od pepe » Štv Jún 16, 2011 9:44 pm
Minuly rok som sedel sám na Geči a "poctili "ma svojou návštevou traja naši spoluobčania,vek odhadujem medzi 13-18 , a opatrne sa pustili do debaty.Očividne mali za lubom o niečo ma nenápadne obrať z mojich naširoko rozložených vecí ,ale v tom do toho vošla moja polovička s deťmi ,aby ma "prekvapila" pri vode (aj som jej zato vďačný) no a tak začali či im nedám jeden bliskáč ,alebo nepredám aja ,že áno ale až keď sa bude môcť loviť na prívlač na stojatej vode.Odpoveď bola ,že to platí len pre toho čo má povolenku ,nie pre nich! A s veľkím pobavením mi porozprávali ako ešte pred zahájením s tade polapali čo sa dalo a vo vreciach poodnášali , potom tu nasadili tie dvojročáky aby ste vy gadžovia mali čo v" maju lapac".Nakoniec si zobrali "iba" môj vreckový nôž na pamiatku a odišli.
Neviem ako funguje štruktúra RS a či chodia k vode aj v čase keď mi platiaci sedíme doma pra hájenie,ale zo slov týchto parchantou bolo jasné ,že vedia kde sú medzery .
Za posledných päť rokov ma RS kontrolovala 6sť krát a to nechodím k vode málo. Chlapi ak niekto zaspí pri vode a zoberú mu povolenku hoci je to možno bezuhonny človek ktorého rybačka bavý nie pre mäso ale pre ten pocit výťazstva ,oddychu ,relaxu tak má možno smolu a trest si zaslúži .Ale nepríde Vám to ako buzerácia tých ktorý sú postihnuteľní? Budeme sa tu baviť o tom či meter ,podberák a pean áno alebo je to nezmysel pri CHaP .Ak by toto čítali /keby vedeli) naši zákonom chránený spoluobčania tak by sa na nás dobre bavili.Snažíme sa pohybovať v rozmedziach pravidiel ktoré sme si stanovili,ale kontroluje RS aj tých ktorých naše pravidlá netrápia?