Náš lov

Kaprové revíry MsO SRZ Košice, revíry Rady SRZ Žilina a ostatných organizácií SRZ.

Re: NÁŠ LOV

Poslaťod walther » Sob Okt 16, 2010 2:21 pm

Tak, tak kura11, toto som chcel napísať. ;)
Prebehol som dnes dookola Domašu a domnievam sa, že je tam rybárov až nad očakávanie. Na Valkovskej strane majú nastražené viac na dravce a na opačnej skôr na kaprovité. Sieťky vo vode som veľmi nevidel a preto si myslím, že je to úbohé :!: S úlovkami, samozrejme. Ja som prívlačoval na viacerých miestach s perfektnými umelými nástrahami Yo zuri, ale nič. Až na dva prípady som nevidel dravca ani zaloviť. Rybky sú už dolu. Usudzujem aj z toho, že pri nahodených paliciach nikto nesedel.
http://www.monsterpeacockbasslures.com/ ... 0label.gif
Kolac je na Ružíne a počítam, že nejaké ostrieže alebo vychudnutú úbohú šťučku vytiahne. :twisted:
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod 6giro1 » Sob Okt 16, 2010 3:30 pm

walther píše:Tak, tak kura11, toto som chcel napísať. ;)
Prebehol som dnes dookola Domašu a domnievam sa, že je tam rybárov až nad očakávanie. Na Valkovskej strane majú nastražené viac na dravce a na opačnej skôr na kaprovité. Sieťky vo vode som veľmi nevidel a preto si myslím, že je to úbohé :!: S úlovkami, samozrejme. Ja som prívlačoval na viacerých miestach s perfektnými umelými nástrahami Yo zuri, ale nič. Až na dva prípady som nevidel dravca ani zaloviť. Rybky sú už dolu. Usudzujem aj z toho, že pri nahodených paliciach nikto nesedel.
Kolac je na Ružíne a počítam, že nejaké ostrieže alebo vychudnutú úbohú šťučku vytiahne. :twisted:

No ja som sa dnes vratil z domase....boli sme tam od stvrtka na tisave...mali sme 10 udic z toho 3 na kapra ostatne zubac.......ulovky strasne ubohe...jeden zubacik 60, 1 minizubacik. Kapor sa ani nepohol ani na kukuricu ani boiles nic az dnes rano na fluoro pop-up banan,ananas skocila stuka :D nesrandujem .....bolo vyvezene dobrych 250 metrov a uz som ju mal pri brehu a tam mi prerezala silon...skoda lebo vyzerala byt velmi pekna....rybarov bolo dost ale kazdy hovori ze ryba absolutne nejde uz dobre dva tyzdne...este sem tam nejaky zubacik ale kapor nic absolutne....
6giro1
..
..

Poslaťod rarasto » Sob Okt 16, 2010 10:03 pm

V stredu po dlhšom čase výprava kdesi na H č.1. Od cca 16tej do 18:30. Zo začiatku som to skúšal jemne, voda bola čísta, dosť nízka tak som tam dal 12ku silon a malé nástrahy... Za hodinu a pol som premenil až jeden záber - asi 7cm ostriež na voblera - najmenšia ryba toho roku z hornádu :) ...potom som zbadal v strede toku taku kusa tíšinu medzi dvoma prúdmi, a v duchu som si vravel že tam by mohlo byť niečo väčšie. Tak som tam zavesil 7cm vobler. Po 10minútach, ked už bola takmer tma som to chcel zabaliť no v tom prišla konečne rana. Po pár sekundach a dvoch troch ráznych kopancoch do prúta som radšej povolil brzdu (len trochu!) nech to tá 12ka vydrží a vtedy taka jazda dole prúdom, asi 30m výpad. Po nom sa ryba zastavila pri brehu na mojej strane tak som sa vybral pomaly za nou pričom si ryba stále nejaký ten centimeter vytiahla z cievky... V duchu soom už myslel na prvú hlavátku no potom sa pohyb ryby zastavil. Už neťahala tak som sa pomaly pritiahol až k miestu kde bola. Vybral som čelovku a svietil do vody, bol tam nejaký konar asi 15cm pod hladinou. Rybu som už necítil a do vody sa mi v tej tme a zime nechcelo tak som to skúšal urvať, nakoniec sa vobler vyslobodil sám. Škoda. Deň na to som tam bol opäť. Aby som zase nerozpisoval celé story - voda bola vyššia o cca 20cm, no dosť rýchlo klesala tak som si vravel že by snad mohli byť ryby tam kde včera. Silon som už mal 0,18 pre istotu a celkom mi pomohla, nedaleko brehu som sekol za chvost podustvu 48 a tak ked som vedel že je za chvost tak som sa s nou veľmi nehral a hlavnu ju nepustil do hlavného prúdu. Pekna ryba, chvíľu som váhal ale dal som jej ešte jednu šancu:). No a tá "obluda" z predošlého dna sa už neukázala :/
rarasto
....
....

Poslaťod Eko » Ned Okt 17, 2010 10:26 pm

rarasto - pekne aspon bude na co spominat :)
Obrázok užívateľa
Eko
Pretekár
Pretekár

Poslaťod Kolac » Pon Okt 18, 2010 6:14 pm

walther píše:Tak, tak kura11, toto som chcel napísať. ;)

hovno som som v sobotu chytil, len nejake male kolaky, ryba barz nesla, a vcera som bol s partiov na topli a tiez nic moc, len nejake vychunute rybky..., nic co by stalo za rec.
Kolac
Pretekár
Pretekár

Poslaťod walther » Pon Okt 18, 2010 9:24 pm

Topľa je horor. Môj známy je tam doma a chytá tam už od malička a posledné desaťročia len na plávanú. Sem tam väčší kapor, raz za uhorský rok zubáč nad 10 kg a tisíce a tisíce hodín biele rybky a stovky a stovky hodín veľké NIČ.
Na prívlač tam chytá pár ľudí a nejaké tie šťučky a jalčeky. Na chrústy som toho roku videl jalčiská ako kone a jedného veľkého asi 2,5 kg som chytil aj ja. Na chrústa.
Topľa je ťažká voda a na slušné ryby preťažká. To je len môj názor. Yan77 z TV rybárského webu možno bude mať iný názor. Ďalšiu skupinu chválenkárov a kecošov najhrubšieho zrna neberiem do úvahy. :
Hovorím o Topli č.1 revír č.4-2810-1-1
walther
Diskutér
Diskutér

Poslaťod mrenka99 » Uto Okt 19, 2010 7:14 pm

walther- mas pravdu topla je tazka voda ale daju sa tam pochytat pekne kapre aj jalce . toho roku som tam zobral odvas palino1,chytil tam 60 mrenu :ugeek:
mrenka99
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Palino1 » Uto Okt 19, 2010 8:20 pm

Tak, tak...nebyť dobrého reflexu bratranca, môj feeder si pekne pláva v Topli... Z môjho pohľadu nádherný revír, divočina, krásny kus prírody. Keď je pekné počasie, tak ani ryby nemusia brať a človek odtiaľ ide oddýchnutý. A podľa skúseností domácich rekordné jalce (samozrejme nielen tie). Len treba vedieť, ako na nich. Keby som vedel, tak vám poviem :lol: Ináč chlapci z Trebišova - Mrenka a spol. majú veľký cit pre ryby aj prírodu, za tých pár rybačiek s nimi sa na mňa nalepilo kopu dobrého... ;) Tak sa skúste pýtať ich.
Palino1
Diskutér
Diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Okt 21, 2010 8:15 pm

LÁSKA! Ked tu ja nič nenapíšem,tak tu to može aj zdochnúť!Ma serete!
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

Poslaťod rybopet » Štv Okt 21, 2010 8:16 pm

Som to predýchal,a preto Vám napíšem,že v sobotu ráno idem na Ružín chytiť poriadnu šťuku.A že ju chytím,to si píšte! :mrgreen:
rybopet
Hyperaktívny diskutér
Hyperaktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kaprové revíry

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť