4-3750-1-1 VN Ružín

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: VN Ružín

Poslaťod kura11 » Str Jan 21, 2009 7:16 pm

ja by som aj pomohol ale tento rok aj ked som ruzin navstivil velakrat tak len jedna stuka trocha nad mieru, ostatok vsetko ryba podmierecna... je to tazka voda na vecsie rybky
kura11

Poslaťod joysi » Štv Jan 22, 2009 5:35 pm

Basta: jasne mas pravdu, ospravedlnujem sa za moj pristup. Ked je to pre dobru vec ...
Rusim co som napisal. Len som chcel Ruzin trosku "ochranit" pred masiarmi.
Niekedy ked vidim co sa tam deje je mi z toho nanic.

A ohladom fota mam len male rybky :(
joysi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Thommaso » Štv Jan 22, 2009 5:41 pm

vacsina ludi co poznam ma len male ryby. Aj mne je luto, ked pridu masiari a beru kazdu ryby. Sak aj maly "pichlac" dobry :( pichlac = ostriez...
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod basta » Štv Jan 22, 2009 11:59 pm

Joysi>;) inac bordel robime väčší my vyhodňare... mám možnosť chodiť po revíroch Rady na kontroly skoro na celom Slovensku a my vedieme s veeeľkým náskokom :oops:
ďakujem za snahu všetkým, koho napadlo pomôcť s fotkami, dúfam, že tohto roku to už bude dobré a bude sa to už len zlepšovať čo sa týka kapitálnych úlovkov. Určite na tejto vode sú!
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod fisherman » Pia Jan 23, 2009 12:12 am

basta mentalita naroda sa velmi tazko meni :oops: ale mam tu skusenost napr z poliakmi a to bi si sa cudoval ze vychodnare na nich nemaju ;) ty mladsi uz budu podla mna iny :?: mozno bi pomohlo viac odpadkovich kosov kde je aspon dobry pristup v terene a viac kontrol od policajtov a pod . ale tie kose samozrejme pribetonovat alebo dat retaz lebo dlho bi tam neboli :( dat kontrolorov z okolia ktory bi sa presli po reviry viac krat denne ludia bi sa viac bali a dbali na poriadok . viem z ludmi to je velmi tazko a bohuzial vsetko zalezi len od nas aky ktomu budeme mat pristup ;) a zarybnene reviry :!:
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod walther » Pia Jan 23, 2009 9:57 pm

basta, nemôžem s Tebou úplne súhlasiť. Som tiež Východniar a chodím dosť často na Maru. Veru aj tam to už vyzerá ako na Domaši až na to, že si ešte strážia aby tam nemali búdy ako my na cigánskej osade - Domaša. Je to ale len otázka času. Bordelu v kríkoch a medzi stromami je tam ako u nás. Pritom Ťa tam stále otravujú policajti so zákazom státia pri vode a podobné sprostosti. Aj keď strážia poriadok, je to o ničom. Všeobecné nariadenia a policajné kontroly stoja za h... a sú len na to aby otravovali obyčajných a poriadnych rybárov. Sú tam iné svine, ktoré by bolo treba postihnúť.
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Uto Jan 27, 2009 10:57 pm

Kým nebudú štátom platení Rančeri/nie že by som sa opičil po amíkoch/,ale skutoční strážcovia prírody,ozbrojení a nedotknuteľní,čo je asi fantasmagoria,dovtedy bude na brehoch humus a hnoj.Bohužiaľ,sme jeden bordelársky národ.
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod basta » Str Jan 28, 2009 1:36 am

8-) Mara je blizko pri východe 8-) , ale vážne> na celom Slovensku je to hrozné. Fish> ono tie koše nie sú veľmi riešením. Na Teplárni sme ich mali, dala ich tam svojho času Tepláreň,ale pohádzali ich do vody. A ešte... niekto musí tie koše vyprázdňovať, stojí to peniaze, leniví nahádžu bordel aj tak do vody. To je začarovaný kruh... Treba vymeniť myslenie, ale to ešte potrvá. :oops:
basta
Hospodár
Hospodár

Poslaťod fisherman » Str Jan 28, 2009 4:57 pm

ryb> nie opicit ale skusit lebo to velmi dobre funguje mohol bi to platit stat alebo mesta kde ten revir je . je to aj ich zodpovednost dbat o cistotu pri vode a jej okoli nie je to vec len srz :( okolo vody chodi vela ludi co nema nic spolocne z rybarcenim napr vodia psov kupu sa turisti atd to vsetko zanecha trochu a spratat to nema kto :!: vsak nech pracu rybary nemoze to takto fungovat ani nebude :( treba rozpravat zo starostami miest kde sa revyry nachadzaju je to na nich ako sa ktomu postavia ved ich ludia si robia okolo jazier a riek odpadove skladky atd a hadzu do vody odpad ze cloveku musi rozum zastat :oops: ja sam som napr na hs cintorin vytiahol asi 2 vrecia malich macat alebo steniatok kto to tam doniesol len rybary ???? na ruzine z mosta pri margecanoch som bol osobne pri tom ked ozraty chlapi ktory neboli rybary hodily detom z margecian asi tri bicikle z margec. zeleznicneho mosta nam zobrali udice dostali sme nakladacku ziedly surovych zubacov :) a hlavne pri vode robily strasny brajgel. boli to cucaci z spiskej novej vsi skoda ze sme ich z policajtom nikdy nenasly :( no rozpisal som sa :) len tolko ze nemozme vsetku spinu davat rybarom !!!!
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod fisherman » Sob Jan 31, 2009 11:03 pm

basta >velmi jednoduche riesenie z odpadom nebol bi keby dedinky okolo vod platily fixne pladby za odpad nehadzali by to do vody a okolia ;) inac to fungovat nikdy nebude ani nemoze :!: zetony tomu nikdy nepomozu !!!! velmi blby system treba sa nad tym zamysliet :?: :cry:
fisherman
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť