Schôdze 2012

Oznamy z webstránky - brigády , schôdze, zarybňovanie a pod.

Re: Schôdze 2012

Poslaťod plandavcik » Uto Mar 27, 2012 7:15 am

jankes píše:plandavcik - Napíš,že aj mňa obviňuješ !!! Ja som ti dal otázku,prečo ich neudáš a ty miesto odpovede si písal svoje čísla. Napíš odpoveď a tak sa môžem s tebou baviť. Dávaj pozor čo píšeš píš o mne len to čo je pravda a nie z počutia!!! A aké vaše peniaze ja beriem??? To my budeš musieť vysvetliť ale nie tak že si to počul !!! Podlubny toho čokla si odpusť. Ja som nebol a ani nebudem karierista,tvojho tipu. V politike ti to nevyšlo,tak lezieš po chrbtoch rybárov aby si sa zviditeľnil. Ja som nikoho nevyzliekal z uniforiem pod vplyvom alkoholu. A už nepíšem aký ma charakter a zodpovednosť človek,čo si sadne za volant auta s 3% alkoholu v krvi !!! Ale majú ťa radi z mokrej štvrti,keď im po platíš,tak máš spústu kamarátov.

zase sme si asi neporozumeli my si asi nebudeme nikdy rozumiet , jankes nebud vztahovacny ja som nehovoril ze ty si nieco ukradol hovot
ril som len to ze je dovodne podozrenie ze nesedi pocet clenov s poctom vyzbieranych penazi , a s tym udanim este treba pockat vies najprv sa treba dostat k papierom a potom sa budes divit kolko toho vyplavy napovrch, este by si sa mohol opytat ci by vedeli zverejnit zapisnice z minulorocnych schodzi aj minulorocnu mestsku konferenciu kolko bolo vlastne ludi na minulorocnej schodzi , prosim ta zariad to opytas sa mi nato ? ale paci sa mi ze ty ako jediny mas snahu aspon o niecom konstruktivne diskutovat, ak ked niekedy neodpovedas na moje otazky ktore tu uz mesiac aj nieco vkuse kladiem ale mozno raz sa dopracujeme aj k odpovediam.
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod bobo » Uto Mar 27, 2012 7:36 am

Cronicle píše:kura - písal si o arogancií vedenia..Ak niečo chcem vedieť, idem na Vodnú a pýtam sa. Nestretol som sa so žiadnou aroganciou. Nahrávky som si vypočul aj ja. Radšej by som si nechal odrezať ukazovák na pravej ruke, ako sa zúčastniť takého bordelu, aký bol vyvolaný zo strany ľudí kričiacich po výmene vedenia. Spôsob akým sa koná "výmena" vedenia, alebo ako sa chce konať je v súlade s čím? Minule som bol v jednom rybárstve a vypočul som si rozhovor človeka, ktorý podporuje ľudí kričiacich po zmene..Ten dotyčný drístal také veci o ktorých ani len z ďaleka nemá šajnu. Stačí to na urobenie si "obrazu" o ľuďoch a danej situácií..

Kura - treba si vybrať tú správnu stranu. Ak Ťa súčasné vedenie podporovalo a tebe to doteraz vyhovovalo, prečo alebo čo zmenilo tvoj názor, že zrazu sa ti niečo nepáči?! Popremýšľaj či zmena názoru prišla z tvojej hlavy, alebo vládne davová psychóza..

Nechcel som sa síce zapájať do diskusie, prišiel som iba napísať odozvu na reakcie po mojom odchode, ale nedalo mi to.

Lovu zdar a veľa pekných úlovkov v roku 2012!

Kura bol taky ako Ty ked bol mlady len potom vytiahol nohy z kosickych revirov a prisiel na to ze vody mozu byt zarybnene aj inac. Inak nehnevaj sa ale ked niekto napise do spravy o zarybnovani ze sa nasadilo na jar 25000kusov lipna a nikto nikde ich nechytal alebo sa dozviem ze bola ponuka do jasova 60000kusov zubaca a nahodou je v nasom zarybnovacom plane ze sme davali tolko zubaca tak taky pani nebudu mat moju podporu. Mozu ist robit sukronmy business ale nie pracovat v SRZ. Moj osobny nazor je taky ze tie cisla pri nasadzovani sa mi zdali stale srandovne sa to dalo delit bulharskou konstantou aby sme sa dostali na skutocne cisla, ale to sa neda dokazat. Na nasadzovanie chodi len svata trojica.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod bobo » Uto Mar 27, 2012 7:45 am

plavec píše:Ani oku bežného diváka nemohlo uniknúť, že dnes bola zahájená ofenzíva terajšieho vedenia na ovplyvnenie verejnej mienky na tomto diskusnom fóre. Okrem silných rečí som sa tu s výnimkou príspevku Podlubného týkajúceho sa sobotňajšieho rozhodnutia Rady SRZ nedozvedel nič nové. A tiež nikto neodpovedal, ako je to s údajnými čiernymi listinami s menami opozičníkov.

plavec boli si isty ze Balaz vybavi co Harvanek chcel t.j zrusit 4 a 2 schodzu a nekonat toho roku mestsku aby bola az na druhy rok, aby mali rok pokoj. Neviem kde to v stanovach nasli ale pre nich to je len zdrap papiera a robia si co chcu.
bobo
Pretekár
Pretekár

Poslaťod jankes » Uto Mar 27, 2012 7:51 am

plandavcik - Ak by som mal dôvodne podozrenie,tak to dám na políciu alebo prokuratúru a nebudem tu nikoho obviňovať bez toho aby som to nevedel podložiť ale čakať až naprší ? Bol si za výborom a pýtal si sa aby ti to vysvetlil jak to je ? Určite si nebol a nepíš že bol xy ! Teba som sa pýtal tak ty odpovedz. A čakať jak to skončí ne ni odpoveď! Z Rady boli 3 kontroly za sebou a nič nenašli viete to dobre . Ale ďalej v kuse tu obviňujete každého člena výboru a už aj radu ...z čoho a prečo ? A ešte k zarybňovaniu som strašne zvedaví,kto pôjde z vás pre ryby ? Tam sa nestojí s rukami vo vrecku a roznášať ryby po celom revíri. Rád by som videl aj teba jak budeš pomáhať pri zarybňovaní Hornádu?
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod plandavcik » Uto Mar 27, 2012 8:15 am

jankes píše:plandavcik - Ak by som mal dôvodne podozrenie,tak to dám na políciu alebo prokuratúru a nebudem tu nikoho obviňovať bez toho aby som to nevedel podložiť ale čakať až naprší ? Bol si za výborom a pýtal si sa aby ti to vysvetlil jak to je ? Určite si nebol a nepíš že bol xy ! Teba som sa pýtal tak ty odpovedz. A čakať jak to skončí ne ni odpoveď! Z Rady boli 3 kontroly za sebou a nič nenašli viete to dobre . Ale ďalej v kuse tu obviňujete každého člena výboru a už aj radu ...z čoho a prečo ? A ešte k zarybňovaniu som strašne zvedaví,kto pôjde z vás pre ryby ? Tam sa nestojí s rukami vo vrecku a roznášať ryby po celom revíri. Rád by som videl aj teba jak budeš pomáhať pri zarybňovaní Hornádu?

pocuvaj preco nepredlozia vsetky dokazy aby nam zavreli usta, nic jednoduchsie neexistuje , a tie kontroly co tu boli stoja vies za co , ked som telefonoval jednym z nich clenom kk srz a pytal som sa ho ci kontrolovali prezencky z brigad vies co mi povedal , ze kosicka mso nemusi mat prezencky , ale vies co co keby sme sa dohodli na tom aby sme to skontrolovali spolu navrhni aby boli pri kontrole kopco, hirjak a podlubny co ty nato ? co myslis a predideme vsetkym podozreniam a obvineniam . a k tym zarybneniam preco nepozyvate ludi k zarybnovaniu , velmi vela ludi vam pride rado pomoct. este som zabudol co keby sa robilo video z vazenia , vypustania nasady tak ako sa to robi v inych organizaciach co ty nato?
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Uto Mar 27, 2012 8:24 am

plandavcik - Ak by som mal dôvodne podozrenie,tak to dám na políciu alebo prokuratúru a nebudem tu nikoho obviňovať bez toho aby som to nevedel podložiť ale čakať až naprší ? Bol si za výborom a pýtal si sa aby ti to vysvetlil jak to je ? Určite si nebol a nepíš že bol xy ! Teba som sa pýtal tak ty odpovedz. A čakať jak to skončí ne ni odpoveď! Z Rady boli 3 kontroly za sebou a nič nenašli viete to dobre . Ale ďalej v kuse tu obviňujete každého člena výboru a už aj radu ...z čoho a prečo ? A ešte k zarybňovaniu som strašne zvedaví,kto pôjde z vás pre ryby ? Tam sa nestojí s rukami vo vrecku a roznášať ryby po celom revíri. Rád by som videl aj teba jak budeš pomáhať pri zarybňovaní
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod Igor Podlubny » Uto Mar 27, 2012 8:26 am

Janko, neviem kedy sme si potykali, ale ok - starsi a nedovzdelany zakomplexovany pajacik ma pravo aj na tykanie, tak beriem :D

Tak ti poviem, najprv vypluj semä z pusy, aby si sa mi nezadrhol, lebo mam s tebou ine plany ;) . Uz hotovo? Dobre, tak podme na to.

Ma velmi tesi, ze na mna nic nemas. Ale ma to neprekvapuje, lebo ja narozdiel od urciteho analneho ekvilibristu s ktorym sedis v jednych gatiach, nie som senilny zakomplexovany 2x sudne trestany "rozumbrada", ktory k zivotu potrebuje preukaz verejneho cinitela a pusku, lebo inac nie je nic a ho to potom strasne sere :lol:
Verim, ze ta neprekvapi, ze od takehoto vycuciavaca vajec asi skolenia o moralke neprijimam :roll:

Teraz by som ti odporucil, co by si mohol robit dalej: Najprv chod za jednym aj druhym R.H. a priznaj im, komu 3x denne volas, za kym kazdy druhy den chodis, a ze orodujes len za svoje korytko a kamaratov si potapas.

Potom by si mohol na rovnake miesto ist aj dnes poobede a povedat mi do ksichtu to, co tu vypisujes. Ja tam poobede budem.

Ale vies co, ani neverim, ze prides. Uz len preto, ze ked sa niekomu trepes do zadku, tak o mne uplne inac hovoris, ako tu pises. Vies coho to je neklamnym znakom? Ze miesto chrbta mas steblo travy, coz je dalsi dovod preco od teba pocut o moralke je nasmiech...

Pozdravujem ta.

PS: Nezabudni ist teraz sa odbavit na vodu na slusnych rybaroch, kedze inac by ta nafleku porantalo - co by som bol nerad.
PPS: Zacni prosim odpovedat plandavcikovi k veci, ked uz tak...

Príspevok porušil kódex diskutujúceho...
Autor príspevku bol varovaný - po troch varovaniach nasleduje BAN !
Naposledy upravil Anonymous dňa Uto Mar 27, 2012 9:56 am, celkovo upravené 1
Dôvod: Príspevok porušil kódex diskutujúceho.
Igor Podlubny
...
...

Poslaťod plandavcik » Uto Mar 27, 2012 8:28 am

jankes píše:plandavcik - Ak by som mal dôvodne podozrenie,tak to dám na políciu alebo prokuratúru a nebudem tu nikoho obviňovať bez toho aby som to nevedel podložiť ale čakať až naprší ? Bol si za výborom a pýtal si sa aby ti to vysvetlil jak to je ? Určite si nebol a nepíš že bol xy ! Teba som sa pýtal tak ty odpovedz. A čakať jak to skončí ne ni odpoveď! Z Rady boli 3 kontroly za sebou a nič nenašli viete to dobre . Ale ďalej v kuse tu obviňujete každého člena výboru a už aj radu ...z čoho a prečo ? A ešte k zarybňovaniu som strašne zvedaví,kto pôjde z vás pre ryby ? Tam sa nestojí s rukami vo vrecku a roznášať ryby po celom revíri. Rád by som videl aj teba jak budeš pomáhať pri zarybňovaní

ZDRAVIM TA ,HAVE A NICE DAY.
plandavcik
Diskutér
Diskutér

Poslaťod jankes » Uto Mar 27, 2012 8:28 am

Zavolaj hospodárovi určite vás zoberie na zarybňovanie a stretnutie si môžte vybaviť aj bez toho aby som to ja riešil .
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

Poslaťod jankes » Uto Mar 27, 2012 8:37 am

Pdlubny máš ty šťastie ...ver tomu!!! Prečo nenapíšeš,že koho som potopil ! Že raz alebo dva krát zavolám Kopčovi ja sa tým netajím a bol som za nim 3 krát napíš pravdu ale to nevieš lebo máš od nej ďaleko ! Vypočuj si nahrávky o čom som rozprával s Kopčom každý hovor nahrával ale mne to nevadí . Nevieš stráviť pravdu čo o tebe napíšem ale máš to v prvej vete. Nevieš sa už inak predvádzať ver,že ťa ľutujem si len jeden úbožiak v mojich očiach ! Nepôjdem ku Kopčovi dnes,nechcem ti ublížiť ...len kvôli tomu tam nepôjdem .
Naposledy upravil jankes dňa Uto Mar 27, 2012 9:47 am, celkovo upravené 1
jankes
Rybárska Stráž
Rybárska Stráž

PredchádzajúciĎalší

Späť na Hospodárska činnosť a Organizácia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť