Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod kura11 » Ned Feb 12, 2012 10:58 pm

... a ono mas pravdu papier toho znesie veruze vela... :lol:
Naposledy upravil kura11 dňa Ned Feb 12, 2012 11:03 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod Boris » Ned Feb 12, 2012 11:01 pm

zyx- Dobre píšeš, už vidím iného hospodára, že by sa do toho vkladal tak ako p. Halmi a viem o čom píšem.
Rooteno - Pochybuješ, na základe čoho? Zyx je na zvaze a asi o tom niečo vie. Ale ty vieš kolko robí hl. hospodár? napr. a za kolko? (kontroly, strielanie kormošov, práca na zvaze, hospodárenie, dennodenne v terene, brigády,atd atd ) no neviem neviem kto by to robil v dnešnej dobe, a myslím si, že by som to nerobil ani ja a nerobil by si to ani ty !
Ak sa tam dosadí niekto, kto tomu nerozumie, aké bude zarybňovanie potom? :bota:
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 11:04 pm

kura11: Vidite aj kazdeho jedneho, co pise tie klamstva na druhu stranku? To je huckanie, aj ked to samozrejme nemusel byt prave on...

No nic, zbytocne tu nieco pisem, lebo je to stale dookola to iste. Nech si to vyriesia kompetentni.
zyx
...
...

Poslaťod martino5 » Ned Feb 12, 2012 11:08 pm

..tiež som si vypočul zvukovy zaznam zo schodze ,ale ak mam vyjadrit len svoj nazor,tak hlavnou podstatou a najvačšim problemom asi všetkeho je ,aby sa transparentne preukazalo nakladanie s majetkom organizacie t.j. hlavne nakladanie s peniazmi členov.No ten pan /meno si nespomeniem/,ktory vystupil a žiadal ,aby sa všetko zverejnilo na webe ma absolutnu pravdu :!: v čom je problem ,aby sa napr. na tejto stranke zverejnili všetky finančne toky+ine nakladanie s majetkom? veď myslim ,že je to jedna z najdoležitejšich veci ,aby vlastne všetci členovia mali slobodny pristup k informaciam! ...ano samozrejme ,navrhuje sa tu ,že kto chce nech pride na Vodnu ul. ,že mu všetko ukažu..a teraz si predstavme ,že tam nabehne každy deň 1000 členov :o to každemu budu dookola vysvetlovat to iste :?: nie je jednoduchšie to dat na papier resp. do nejakeho formatu a hodit ZAKLADNE INFORMACIE na web? Ďakujem ,z mojej strany len tolko, Petrov zdar :rybar:
martino5
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Ned Feb 12, 2012 11:12 pm

Neprečítaný príspevokod zyx » Ned Feb 12, 2012 4:42 pm

bobo píše:Cely humbuk je tu preto, ze si Jozi Hirjak byvaly predseda 4 dovolil tvrdit ze treba odvolat kontrolnu komisiu na cele s Kerteszom a Harvanek s podporou Kertesa a Halmiho ho odvolali bez toho aby to schvalil vybor. Takze teraz pre zmenu takzavany revolucionari ziadaju odvolanie panov Harvanka, Kertesza a Halmi aby kamarat Kertesz nekontroloval kamarata pokladnika a tajomnika Harvanka a kamarat Kertesz nekontroloval kamarata hospodara Halmiho a vsetci traja mali pod kontrolou vsetky traja financie. Takze ziadna revolucia ale len odvolavanie troch kamaratov na mestskej konferencii, lebo podla stanov ten organ co ich zvolil ich moze odvolat. Takze je tu vojna o miesta na mestku konferenciu. Mne poriadne dvihol tlak prispevok vyboru (asi Harvanek) ze sportovci chcu odvolat vybor a ze spotrebuvaju nenormalne mnozstvo penazi a to som nikdy poriadne nevedel aky vlastne mame rozpocet.

Zabudol si povedat, ze Hirjak 2 roky za sebou neumoznil kontrolnej komisii kontrolu, co bolo jeho povinnostou a na zaklade toho ho odvolala z funkcie DISCIPLINARNA KOMISIA. Ziadny Harvanek ani Halmi. Keby klamstvo kvitlo, tak si zakvitnutejsi ako botanicka zahrada.

martinko si zabudol ze nezerem seno a nerobim ia takze k veci. Hirjak bol predseda obvodnej organizacie na jazere, a ako viem obvodne organizacie nevlastnia ziadny majetok tak co estebak KERTESZ kontroloval, ci Hirjak napisal domacu ulohu?? Som dobre zhnuseny ze mame sefa kontrolnej komisie byvaleho estebaka a ani sa nedivim co sa vo vybore deje, ze sa snazia zdiskreditovat vsetkych ludi co sa im postavia na odpor ako v KSC. Som sa skoro rozplakal ked tvoj tato zacal vykladat ze on chudacik musi chodit do Pribojoviec ako clen dozornej rady Slovrybu (predpokladam na kosickom aute za kosicky benzin)a dokopy nic z toho nema. Keby som nezil na Gorilom Slovensku tak by som mozno veril ale kedze zijem na Slovensku a tvoj tato dohodol obchod Slovrybu za 160000E tak urcite z toho nic nema ta to mu verim tak ako ked Slota povie ze nic nema, alebo ze Dzurinda s Miklosom nic nevedia o gorile
PS inak si mal vcera na schodzi krasny prihovor ako si krasne hovoril o kontinuite prace vyboru ako sa nemoze odvolat fakt nadhera, takze sa mozeme tesit ze to zoberes po otcovi aby nebola porusena kontinuita ako v KLDR? Tato Ta dokopal na schodzu aby ste rozlozili odpor revolucionarov. Nadherna metoda nepustit nikoho na schodzu, tam ich poriadne dlho nasirovat mozog aby sa podali ako v STB, fakt nadhera.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 11:13 pm

Martino5: mate pravdu, urcite by sa tym predislo mnohym zbytocnym pochybnostiam.
zyx
...
...

Poslaťod Laci » Ned Feb 12, 2012 11:15 pm

Zachvílu tu z toho všetkého ešte vznikne dajaká Kauza Veľryba :lol:
Laci
Diskutér
Diskutér

Poslaťod zyx » Ned Feb 12, 2012 11:23 pm

bobo píše:Zabudol si povedat, ze Hirjak 2 roky za sebou neumoznil kontrolnej komisii kontrolu, co bolo jeho povinnostou a na zaklade toho ho odvolala z funkcie DISCIPLINARNA KOMISIA. Ziadny Harvanek ani Halmi. Keby klamstvo kvitlo, tak si zakvitnutejsi ako botanicka zahrada.

martinko si zabudol ze nezerem seno a nerobim ia takze k veci. Hirjak bol predseda obvodnej organizacie na jazere, a ako viem obvodne organizacie nevlastnia ziadny majetok tak co estebak KERTESZ kontroloval, ci Hirjak napisal domacu ulohu?? Som dobre zhnuseny ze mame sefa kontrolnej komisie byvaleho estebaka a ani sa nedivim co sa vo vybore deje, ze sa snazia zdiskreditovat vsetkych ludi co sa im postavia na odpor ako v KSC. Som sa skoro rozplakal ked tvoj tato zacal vykladat ze on chudacik musi chodit do Pribojoviec ako clen dozornej rady Slovrybu (predpokladam na kosickom aute za kosicky benzin)a dokopy nic z toho nema. Keby som nezil na Gorilom Slovensku tak by som mozno veril ale kedze zijem na Slovensku a tvoj tato dohodol obchod Slovrybu za 160000E tak urcite z toho nic nema ta to mu verim tak ako ked Slota povie ze nic nema, alebo ze Dzurinda s Miklosom nic nevedia o gorile
PS inak si mal vcera na schodzi krasny prihovor ako si krasne hovoril o kontinuite prace vyboru ako sa nemoze odvolat fakt nadhera, takze sa mozeme tesit ze to zoberes po otcovi aby nebola porusena kontinuita ako v KLDR? Tato Ta dokopal na schodzu aby ste rozlozili odpor revolucionarov. Nadherna metoda nepustit nikoho na schodzu, tam ich poriadne dlho nasirovat mozog aby sa podali ako v STB, fakt nadhera.

Vladko moj, urcite si si vypocul zaznam z poslednej schodze, kde Kertesz (ak dobre pamatam) vysvetluje ako to bolo s Hirjakom a podla stanov je kazdy predseda ObO povinny preukazat kontrolnej komisii plnenie planov, zapisnice zo schodz a neviem, co este. Inac za akych 160000 Eur, ked rozpocet bol podla verejne citaneho vysledku hospodarenia 130000 eur? Zaroven Halmi hovoril, ze zo Slovrybu islo minimum ryb.

Smejem sa hlasno. Ja po otcovi nic nechcem zobrat ani nahodou, lebo na take nemam cas, tak si tu nevymyslaj somariny, na ktorych sa rozumny clovek len rehotat moze :D. A za to, ze si sa skoro rozplakal nemozem, ze si taky emocionalne labilny :ryba3: .
zyx
...
...

Poslaťod Rotteno » Ned Feb 12, 2012 11:40 pm

Boris: Halmiho som ratal medzi tie svetle vynimky ... je jeden z mala po ktorom aj nieco vidno... Ale kolko je tam takych ludi ako on? A ty si z zvaze tiez? Alebo na zaklade coho veris vsetkemu co uvedie Harvanek st. alebo mladsí? Alebo ktokolvek iny z otcov predstavených .... A aj ked to su ludia z vnutra ... ked oni povedia ze to je tak a tak tak to tým pádom musi byt vsetko pravda? Tak by to teda malo byt ... ale či to tak je alebo nie casom uvidime sami ... Ci sa robia nejake spinavosti to posudit nevjem ... ja vyjadrujem len svoju nespokojnost s vedenim a ich jednanim s clenmi ... a aj jednanim RS s clenmi ... to je zaklad na ktorom sa buduju dobre vztahy ...

A myslis ze v Košiciach je kazdy blby a nik sa nerozumie tomu co sa na SRZ KE robi? Ved samozrejme ak dojde k zmenach vo vedeni, dosadia sa tam ludia ktory tomu budu rozumiet aspon tak ako páni co sú tam teraz ... Myslíš že títo páni spadli z neba a boli vševedkovia hned prvy den? :D
To ze sa mozno udeje nejaka zmena nemusi automaticky znamenat ze k horsiemu ..

Tá masa ludí práveže chce zmenu ale k Lepšiemu :roll:

Ludia snazte sa vyhnut vytvaraniu viacerych prispevkov za sebou. Diky.
Admin
Rotteno
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod Martinbati » Ned Feb 12, 2012 11:59 pm

ja mile rad pojdem na schodzu, uvidime ci ma tam pustia kedze nemam trvale bydlisko v kosiciach, a mal by som mat pravo sa zucastnit na hocijakej CS
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť