Diskusia k Návrhom na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Návrhy na zmenu a diskusia o rybárskom zákone, vyhláške a miestnom poriadku.

Re: návrhy na zmeny v Rybárskom zákone a vyhláške

Poslaťod maro » Pon Jún 20, 2011 11:41 am

Cronicle » Prečo sa zaoberáš mnou? Ja viem veľmi dobre, ako tu vystupujem a ako pôsobím a aj viem prečo to robím. Zaoberaj sa témou, o ktorej diskutujeme. Treba aj optimistický pohľad, nech je to vyvážené. Argumentuj, nakoniec sa k niečomu dopracujeme ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod martino5 » Pon Jún 20, 2011 8:47 pm

Cronicle píše:...

môj návrh, čo nikoho nič nestojí, aby bolo viac dobrovoľných členov RS..tým pádom nikto nebude vedieť, kto je RS a kto nie a preto sa budú mať viac na pozore, lebo nebudú vedieť, kto sa na nich pozerá.. - ..

..len by ma zaujimalo ,ako chceš ziskat dobrovolne "dobrovolnych" členov do RS,aby bol ich počet dostačujuci? .Vdaka ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Pon Jún 20, 2011 9:09 pm

Sorry Cronicle, ale asi tráviš viac času pri vode a asi ani nevieš ako to v skutočnom živote chodí..
Si zamestnany? Maš rodinu? ..ak si na obidve otazky odpovedal NIE ,tak možeš kludne vykonavat dobrovolnu RS,nakolko času asi budeš mat až-až ;) ale bohužial ,či chvalabohu?,takych nas je velmi malo .
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod stewik » Pon Jún 20, 2011 9:15 pm

Cronicle = páčia sa mi tvoje názory a súhlasím s nimi
Chyť, urob fotku a pusti, aby bolo čo fotiť aj nabudúce.
http://stewik.mrk.cz/
Obrázok užívateľa
stewik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod PEPO » Pon Jún 20, 2011 11:04 pm

Cronicle píše:martino a veľmi dobre viem, ako to v skutočnom živote chodí.. ;)

Hovoríš, že vieš ako to chodí v skutočnom živote, ale si asi nezažil, mať pištol pri hlave a slova idi v pizdu chuju, myslím, že by si si rozmyslel byť dobrovoľná RS, splnými gaťami. Nič vo zlom, ale ja som to zažil a viem čo to je, preto do dobrovoľnej RS by som sa nehrnul. Ak už tak, aby som bol chranený ako verejný činiteľ, ale ani to Ti nepomože keď si sám, alebo dvaja, keď ich je tam desať. Skús sa zamyslieť, väčšina ma rodiny, čiže dobrovoľné RS neprichadza do uvahy a zadarmo obetovať svoje zdravie a život tiež nemá význam. Všetci majú pekné názory, ale keď dôjde k lámaniu chleba sa nebude nikto hlásiť. Taká je realita a skutočnosť na Slovensku. Plno reči a sľuby a žiadne činy. A na našich politikov a poslancov sa nespoliehať, každý z nich čaká, aký bude mať z toho osoh. Žiaľ vlastné skúsenosti. Takže tak sa majú veci.
PEPO
..
..

Poslaťod hlava » Uto Jún 21, 2011 9:28 am

dobrovolnym kontrolorom moze byt kazdy nemusi byt RS ak vidis ze niekto pytliaci vezmes telefon zavolas RS A POLICIU a si pomohol, ked nedojde ani jeden ani druhy mozes oslovit rybara a upozornit ho na lovnu mieru - aky bude vysledok je na tom kto ma viac rozumu a odvahy ...
hlava
Diskutér
Diskutér

Poslaťod maro » Uto Jún 21, 2011 10:04 am

Vážený, ak je tu niekto z RS, zoberte prosím Cronicla na pár výjazdov, možno sa osvedčí, guráž na to zjavne momentálne má ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Uto Jún 21, 2011 10:10 am

Cronicle » Jedna z dôležitých vecí, ktoré by mal RS spĺňať, je sebaovládanie. Teba dokážu vytáčať iné názory do vývrtky a začínaš používať trochu prisilné výrazy (viď reakcia na plavca). Oháňaš sa slovami ako "nerýp" a "nenavážaj sa", ale ty to robíš dupľom. Argumentuj, nevytáčaj sa ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Uto Jún 21, 2011 10:13 am

Cronicle » Ja na to nemám ... :)
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod maro » Uto Jún 21, 2011 10:31 am

Cronicle » Nevypisuj mi chujoviny do súkromných správ ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Rybársky poriadok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia