Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 3:05 pm

Plavec, takže podľa Teba sú na vine tí nespokojní a nahnevaní ?
Nerobme si blamáž a všetko je ok?
Čo im Ty poradíš ?
Nech sklapnú a ideme ďalej, akoby sa nič nestalo ?
Že nič sa nemusí meniť ?
Že funkcionári musia dožiť na svojich funkciách?
Že nič netreba zverejňovať?
Že mocní sú mocní a my môžme, len držať huby a krok?
.
Plavec, si dobrý chlap, máš bystrý intelekt, ale srdce zo zajaca. Prepáč, ale takto mi to vyznieva.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod šarky » Uto Feb 14, 2012 3:20 pm

Sbiro čítaj a mysli trochu. Dá sa odvolať každý z funkcie, ale nie takto ako to robíte vy! Najprv sa musia nazbierať rukolapné dôkazy, ktoré usvedčia ľudí z niečoho v rozpore zo stanovami SRZ a MsO Ke , zverejní sa to aby sa o tom dozvedela celá základňa, predložia sa proti kandidáti na odvolávané miesta, ktorý prednesú svoj program na fungovanie organizácie. LENŽE TO SA DO TERAZ NESTALO ! Tak prestante tu očierňovať ľudí z toho čo im ešte nebolo dokázané. Ani tebe by sa nepáčilo, keby sa tu o tebe písalo v takých súvislostiach ako píšete o niektorých funkcionároch.
šarky
..
..

Poslaťod šarky » Uto Feb 14, 2012 3:28 pm

Toto isté tu už raz bolo, keď pán Budzogáň napísal list na Radu do Žiliny aby prišla vykonať hĺbkovú kontrolu vedenia účtov a hospodárenia v našej Košickej organizácii.
A viete čo sa po tej kontrole stalo? Pochválili našu organizáciu , že taký prehľad v účtoch má máloktorá organizácia takže vtedajší neprajníci odišli z dlhým nosom.
Uvidíme ako to dopadne teraz, ale ja si myslím, že rovnako a to aj keby mala byť kontrola už zajtra.
šarky
..
..

Poslaťod kura11 » Uto Feb 14, 2012 4:06 pm

:lol: :lol:
Naposledy upravil kura11 dňa Uto Feb 14, 2012 4:37 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 4:16 pm

Jankes, som rád, že si sa ozval.
1, žiadny ochranár nie som, ale určite viem o čo mi ide - (o transparentnosť)
2, neselektujem ľudí a ani rybárov na cigán - necigán
3, dík za info, ale už som si zistil, kde patrím
4, myslím si, že veci okolo učtovníctva by mali byť zverejňované na nete a nebolo by treba nikde chodiť
5, pýtal som sa na pytliakov a nie na kormoránov...dúfam že si mal aj povolenie na odstrel...a mimochodom, vieš koľko rýb by si zachránil, ak by si vystrieľal celú členskú základňu SRZ-KE ? :-)
6, ako člen RS a vrámci toho, ako si sa vyhrážal Radovi DK si odvodzujem, že výšku trestu, ktorú udeľuje DK dokážeš ovplyvniť...a to či už priamo, alebo nepriamo.
7, ak nadávaš rybárom do baranov to akože Ty si niečo viac?
8, nie som Tvoja žena a ani gay, aby som na Teba liezol...takže takéto irelevantné poznámky si radšej odpusť
9, už si mi raz napísal, že na moje príspevky nebudeš reagovať...tak nereaguj, ale ja viem,že ješitnosť Ti nedovolí konať inak :-)
10, SRZ-KE to nie je len skupinka ľudí, ktorá má funkcie, ale sú to všetci rybári danej organizácie.
Rybári tu niesu kvôli funkcionárom, ale funkcionári kvôli rybárom. A ak chcú rybári zmeny, tak budú zmeny !
Je na čase, aby ste si to uvedomili !

PS: Jankes, oceňujem, že si sa zapojil do diskusie na rozdiel od niektorých, čo sa hrajú na mŕtveho chrobáka.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Feb 14, 2012 4:54 pm

cestovne a ubytko do 10E tusim.. vsetko sa dokladuje blockami.. a prihlaska do sutaze...
Naposledy upravil kura11 dňa Uto Feb 14, 2012 5:04 pm, celkovo upravené 1
kura11

Poslaťod Martinbati » Uto Feb 14, 2012 5:53 pm

plavec, nahodou taky dabing zo zajaca je vyborny velmi rad ho pouzivam, krasne telicka sa zdaju z neho robit :) kontkatuj ma ak ho mas vo vacsom mnozstve :ryba2:
Obrázok užívateľa
Martinbati
Aktívny diskutér
Aktívny diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Feb 14, 2012 6:42 pm

*Myslim ze hadky, urazky a obvinovanie tu nikomu nic neda ale skor by sme mali apelovat na niekoho kto este na schodzi nebol a ma moznost ist na tie zvysne tri aby si pozrel to o com sme sa tu celý rok bavili a to navrhy na zmeny viewtopic.php?f=7&t=567... a aspon najrozumnejsie body predniest a tym prispiet k zlepseniu podmienok pre ryby aj rybarov... co vy na to???myslim ze sme tie navrhy sformulovali celkom pekne a bolo by dobre ich aj predniest aby nezapadli prachom a diskusia aj tu nebola zbytocna ako je napr. tato v tejto teme... snad sa dakto najde co sa na to podujme... dakujem :!:
kura11

Poslaťod sbiro » Uto Feb 14, 2012 7:02 pm

Celá situlácia sa nemusela takto vyhrotiť, ak by sa veci robili viac transparentne.
Neviem, prečo sa výbor obul tak do ľudí a pretekárov, len preto, že sa dožadujú zmien na, ktoré majú právo?
Vôbec sa mi to nepozdáva a som zvedavý, ako sa to ďalej bude vyvíjať.

Plavec, akože som nič nepovedal ;)
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Uto Feb 14, 2012 8:32 pm

cronicle ver ze s tym problem nemam ani najmensi... okrem toho si kupujem aj lipnovku a mozna dalsiu pstruhovku v inej MO aby som nelapal len granulovane ryby... a zarybnenie pstruhovky si chcel napisat viac na duhaky asi... nie 8 ton duhakov nam fakt netreba... :!:
kura11

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť