Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod fliper » Pia Okt 17, 2008 10:30 am

Rotteno píše:Ja moc luuuubim lov drafcov na rybky .... nebaví ma moc dlho vláčiť ... radšej si chcem zachytat ako hádzať a hádzať a ťahať malé ryby... A že som u vás koli tomu odpísaný tiež? :lol: :D :lol: :D :lol: ... A ty si kto rybopet ze tu takto súdiš ..???? :-P Braňo Mojsej? alebo nejaká jeho rodina ? :-D :roll: :roll:

Rotten, jedine stastie, ze ryby nevedia kricat, neviem ako by sa citila a kricala nejaka mala srnka, alebo ine roztomile zvieratko, ktore by si prepichoval, presival na hak a robil mu bolest, navyse aj pre toho dravca, ktory ju potom zhltne je uplne fasa pocit mat v pazeraku, ci niekde v zaludku trojhak....Videl som este svojho casu am Sirave ako rybari svojim mohutnym zasekom roztrhavali, vytrhavali mensim zubacom vnutornosti, ked ten zubac zhltol nastrahovu rybku, rano to bolo uzasne asi 15-20 mrtvych zubacikov okolo 40 cm vyplavenych na breh s roztrhanymi vnutornosti...pripada mi to ako ked pytliaci davali, ci davaju pasce na zver...Proste ja to neuznavam, ale zakon Ti to dovoluje, tak Ti to moze byt jedno, co ja uznavam, alebo nie...Privlac ma svoje caro, hladat toho dravca, vymyslas, kde je, aku nastrahu pouzit, skusas nahodit presne na miesto, kde si myslis, ze je , musis trafit hlbku..., tak isto muskarenie...proste to je lov a nie seduiet pri udiciach ako torta a cakat kedy ten ubohy zubac zhltne rybku a uz nema sancu..Ja nehodnotim, nekritizujem, len konstatujem, myslim, ze sme uz v 21. storoci a od takychto praktik by sme mali upustit, ved takto chytenu rybu tazko pustis spat do vody, teda ak vobec niekto tie ryby pusta, lebo mraznicky vyrabaju stale vacsie a vacsie..potom pride chvila, ked sa nadava, ze ryby neberu, staci sa len pozriet do kuchyne, ze kde su... Pre mna rybacka je relax a mam u ... ci chytim ryby, alebo nie, chcem si len vychutnat pocit z lovu a bytia v prirode...Aler kazdy ma iny dovod na rybarcenie...
fliper
.
.

Poslaťod brandys » Pia Okt 17, 2008 8:02 pm

Fliper: Nádherné čítanie!!!! Neznášam lov na rybky a už vôbec v poslednom čase púšťam naspať všetko. Nejak som si už zvykol na to, že mi stačí z lovu fotka. Ale v žiadnom prípade neodsudzujem lov: chyť a vezmi. Je to každého osobné potešenie priniesť úlovok. Ja som sa už vytešil aj za druhých, tak to beriem ináč a hlavne kvôli synovi, nechcem mu ukazovať zabíjanie rýb. Niekde sú podmienky, že niekto povie-berú ale iba na rybku. Tak sa na to vyfláknem a hotovo. Chlapi, veľa zdaru!
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Pia Okt 17, 2008 10:32 pm

podla mna by mali rybku zakazat... ked lov na rybu tak jedine vynimka na sumca a tam by musela byt ryba povedzme nad 35 cm... bolo by v nasich vodach ovela viacej krasnych dravcov ktorych clovek vlackou tak lahko neoklame...
kura11

Poslaťod Thommaso » Sob Okt 18, 2008 2:18 pm

A este k tomu je to povolene na pstruhovke !!!
Thommaso
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Okt 18, 2008 8:26 pm

Dneska som bol svedkom drzosti najvissieho kalibru, bol som s priatelkou na zlatej idke a cestou spät som sa stavil pozriet vodarensku nadrz bukovec, vsade tabule zakaz rybolovu, taborenia a pod. ostal som v soku ked som tam vydel troch panov ktory chytali v chranenej oblasti, prv potok vtok prechytali a potom surovo zacali na bukovci... jednak su pstruhy hajene a jednak tam nemaju co hladat... skoda ze tam na tabuli nie je cilo na spravcu vodnej nadrze ihned by som volal...
kura11

Poslaťod brandys » Sob Okt 18, 2008 11:32 pm

kura" Zbytočne by si míňal kredit, lebo sám správca ich tam za flašťičku pustil. Je to tak!
brandys
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Ned Okt 19, 2008 11:00 am

Dneska rano dve hoédky pri vode jedna stucka 54, skoda ze len ta jedna...
kura11

Poslaťod Rotteno » Ned Okt 19, 2008 7:36 pm

Fliper a Rybopet ... ja som hovoril o normalnom "ľudskom" love dravcov na rybku!!!! Na dravce sa dostanem asi 3 krát do roka ... a ked som nieco aj pochytal tak v cca 80% pripadoch rybku nezažral, pretože sekam nie ked je rybka zažrata, aby sa pripadna mala ryba dala pustiť späť.... Tak tu nepleť nejakých skarancov zo Šíravy čo vysekávajú rybám črevá.... Ak už si s tým začal ... videl som milión krát vláčkarov ako odháčkujú malých ostriežov - aj so žiabrami ... Rybky a srnky .... kua ak si taky silne citiaci clovek ... tak sa zamysli nad genocídov a hladomorom a vojnami ... Nemám rád takéto reči a drísty aké tu praktizujete .... Na papieri omáčky a sračky a naživo reál pri vode úplne o niečom inom ... Kritizovat to hej ...Tak nedristaj tu a chod robit nieco proti tomu ....
A pre teba a podobných netových aktivistov : V živote som lovom na rybku nezabil žiadnu rybu .... Ak takýmto spôsobom chytám... nenechávam rybku zažierať .... EXPERT ....
Ja nikoho neodsudzujem ... pokiaľ neporušuje zákon a netrýzni ryby ....
Toto celé čo tu okolo toho vzniklo bolo na podnet Rybopetových kktín čo tu píše a písal : že odpisuje rybárov ktorý nelovia podľa jeho gusta ....
Veľký vláčkari ... ale ked zahajuje pstruhofka ... tak sa na tých jatkách toho poteru zúčastňujete pravidelne .....
HAWK ...
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod rybopet » Ned Okt 19, 2008 8:09 pm

Milý Rotteno!Tvoja reakcia je hodne podráždená a nenáležitá.Ja nikdy nikoho nechcem na webe ani uraziť,ani sa doň navážať,veľakrát je to myslené s nadsázkou,možno trochu ironicky a možno aj humorne.Chytaj si ryby ako chceš,ale hlavne kroť svoju vášeň vo vyjadreniach,lebo je to nekamarátske.Ak si sa urazil,tak sa ospravedlňujem a ubezpečujem Ťa,že k rybám sa budem vždy chovať ako k živým tvorom.Svojou reakciou si ale strelil vedľa!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod Rotteno » Ned Okt 19, 2008 8:48 pm

Milý Rybopet! Beriem, moja reakcia bola aká bola... tak isto SORRY za ňu ...tiež nieje mojim cieľom niekoho urážať ...
Vješ ... osobne sa nepoznáme ... ani ja s tebou ... ani ja s Fliperom ... a preto ma vytočilo to halóóó okolo toho lovu na rybky ... pretože ... ak by ste ma poznali .. nikdy by ste nenapísali to, čo ste napísali ..... A naopak .. ak by som vás poznal ja .... asi by som tak nezareagoval ... ale aj mna dokážu vytočiť niektoré príspevky a reakcie ...
Tak ešte raz sorry ... radšej si nabudúce kusnem do jazyka .....
A strelili sme vedľa vjacerí ....Tak už radšej nestrieľajme ... ok?
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia