Caute. Napisem to tu presne ako to je pre tych, ktori sa chcu dostat na Izru a stale si nie su isty ako. Bol som tam asi necele dva tyzdne dozadu. Cesta od Kalse je prejazdna (mam Octaviu), nie je bohvie aka, ale pomalicky je v pohode prejazdna. Je tam ale viacero odbociek, takze sa da lahko trosku pobludit, presne ako som pobludil aj ja

. Takze od kalse treba ist hore po lesnej asfaltovej ceste. Pri takej drevenej budke (malom domceku) sa cesta rozdvojuje a tu treba ist dalej rovno a neodbocit dolava !!!. Dalej sa dostanete na dalsie rozcestie, kde je taky normalny murovany domcek. Pri tomto domceku treba odbocit vlavo a dostanete sa az k Izre. Cesta ma dokopy asi 10 km, takze nebudte prekvapkany

.
Ja som spravil chybu a odbocil som pri tom drevenom domceku (budke) a bludil som lesom po cestach, ktore snad este ziadna Octavia nepresla, iba moja

az som sa dostal k takej ceste, na ktoru by som asi isiel iba traktorom, alebo monstertruckom a povedal si, ze "tak toto uz fakt nie". Obratil som to teda a druhou cestou, ktoru som opisal je to v pohode.
Co sa tyka rybacky, tak za 2 hodiny 2 kapriky tak 35 a 38 cm zhruba. Ani som nemeral a pustil spat. Ja som spokojny
Lovu zdar.