4-2680-1-1 Štrkovisko Kechnec

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Kechnec a všetko čo sa tam deje

Poslaťod bum1 » Uto Jún 14, 2011 2:23 pm

Cronicle,ja chytam podla predpisov takže budem len ráad :-)
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod brandys » Uto Jún 14, 2011 9:27 pm

POviem Vám, že veľa cigánov je citlivejších voči rybám ako bielych, stretol som popri vode aj takých ktorí chcú byť vzorní a rešpektovať RP, len ich stále hádžu do jedného vreca.
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Str Jún 15, 2011 6:15 am

Sten píše:Nic v zlom mladenci od RS. Bol niekto z nich na mieste zvanom Oltariki na Ruzine ? Velmi casto a prave tam chodievaju cigani. A ja som chodieval niekedy hned oproti. Mnohokrat nas kontrolovala RS ale nikdy nesli na druhu stranu . No da sa to nazvat aj respektom ak nie strachom . A Kechnec ? To je podobne. Myslim ze nazor hocikoho nemoze byt nadradeny nad nazor . Ked pisem co si myslim a vidim neznamena ze pisem sprostosti. Lovu zdar

Sten - viem o tom že na Oltárikoch bolo za jeden večer zadržaných 18 povoleniek na rybolov ! A ver tomu že ani rešpekt neexistuje,keď na Oltárikoch je aj 30 cigánov a prídu medzi nich 3 členovia RS !!!
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod Sten » Str Jún 15, 2011 9:03 am

Oltariki su na Margecanskej strane. Da sa tam lachko dostat zo Zeleznicnej stanice v Margecanoch. Ked niekto pozna Lipky na Ruzine tak presne oproti v tom ohybe kde sa vlieva Hornad do Ruzina. Je pravda ze raz tam boli vzate papiere ,, tiez rybarom ,, ale len preto lebo pomahala aj policia.
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Str Jún 15, 2011 12:54 pm

Sten-nemusíš vysvetľovať kde sú Oltáriky,nemusíš ani pridávať. Polícia príde až,keď ju vola RS a nemám vedomosti o tom aby polícia z GL chodila na kontrolu s RS,možná v rokoch 2003 až 2004 keď sme ich požiadali o spoluprácu na nočných kontrolách a len preto že tam bola polícia tak sa povolenia na rybolov nebrali. To nie je pravda ale zavádzanie rybárov a ostatných čitateľov!!! Preto sa radšej opýtal kompetentných prv než niečo také napíšeš.
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod maro » Str Jún 15, 2011 1:01 pm

jankes » Sten vysvetľoval mne, kde sú Oltáriky, nemal som šajn kde to je a pýtal som sa ho na to ...
maro
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Sten » Štv Jún 16, 2011 8:52 am

Veru tak. :)
Sten
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bum1 » Štv Jún 16, 2011 9:32 pm

tak čo? nitko nebol teraz na kechneci na rybách??
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod pepe » Štv Jún 16, 2011 9:44 pm

Minuly rok som sedel sám na Geči a "poctili "ma svojou návštevou traja naši spoluobčania,vek odhadujem medzi 13-18 , a opatrne sa pustili do debaty.Očividne mali za lubom o niečo ma nenápadne obrať z mojich naširoko rozložených vecí ,ale v tom do toho vošla moja polovička s deťmi ,aby ma "prekvapila" pri vode (aj som jej zato vďačný) no a tak začali či im nedám jeden bliskáč ,alebo nepredám aja ,že áno ale až keď sa bude môcť loviť na prívlač na stojatej vode.Odpoveď bola ,že to platí len pre toho čo má povolenku ,nie pre nich! A s veľkím pobavením mi porozprávali ako ešte pred zahájením s tade polapali čo sa dalo a vo vreciach poodnášali , potom tu nasadili tie dvojročáky aby ste vy gadžovia mali čo v" maju lapac".Nakoniec si zobrali "iba" môj vreckový nôž na pamiatku a odišli.

Neviem ako funguje štruktúra RS a či chodia k vode aj v čase keď mi platiaci sedíme doma pra hájenie,ale zo slov týchto parchantou bolo jasné ,že vedia kde sú medzery .
Za posledných päť rokov ma RS kontrolovala 6sť krát a to nechodím k vode málo. Chlapi ak niekto zaspí pri vode a zoberú mu povolenku hoci je to možno bezuhonny človek ktorého rybačka bavý nie pre mäso ale pre ten pocit výťazstva ,oddychu ,relaxu tak má možno smolu a trest si zaslúži .Ale nepríde Vám to ako buzerácia tých ktorý sú postihnuteľní? Budeme sa tu baviť o tom či meter ,podberák a pean áno alebo je to nezmysel pri CHaP .Ak by toto čítali /keby vedeli) naši zákonom chránený spoluobčania tak by sa na nás dobre bavili.Snažíme sa pohybovať v rozmedziach pravidiel ktoré sme si stanovili,ale kontroluje RS aj tých ktorých naše pravidlá netrápia?
pepe
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod maro » Pia Jún 17, 2011 7:43 am

pepe » S cigošmi je problém všeobecný, keď niečo naozaj vedia, tak hľadať a využívať medzery v zákonoch a aj inde (a občas rapovať ... ). Pri potieraní pytliactva by pomohla jedine profesionálna RS s právomocami ekopolície, tiež každá takáto veľká voda by mala mať svojho porybného, ktorý ba sa o ňu denne staral. Funguje to napr. na Bešeňovej ... tam p. Gemzického stretnete počas rybačky niekoľko krát za deň, má prehľad čo sa na jeho vode deje. Nie je normálne, ak niekto sedí sedem dní na Geči a nemá kontrolu ...
maro
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť