assassin píše:clenstvo som si obnovil pred 5 rokmi. Zucastnil som sa 3 clenskych schodzi. Nie su ziadny moji delgati. osobne poznam 3 kandidatov.kedze sa nezucastnujem inych aktivit nepoznam ani starych delegatov. nikdy som sa velmi nezaujimal o chod organizacie nakolko som to nepovazoval za potrebne. bol som na schodzi obvodu 2 . ci miznu peniaze alebo nemiznu - to ja neviem ( ale uz si myslim svoje ) - vestko co je mestske alebo statne funguje rovnako na zauzivanych pravidlach aspon to takto vyzera.
Jedine co ma zarazilo bolo vystupovanie vyboru, nehovorim o 1.schodzi kedze ani p.Podlubny to nezacal riesit normalne a v klude . a bola tam velka nervozita.
ale to ze si upravuju stanovy a volebny poriadok ako sa im zmysli a vyhovuje je chore a nezakonne . v podstate su ako diktatori a mozu si spravit co chcu.
prehlasuju ich - nevadi , sak si zmenime pravidla, anulujeme schodzu a mame vyhrane . takto to vnimam ja .
a teraz nam mozte prezradit aj vy preco ste taky aktivny ? Podla Vas je vsetko v poriadku? Viem ze je to pre Vas ovela tazsie sa tu vyjadrovat kedze ste synom tajomnika ale skuste objektivne . dakujem

IG0R píše:Myslim si, ze mnohym konfliktom a nedorozumeniam by sa dalo predist, ak by boli zverejnene dokumenty, kde by bolo detailne napisane kolko sa vyzbieralo, a na co presne sa pouzili tie peniaze.
zyx> Myslite, ze by to slo?

zyx píše:IG0R píše:Myslim si, ze mnohym konfliktom a nedorozumeniam by sa dalo predist, ak by boli zverejnene dokumenty, kde by bolo detailne napisane kolko sa vyzbieralo, a na co presne sa pouzili tie peniaze.
zyx> Myslite, ze by to slo?
Verim, ze by to slo, pretoze niet co skryvat, aj ked rozhodnutie nie je na mne. Dnes to bolo verejne precitane na schodzi.

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť