Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod Laci » Str Nov 03, 2010 4:49 pm

No keby u nas take kusky nasadili a bol by na tych reviroch minimalne 2 tyzdne zakaz lovu tak ako je to napriklad na izre a seni po nasadeni a RS by s policajtmi kontrolovali kazdeho jedneho rybara i nerybara (mam na mysli pytliakov) pri vode min. tyzden v kuse 24 hod denne na kazdom reviri co sa tyka poctu ulovenych ryb urcite by to na nasich reviroch vyzeralo inak...lenze oni to maju totalne na haku...za celu sezonu ma kontrolovali len 3 krat aj to len v jeden jediny den naraz na vyrovnavacke na zahajeni pstruhovej sezony 16.4.2010...odvtedy som ich nikde nestretol a bol som toho roku asi na vsekych reviroch MO SRZ KE aj pstruhove aj nepstruhove...tak sa potom necudujme ze to tak vyzera ako vyzera...a aj ked vidite nejakeho pytliaka alebo rybara ako poruzuje rybarsky zakon mozte volat kolko chcete aj policiu aj RS lenze kym oni pridu tak ten dotycny velmi rychlo zdrhne...taze tak v sobotu sa chystam na izru tak som zvedavy ako to tam dopadne po tom zakaze lovu po nasadeni. Zoberem si dalekohlad a budem kazdeho velmi dobre sledovat a v pripade porusenia zakona to nahlasim a som zvedavy ze ako rychlo sa tam kompetentny dotrepu a ako to budu riesit...ked sa tam vobec dotrepu.
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Štv Nov 04, 2010 10:03 am

Hm. A ako k tomu pridu teraz masiari ? Chceli by si vziat vsetko co pride a tak nebudu moct . Ved doma im svine placu ze nemaju co zrat. :(
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Nov 05, 2010 4:12 pm

Sten akoze nemaju co zrat, teraz akurat dozieraju duhaky z hornadu... :D a to je sakra vyzivne krmivko...
kura11

Poslaťod Sten » Pia Nov 05, 2010 11:05 pm

A teraz maju naviac aj potocaky , to bude pekna zabijacka. Tie pstruhy mohli pustit radsej do pstruhoveho Hornadu , tam by mali sancu aspon nejaku. No nic , ja idem na Laborec tam je aspon pokoj a ziaden rybar. Masiarom zdar :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Nov 06, 2010 11:18 am

No vidis a aj tomu nechapem preco ho nasypali tu??? mohli kludne hore na pstruhovku aspon by sa trocha aklimatizovali cez zimu... sice by 16 teho dostali aj tak na frak ale aspon su tam kde maju byt.. tu maju rybary dost mrien, podustiev, kaprov.... a este im aj nasypu potocaky... gratulujem!!! zachvilu sa budu kapre sadit na pstruhovky aby si aj pstruhari mohli nachytat kaprov... to mi je uz hospodarenie... zasa na druhej strane to dala asi zilina nasadu... ale aj tak je to na hlavu kusok... na jar si mozte vsetci zachytat potocakov na krupy... lepsie ako podustva... :oops: a ani nemusite brat pstruhovky za dalsich 35E
kura11

Poslaťod Laci » Sob Nov 06, 2010 7:01 pm

Dnes izra od 07:00 do 15:00 a velke sklamanie...jeden jediny zaber aj to sa ryba pri zdolavani vypla. Kolega to iste jeden kapor pri zdolavani sa vypol ale okrem toho vytiahol 2 megaplotice :-) Inak ani tuk...Bolo velmi vela rybarov ale za celu dobu islo von asi len 5 kaprov na celom jazere...inak vobec nic...Neviem cim to bolo ale po tom zakaze lovu po nasadeni som cakal trocha viac ale nebudem to komentovat...boh vie co sa pocas tych 2 tyzdnov dialo ale po prichode na lovne miesto tam boli cerstve, max 3-4 dnove zbytky po krmitkovom krmive takze predpokladam ze tam pocas zakazu niekto lovil...nech si kazdy mysli svoje...rybarska straz sa tam ani nemihla ale oni asi vedia preco :(
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Sob Nov 06, 2010 8:27 pm

Dnes som sa na Ružíne spreneveril svojmu spôsobu lovu a zvolil som normálne priebežný plavák a vlastnoručne nakopané dáždovky.Ponor 3 m nepriniesol vytúžený záber,tak som skúsil drop-shot. A čuduj sa svete ostriežiky krásne brali.Na neuverenie,boli však už na riadnych hlbkach.Ináč hladina trochu stúpla a bolo plno driev a bordelu.A ešte dajaký magori pílili drevo,ozývalo sa celou dolinou.Pohoda nič moc.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod djnasty » Ned Nov 07, 2010 1:05 am

laci bol som tam vedla teba pravdepodobne sme mali stany rozlozne mi sme tiez nic nemali kamarat jedneho kapra 50 a inak ani tuk a po nocnom rozhovore s veducou s restauracie nam bolo povedane ze zakaz bol napiasny aj tam na nejakom informacnom panely aj som to videl a bolo to tam.
A spat na tie nasady pocas celej doby zakazu tam normalne chodili lovit tak uz potom vies preco kapre nesli uz ich tam vela neostalo pravdepodobne lebo vies ako to info o zarybneni dali ale nenapisali kolko kg ryb takze tak u nas zakaz lovu neznamena asi nic a rybarska straz by sa mohla hambit lebo dnes tam pobehovali rano ako zmyslov zbaveni a pocas zakazu tam ani nepachli smutne moje strucne vyjadrenie uz skoro vsetky kosicke vody su na hovno
djnasty
Diskutér
Diskutér

Poslaťod walther » Ned Nov 07, 2010 7:53 am

Mýliš sa djnasty,
slovenské vody sú celkovo na hovno :!: Všade na Slovensku žije rovnaká svoloč a glupšč :!:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Nov 07, 2010 12:33 pm

Dvojhodinová vláčka na štrkovisku obsypanom kaprármi priniesla úspech až po zmenšení nástrahy na mini smáčka z Dragonu.Šťučka tak 55 čísel a ešte ostriež 15 čísel.Škoda,že sa nedá chytať už od 6 hodiny o 7mej je už veľa svetla. :P
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia