Jankes, som rád, že si sa ozval.
1, žiadny ochranár nie som, ale určite viem o čo mi ide - (o transparentnosť)
2, neselektujem ľudí a ani rybárov na cigán - necigán
3, dík za info, ale už som si zistil, kde patrím
4, myslím si, že veci okolo učtovníctva by mali byť zverejňované na nete a nebolo by treba nikde chodiť
5, pýtal som sa na pytliakov a nie na kormoránov...dúfam že si mal aj povolenie na odstrel...a mimochodom, vieš koľko rýb by si zachránil, ak by si vystrieľal celú členskú základňu SRZ-KE ?

6, ako člen RS a vrámci toho, ako si sa vyhrážal Radovi DK si odvodzujem, že výšku trestu, ktorú udeľuje DK dokážeš ovplyvniť...a to či už priamo, alebo nepriamo.
7, ak nadávaš rybárom do baranov to akože Ty si niečo viac?
8, nie som Tvoja žena a ani gay, aby som na Teba liezol...takže takéto irelevantné poznámky si radšej odpusť
9, už si mi raz napísal, že na moje príspevky nebudeš reagovať...tak nereaguj, ale ja viem,že ješitnosť Ti nedovolí konať inak

10, SRZ-KE to nie je len skupinka ľudí, ktorá má funkcie, ale sú to všetci rybári danej organizácie.
Rybári tu niesu kvôli funkcionárom, ale funkcionári kvôli rybárom. A ak chcú rybári zmeny, tak budú zmeny !
Je na čase, aby ste si to uvedomili !
PS: Jankes, oceňujem, že si sa zapojil do diskusie na rozdiel od niektorých, čo sa hrajú na mŕtveho chrobáka.