Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod maro » Pon Feb 07, 2011 10:04 pm

walther> Fíha, nový walther, vecný a jasný ... :) Neboj, viacerí tu pochopili, čo chceš povedať o príspevku pre cezpoľných, len si zvolil veľmi nešťastný vstup do debaty. Tvoj sobotňajší príspevok bol ... čudný. Keby si začal týmto svojím posledným príspevkom, bolo by to o niečom úplne inom. Predebatujeme spomínaný príspevok na členskej schôdzi, už som ho zahrnul do aktualizovaného zoznamu navrhovaných zmien. Môže byť, že sa všetko nepodarí podľa našich predstáv, ale nadávať môžeme až potom. Budeš aspoň držať palce, alebo budeš stále skeptik? ;)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Kolac » Pon Feb 07, 2011 10:26 pm

walter ja by som chcel pstruhovku vo svite, cena je dobra, ale vydava sa len obmedzeni pocet kusov, tak asi nic stoho :(. radsej by som dal tych 35E na vise, ale aby na mna vyslo ;)
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod basta » Uto Feb 08, 2011 12:10 am

Kolac píše:walter ja by som chcel pstruhovku vo svite, cena je dobra, ale vydava sa len obmedzeni pocet kusov, tak asi nic stoho :(. radsej by som dal tych 35E na vise, ale aby na mna vyslo ;)

Na celosezónnu povolenku nie je nárok pre členov iných MO, dokonca ani na hosťovaciu. U nás sa dá zakúpiť aj hosťovacia povolenka, ktorá stojí 10 € na deň. Nekupujte preto celosezónne, lebo oni tým príplatkom vás chcú zodrať... ;) mimochodom, pokiaľ chodí niekto 2-5x za sezónu je lacnejšie kúpiť hosťovačku. Pokiaľ chce niekto chodiť viackrát nech sa podieľa na chode našej organizácie aj inými povinnosťami.
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod Laci » Str Feb 09, 2011 5:11 pm

Inak neviem ci ste si vsimli aj vy alebo len ten moj je jedinecny ale pochubujem :lol: V tohtorocnom rybarskom poriadku mi chyba v kaprovych reviroch revir IDA č.1 ale sokoľanský potok tam je 2 krat :-D :lol:
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Str Feb 09, 2011 5:29 pm

Laci, revír 4-0750-1-1 Ida č.1 patrí pod Moldavu n. Bodvou (čiastkové povodie rieky Ida od ústia do Bodvy po cestný most pri kaštieli v obci Veľká Ida), je v celozväzovom kaprovom poriadku. http://www.srzrada.sk/uploads/PoriadokKaprove2011.pdf
Naposledy upravil maro dňa Str Feb 09, 2011 9:58 pm, celkovo upravené 1
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Str Feb 09, 2011 8:30 pm

Laci- ta nehovor mi,že chodíš chytať ryby na Idu, alebo áno? :)
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Str Feb 09, 2011 11:11 pm

od kastiela nizsie sa da nachytat vsetko mozne, hlavne handry, flase od toluenu, vina, az mozna po utopene psy... neviem ci nejaka ryba prejde romskym sitom... dole uz mozna do idy natiahnu od moldavy :-))
kura11

Poslaťod maro » Štv Feb 10, 2011 12:11 am

Priatelia, mám tu nový návrh na zamyslenie (inšpirácia od Bastu), ktorý môžeme zahrnúť do nášho dokumentu. Všetci asi chceme, aby sa Rybárska Stráž viac činila. Čo keby sme navrhli samostatný príspevok na činnosť RS, ktorý by sa platil spolu s ostatnými poplatkami za povolenky, členské a pod. pri zakúpení dokladov na sezónu? Niečo, čo by bolo špeci len na RS ... aspoň by to bolo transparentnejšie a nebolo by sa na čo vyhovárať. Očakávam vaše názory ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Eko » Štv Feb 10, 2011 12:25 am

Maro - osobne nemam s tym problem pokial by to bolo v terene (na rybacke) citelne a zjavne, ze sme pod dohladom.
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod rybopet » Štv Feb 10, 2011 8:41 am

RS-myšlienky dobrá, má to však veľa "ale".Napr.:"Rybár bude prispievať, aby ho jebkali".Najradšej by som bol, keby RS bola profi a dotovaná zo štátnych prostriedkov.Ale ináč som za.Bol by to krok vpred.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť