnať. Tam išli ledva mierečné. Nástraha krúpy - spôsob plávaná .
s0krates

Poslaťod marekcc. » Pon Aug 16, 2010 11:58 am

Eko , nemôžem s tebou súhlasiť. U nás na toryse na kostné červy išli všetko malé do 35 cm . V noci som nazbieral nočáky a na druhý deň vyrazil k vode. Výsledok stále rovnaký. Tak neviem . Torysa je toho roku stále mútna , ale veľká mrena nikde. Skúsim to so syrovím krmivom a napíšemm ako to dopadlo.
marekcc.
.
.

Poslaťod Eko » Pon Aug 16, 2010 12:15 pm

marekcc - je tu jedna podstatna vec ktoru treba vyrazne zmenit a to je hacik ..velkost ti teraz nepoviem ale bezna mrena 35 40 cm to urcite neligla ..akurat v com bol miestami problem ze niektgore ryby nocaky dokazali stiahnut dole postupne jak do toho drbali ale nikdy sa nepichli a o to mi aj slo... ked prisiel zaber prisiel zaber uz len od velkej mreny 55 60 65 cm a to nehovorim ze na to ti moze skocit aj sumec.... cize ide tam o princip bud ide niekto cielene na velke ryby a pouzije na to aj adekvatne susto a naradie alebo budes experimentovat s klasikou a budes cakat tipos bingo kedy ti skoci popri tych malych aj velka mrena ...mam to oskusane za hodinu mrena 55 65 cm nahoda ? nie len som nedal sancu sa medzi tym pichnut 35 cm mrenam tod vsio :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod stewik » Pon Aug 16, 2010 3:09 pm

Hunter - skús rybacie pelety :)
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod mirko123 » Str Aug 18, 2010 7:39 am

Keď ma veľmi naštvú malé mreny, dám tam veľký kus tvrdého syru.
mirko123

Poslaťod stewik » Ned Aug 22, 2010 9:18 am

Včera na Hornáde dosť veľka voda ktorá klesla o cca 50 cm až poobede.... a čo som dnes pozeral zas stúpla... už by sa s tým ružínom mohli prestať bavkať
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod S1M0N3 » Štv Aug 26, 2010 12:39 pm

Nazdar chlapi. Chcel by som sa opýtať na nejaké miesta kde sa dá pekne vláčiť na hornáde (nemyslím nič konkrétne) len ja neviem vobec kam sa vybrať či smerom na družstevnú alebo na krásnu lebo som začal chytať ryby tohto roku. Kde sú na prívlač dobré podmienky.
Ďakujem
S1M0N3

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia