Rotteno píše:Ja moc luuuubim lov drafcov na rybky .... nebaví ma moc dlho vláčiť ... radšej si chcem zachytat ako hádzať a hádzať a ťahať malé ryby... A že som u vás koli tomu odpísaný tiež?![]()
![]()
![]()
![]()
... A ty si kto rybopet ze tu takto súdiš ..????
Braňo Mojsej? alebo nejaká jeho rodina ?
![]()
![]()
Rotten, jedine stastie, ze ryby nevedia kricat, neviem ako by sa citila a kricala nejaka mala srnka, alebo ine roztomile zvieratko, ktore by si prepichoval, presival na hak a robil mu bolest, navyse aj pre toho dravca, ktory ju potom zhltne je uplne fasa pocit mat v pazeraku, ci niekde v zaludku trojhak....Videl som este svojho casu am Sirave ako rybari svojim mohutnym zasekom roztrhavali, vytrhavali mensim zubacom vnutornosti, ked ten zubac zhltol nastrahovu rybku, rano to bolo uzasne asi 15-20 mrtvych zubacikov okolo 40 cm vyplavenych na breh s roztrhanymi vnutornosti...pripada mi to ako ked pytliaci davali, ci davaju pasce na zver...Proste ja to neuznavam, ale zakon Ti to dovoluje, tak Ti to moze byt jedno, co ja uznavam, alebo nie...Privlac ma svoje caro, hladat toho dravca, vymyslas, kde je, aku nastrahu pouzit, skusas nahodit presne na miesto, kde si myslis, ze je , musis trafit hlbku..., tak isto muskarenie...proste to je lov a nie seduiet pri udiciach ako torta a cakat kedy ten ubohy zubac zhltne rybku a uz nema sancu..Ja nehodnotim, nekritizujem, len konstatujem, myslim, ze sme uz v 21. storoci a od takychto praktik by sme mali upustit, ved takto chytenu rybu tazko pustis spat do vody, teda ak vobec niekto tie ryby pusta, lebo mraznicky vyrabaju stale vacsie a vacsie..potom pride chvila, ked sa nadava, ze ryby neberu, staci sa len pozriet do kuchyne, ze kde su... Pre mna rybacka je relax a mam u ... ci chytim ryby, alebo nie, chcem si len vychutnat pocit z lovu a bytia v prirode...Aler kazdy ma iny dovod na rybarcenie...