4-0830-1-1 Jazero Izra

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: Izra

Poslaťod bum1 » Str Jún 01, 2011 10:00 am

Cronicle ,praveže je....my sme boli teraz 2xkrat na izre a stále cez kalšu,pretože ,cesta od slanca je zevraj lesna,a ked vas načape lesnik tak pokuta 20e,viem o čom hovorim :P
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Štv Jún 02, 2011 12:57 pm

Cronicle píše:derek? tebe musí to musia napísať 500 ľudí?!

CESTA OD KALŠE NIE JE PREJAZDNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..prečo si mysliš ,že je "neprejazdna"? ..akože je neprejazdna pre nizke auto ,alebo prečo? ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Štv Jún 02, 2011 9:27 pm

..som išiel a nič som nezistil :ugeek:,ani Babu jagu ,či lesne vily som nestretol .. a dokonca od Kalše je kratky usek uplne novy asfalt ..ale je jasne ,že asi nepojdem na ryby s tunningovym-zniženym autom ,ved ako sa vravi :Kde konči cesta ,tam začina teren ." ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bum1 » Štv Jún 02, 2011 9:40 pm

presne tak,su tam asi 2xkrat nove useky urobene...
bum1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Štv Jún 02, 2011 9:50 pm

..a kto sa boji ,nech nechodi do lesa :lol:
Skor by ma zaujimalo ,či neviete ,ako je to s prenajmom chatiek pri vode resp. či nemate kontakt na tu tetu čo to tam spravuje ..že či tam byvaju diskoteky cez vikend? :roll:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod Kajetan » Uto Jún 07, 2011 12:53 pm

Caute. Napisem to tu presne ako to je pre tych, ktori sa chcu dostat na Izru a stale si nie su isty ako. Bol som tam asi necele dva tyzdne dozadu. Cesta od Kalse je prejazdna (mam Octaviu), nie je bohvie aka, ale pomalicky je v pohode prejazdna. Je tam ale viacero odbociek, takze sa da lahko trosku pobludit, presne ako som pobludil aj ja :) . Takze od kalse treba ist hore po lesnej asfaltovej ceste. Pri takej drevenej budke (malom domceku) sa cesta rozdvojuje a tu treba ist dalej rovno a neodbocit dolava !!!. Dalej sa dostanete na dalsie rozcestie, kde je taky normalny murovany domcek. Pri tomto domceku treba odbocit vlavo a dostanete sa az k Izre. Cesta ma dokopy asi 10 km, takze nebudte prekvapkany :).

Ja som spravil chybu a odbocil som pri tom drevenom domceku (budke) a bludil som lesom po cestach, ktore snad este ziadna Octavia nepresla, iba moja :D az som sa dostal k takej ceste, na ktoru by som asi isiel iba traktorom, alebo monstertruckom a povedal si, ze "tak toto uz fakt nie". Obratil som to teda a druhou cestou, ktoru som opisal je to v pohode.

Co sa tyka rybacky, tak za 2 hodiny 2 kapriky tak 35 a 38 cm zhruba. Ani som nemeral a pustil spat. Ja som spokojny ;)

Lovu zdar.
Kajetan
.
.

Poslaťod Eko » Uto Jún 07, 2011 5:54 pm

tak tak treba dat pozor taky Blair Witch som zazil s priatekou cestou na izru ze strach abolsutne som netusil kde som bol stastie ze bola nedela a ludia chodili na prechadzky tak som niekoho aj stretol a popytal sa neraz som skoncil aj pri konecnej kde cesta uz nikam neviedla a k tomu mi dochadzal benzin :lol:
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Kajetan » Str Jún 08, 2011 10:06 am

Cronicle: tak stale lepsie ako odist bez zaberu ... ;) . Navyse ja som skromny rybar. Mne staci, ze si posedim v prirode a nieco chytim. Nepotrebujem tahat rybu za rybou.
Kajetan
.
.

Poslaťod martino5 » Str Jún 08, 2011 2:08 pm

Chlapi neviete mi povedat či funguje na Izre to ubytovanie v chatkach resp. či je cez vikend aspoň reštauracia otvorena? ..alebo nejaky kontakt na osobu ,čo to ma na starosti? ďakujem ;)

Cronicle ,chodiš na ryby len preto ,aby si chytil rybu? ..ešte si neprišiel na to ,aky rozdiel je stravit"rybačku" napr. na Jazere medzi panelakmi a Izre? ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod martino5 » Str Jún 08, 2011 7:27 pm

Cronicle a čože Ťa tak vytočilo? ...Bozat v riť Ta nebudem ,nie si moj typ ,len Ti venujem par veršov,ked budeš mat zlu naladu ;) :

Nehaj ho prosím ťa, vidíš mladý nič neví,
neví kde je sever a ty si furt na nervy,
nehuč doňho, ukludni sa, prášek zeber si
a nehaj ho prosím ťa nech sa kuká na Chelsea.

Petrov zdar ;)
martino5
Diskutér
Diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť