Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod walther » Štv Nov 25, 2010 7:23 pm

blinker píše:Povedzme si pravdu, kto z nás by šiel kontrolovať bandu cigánov alebo ožranov z ktorých má každý pri sebe nôž, fet, ale nemajú ani jeden podberák, nevedia ako vyzerá peán a v sieťke 3 kaprov. Radšej skontrolovať menej rizikových jedincov. Tak isto ako v autobusoch okolo Luníka 9. Keď tu nebude profesionálna stráž, pochôdzky s políciou, so psami, tak to lepšie nebude. Pre zaujímavosť, mňa za 10 rokov nekontroloval na pstuhovom Hornáde nikto, to bolo cca 300 vychádzok. Neviem či sa mám smiať alebo plakať :cry: Ináč som zvedavý ako to bude onedlho vyzerať. Naša organizácia má myslím si viac ako 6000 členov, rýb je málo a revírov ubúda /tepláreň, čaňa, krásna/. Hádam pribudnú nejaké súkromáky, kde budú ryby celý rok, nie len týždeň po zarybnení. Len škoda toho Hornádu a prázdnych potokov.

Tu je namieste rybárska stráž ozbrojená krátkymi palnými zbraňami v počte asi 5-6 mužov, z toho najmenej polovica tvrdých prívržencom čistiaceho komanda Kotlebovcov. V prípade napadnutia by im tie nože vrazili do gágorov po žalúdok. Potom by nastúpili upratovači svinských výkalov a mičurinci, ktorí by na mieste vysadili mladé stromčeky. Howgh :!:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Sten » Pia Nov 26, 2010 10:55 am

To nieje zla myslienka. :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Sob Nov 27, 2010 6:13 pm

Dnes 3 zubaciky von dva padnute jeden kopanec nepremeneny...kurka mal jedneho ale prisiel neskor a dve padnute super rybacka ked clovek vystihne ich cas
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Salmo.Marek » Sob Nov 27, 2010 9:56 pm

eko : kde si bol že si mal také štastie??? :)
Milujem prívlač :)
Salmo.Marek
....
....

Poslaťod Eko » Ned Nov 28, 2010 12:55 am

Salmo - no miesto neprezradim ani lokalitu lebo to by dopadlo velmi zle :D ale to vooobec neber osobne toto Marek ;)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Salmo.Marek » Ned Nov 28, 2010 12:30 pm

V pohode :) .... ale každopádne to musela byť dobrá rybačka ....zabavka :)
Milujem prívlač :)
Salmo.Marek
....
....

Poslaťod Eko » Ned Nov 28, 2010 1:01 pm

no so zubacom je to tak ze niekedy musis hadzat dlho aby skocil niekedy neskoci vobec ale ked kopne do palice je to paradny pocit a ked ti kopne za 2 hodky aj 5 krat tak je to uz brutaaalny pocit :) :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Ned Nov 28, 2010 10:03 pm

Eko-tak som v tej chumelici chcel prísť,ale musel som pre manželku do Sp.N.Vsi.Vedel som,že to bude terno.Bol som dnes,ale ...je to jasné! Na MRK-u si to prezradil a bolo tam dnes 32!!! aut.Parkoval som na konci uličky.Nemal som kde "rucac",no prúser.Pýtal som sa jednych,"ta dajaký EKO na iternece ,ešči še i sfocil,že znac,kdze lapal,ta i my sceme". :lol:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod sixpack » Pon Nov 29, 2010 12:51 am

eko, musis byt furt v strehu, chvilka euforie, prezradis to co nemas a mozme si vsetci hladat novy flek ... v utorok som sa tam chystal, no pozeram ze mozem ist akurat tak dakde :cry: :evil: ... toto faux pas ti budeme davat este dlho vyzrat :twisted: :evil:
sixpack
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Eko » Pon Nov 29, 2010 11:33 am

ciiiiii ta vy ste sa ale pustili do mna :lol: slubujem ze ked tam nebude miesto urobim sto klikov aj s tou srubou co mam v zapasti a potom ich pohadzem do vody a zarevem toto tu je NASE :!: :!: :lol: a sixo slubujem od dnes ziaden faux pas :cry:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia