andy píše:martino ja som obyc.rad.clen . Ak doposial nik nic neziadal tak samozrejme ze nikde nic nedavali . Viem ze v klubovni su neake oznamenia vyvesene ale ani to neviem ake : Bol som na schodzi kde jeden mlady pan v prvej lavici riadil chodzu . Jak dvihol ruke tak ostatni clenovia dvíhali ruku za nim. A teraz TO HLAVNE ...Bola prestavka na poradu ze koho budu volit na konferenciu .Po prestavke mlady pan povedal ,,tak sme sa dohodli na tychto kandidatoch a chcel zacat citat mena 12 tich kandidatov ked zo zadu sa ozvali rybari ved sme sa na nicom nedohodli ! Pytam sa na co bola prestavka a ci ty ludia su fak ovce ktore idu za jednym baranom v kravate ? Neviem kto tu pisal ze nikoho nenavrhli co vlastne chcu robit ? SRZ ma skoncit jak zeleziarne v rukach kinder men.? som za mladu krv ale nie za cenu znicenia MsO Kosice aj ked som len mlady rybar! Este by son dodal sbiro a ostat. najdite si seberovnych a s nimi si rieste vase emocie lebo ak sa ozve funkcionar tak hned je vedeni voci nemu utok. Ani ja by som sem nic nepislal.pri takejto diskusii cest vynimkam .

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť