bobo píše:Zabudol si povedat, ze Hirjak 2 roky za sebou neumoznil kontrolnej komisii kontrolu, co bolo jeho povinnostou a na zaklade toho ho odvolala z funkcie DISCIPLINARNA KOMISIA. Ziadny Harvanek ani Halmi. Keby klamstvo kvitlo, tak si zakvitnutejsi ako botanicka zahrada.
martinko si zabudol ze nezerem seno a nerobim ia takze k veci. Hirjak bol predseda obvodnej organizacie na jazere, a ako viem obvodne organizacie nevlastnia ziadny majetok tak co estebak KERTESZ kontroloval, ci Hirjak napisal domacu ulohu?? Som dobre zhnuseny ze mame sefa kontrolnej komisie byvaleho estebaka a ani sa nedivim co sa vo vybore deje, ze sa snazia zdiskreditovat vsetkych ludi co sa im postavia na odpor ako v KSC. Som sa skoro rozplakal ked tvoj tato zacal vykladat ze on chudacik musi chodit do Pribojoviec ako clen dozornej rady Slovrybu (predpokladam na kosickom aute za kosicky benzin)a dokopy nic z toho nema. Keby som nezil na Gorilom Slovensku tak by som mozno veril ale kedze zijem na Slovensku a tvoj tato dohodol obchod Slovrybu za 160000E tak urcite z toho nic nema ta to mu verim tak ako ked Slota povie ze nic nema, alebo ze Dzurinda s Miklosom nic nevedia o gorile
PS inak si mal vcera na schodzi krasny prihovor ako si krasne hovoril o kontinuite prace vyboru ako sa nemoze odvolat fakt nadhera, takze sa mozeme tesit ze to zoberes po otcovi aby nebola porusena kontinuita ako v KLDR? Tato Ta dokopal na schodzu aby ste rozlozili odpor revolucionarov. Nadherna metoda nepustit nikoho na schodzu, tam ich poriadne dlho nasirovat mozog aby sa podali ako v STB, fakt nadhera.
.

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia