Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod sbiro » Sob Feb 18, 2012 12:22 am

:ryba:
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 9:25 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Sob Feb 18, 2012 12:43 am

:ryba3:
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 9:26 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Sob Feb 18, 2012 2:27 am

Ja už neviem, ako vám mám vysvetliť, že nie je úmysel sa len hádať, ale dať veci na správnu mieru .

Revír Vyšná Kamenica : za roky 2004-2010 tam bolo nasadených 3150 kg kaprov, ale chytených len 771kg. Rok 2006 nie je vôbec vykázaný a tohoročné nasadzovanie nepočítam.
Malo by tam byť 2379 kg kaprov. A sú tam :?: Určite nie toľko. To by tam muselo byť 475 5kg, alebo 951 2,5kg kaprov. Také množstvo by sa tam ani neuživilo.
To ani Perín tak nie je zarybnený :!: To sú do očí bijúce podvody :!: Zarybňovanie je fiktívne, rýb nám akože pribúda,ale úlovky niesu.
Zubáče plôdik sa počíta na kusy a kapre K2 a K3 na kilá :?:

Ak sa v SRZ-KE neudejú zmeny bude to pokračovať . Neviem, ako vy, ale ja osobne vyviniem úsilie, aby sa tomu predišlo, aj keby som mal napísať na všetky slovenské rybárske weby.
A teraz sa nehádam, teraz vyvíjam tlak :!:
Očakávam, že aspoň skalní diskutéri, sa k tomuto nejako vyjadria.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod andy » Sob Feb 18, 2012 8:52 am

bobo-Myslis si ze potakom brutalnom utoku R.V. voci vlastnej(teraz uz byvalej) p.manzelke ostali vsetci jeho kamarati kamaratmi aj medzi pretekarmi ? Podlubny napisal co on chcel nie co som sa ho hlavne opytal co s tym ALKOHOLOM ? Nebol som na schôdzi patrim na obvod c.2 zial na 3 ku som sa nedostal ale pocuval som zaznam . A spytal som sa aj nasich spolocnych kamaratov rybarov a to som sa dozvedel . Preto by som chcel vediet viac a zrejme aj vy kto bude v novom vedeni alebo vas to nezaujima len burat a nic nestavat alebo vam je jedno kto tam sadne na stolicku ? Alkoholik alebo chory ludia ?
andy
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod lew » Sob Feb 18, 2012 11:46 am

andy píše:martino ja som obyc.rad.clen . Ak doposial nik nic neziadal tak samozrejme ze nikde nic nedavali . Viem ze v klubovni su neake oznamenia vyvesene ale ani to neviem ake : Bol som na schodzi kde jeden mlady pan v prvej lavici riadil chodzu . Jak dvihol ruke tak ostatni clenovia dvíhali ruku za nim. A teraz TO HLAVNE ...Bola prestavka na poradu ze koho budu volit na konferenciu .Po prestavke mlady pan povedal ,,tak sme sa dohodli na tychto kandidatoch a chcel zacat citat mena 12 tich kandidatov ked zo zadu sa ozvali rybari ved sme sa na nicom nedohodli ! Pytam sa na co bola prestavka a ci ty ludia su fak ovce ktore idu za jednym baranom v kravate ? Neviem kto tu pisal ze nikoho nenavrhli co vlastne chcu robit ? SRZ ma skoncit jak zeleziarne v rukach kinder men.? som za mladu krv ale nie za cenu znicenia MsO Kosice aj ked som len mlady rybar! Este by son dodal sbiro a ostat. najdite si seberovnych a s nimi si rieste vase emocie lebo ak sa ozve funkcionar tak hned je vedeni voci nemu utok. Ani ja by som sem nic nepislal.pri takejto diskusii cest vynimkam .

Drahy andy:raz pises,ze si na schôdzi nebol,inokedy,ze ano...spravas sa tendencne podla toho,ako Ti to momentalne vyhovuje.Zastavas sa niektorich ludi,inych zase hanis,tak mi laskavo povedz preco si obtieras usta o p.Vencela a p. Podlubneho?Stupil Ti niekto na otlak?Ak Ta tak zaujima alkohol u p. Podlubneho,tak by Ta mal zaujimat i u urcitych clenoch r.s. vtedy by to bolo fer....k p.Vencelovi 1)nieje mi zname,ze by mal a ma ambicie sediet na nejakej stolicke v srz Ke...2)ak ho nepoznas osobne a chces ho hodnoti,tak si daj s nim stretko,ako si to odporucal v pripade p.Kerestesiho.....3)nemasiruj tu mozgy inych clenov o nejakom zniceni Mso SRZ Kosice,lebo je to nezmysel...
lew
.
.

Poslaťod Boris » Sob Feb 18, 2012 12:37 pm

Len sa potrvdzuje to, že sa tu riešia osobné spory bývalých, terajších, budúcich, a ešte neviem akých členov. Riešte si tieto veci inde, ako na rybárskom fóre, tu to nezaujíma nikoho. Dokonale to bolo vidieť na schôdzi .... Jedna mi stačila na rok úplne, a to je škoda.
Dnes bola schôdza zas nie? Dúfam, že sa neopakovalo to čo naposledy. :(
Obrázok užívateľa
Boris
Občasný diskutér
Občasný diskutér

Poslaťod sbiro » Sob Feb 18, 2012 12:46 pm

:ryba2:
Naposledy upravil sbiro dňa Uto Máj 15, 2012 9:28 am, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod sbiro » Sob Feb 18, 2012 1:38 pm

Cronicle, už nemám veľa času a nebudem hrabať v stanovách, ale myslím si, že kontrolu zarybňovania by mali prevziať výbory obvodov.
Na každé zarybňovanie, by mal poslať každý výbor jedného člena, ktorí by svojím podpisom potvrdili, že sa do vody dostalo také množstvo rýb, ako je na faktúre. Pokiaľ to bude podpisovať, len 1 človek tak sa to vždy bude dať zneužiť.
Ak by aj ostali vo vedení tí istí ľudia, toto je zmena, ktorá by dostala daný stav veci pod kontrolu.

PS: prepáč, že niekedy tak reagujem, ale vieš ma neskutočne naštvať.
Obrázok užívateľa
sbiro
Diskutér
Diskutér

Poslaťod kura11 » Sob Feb 18, 2012 6:39 pm

Cronicle stale nevidim dovod aby daktora hlava ktora tam je uz XYZ rokov nepadla... preco nemoze ist do muky kontrolka??? hmm.. ked nepojdu teraz tak pojdu neskor... ono hodiny uz tikaju... mne napriklad vadi to ako sa trasu o posty a chrania jeden druheho... co ak by pan Kertesz sam odisiel a aby neboli nesvary tak ponukol svoje miesto inemu clenovy ktory bude mat zaujem o funkciu kontrolnej??? ved o to cele ide... aby kamos nekontroloval kamosa... je to logicke... dneska muselo byt na brigade aspon 500 clenov aby potom cisla sedeli :lol: dalsie vec, pan kontrolor je pravnik cize sa vie pohybovat vo veciach co a ako, cize je to dobry nastroj na rady ako a kde uliat susky,,, takto vznikaju podozrenia a ak ich chcu vyvratit a nastolit pokoj nevidim dovod na jeho neodvolanie alebo vlastny odchod pre upokojenie clenskej zakladne... ved vravel ze sa mu to neoplati ma mozna 1E na hodinu tak neviem v com je problem.. :!: nad tym sa zamysla vela ludi...
kura11

Poslaťod bobo » Sob Feb 18, 2012 7:52 pm

andy Ty mas take dobre info, co znamenaju osobne naklady v uctovnej uzavierke tych 37000E. KEd pozeram tak asi vyplaty v TPP to nebudu lebo dan z prijmu je zaplatena smiesna 2,59 a aj odvody 250E? Nevies to zistit od kamosov?
Vyzera ze uz je po revolucii, vybor zatial vyhrava 17:7 , ked zrusia prvu schodzu, mozno juh zabere ale pochybujem ze stare mesto. Takze vyzera to tak ze dalsi pokus o prehlasovanie bude, ked sa niekto da dokopy v 5 obvodoch za dalsich 1o rokov dovtedy ideme po starom dole s kopca, na zarybnovanie Halmi s Kerteszom atd :-) a pamatajte nikto Vam kosickym rybarom nedokaze viac dat ako vybor slubit :-)
bobo
Pretekár
Pretekár

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia