jankes píše:plandavcik - Napíš,že aj mňa obviňuješ !!! Ja som ti dal otázku,prečo ich neudáš a ty miesto odpovede si písal svoje čísla. Napíš odpoveď a tak sa môžem s tebou baviť. Dávaj pozor čo píšeš píš o mne len to čo je pravda a nie z počutia!!! A aké vaše peniaze ja beriem??? To my budeš musieť vysvetliť ale nie tak že si to počul !!! Podlubny toho čokla si odpusť. Ja som nebol a ani nebudem karierista,tvojho tipu. V politike ti to nevyšlo,tak lezieš po chrbtoch rybárov aby si sa zviditeľnil. Ja som nikoho nevyzliekal z uniforiem pod vplyvom alkoholu. A už nepíšem aký ma charakter a zodpovednosť človek,čo si sadne za volant auta s 3% alkoholu v krvi !!! Ale majú ťa radi z mokrej štvrti,keď im po platíš,tak máš spústu kamarátov.
zase sme si asi neporozumeli my si asi nebudeme nikdy rozumiet , jankes nebud vztahovacny ja som nehovoril ze ty si nieco ukradol hovot
ril som len to ze je dovodne podozrenie ze nesedi pocet clenov s poctom vyzbieranych penazi , a s tym udanim este treba pockat vies najprv sa treba dostat k papierom a potom sa budes divit kolko toho vyplavy napovrch, este by si sa mohol opytat ci by vedeli zverejnit zapisnice z minulorocnych schodzi aj minulorocnu mestsku konferenciu kolko bolo vlastne ludi na minulorocnej schodzi , prosim ta zariad to opytas sa mi nato ? ale paci sa mi ze ty ako jediny mas snahu aspon o niecom konstruktivne diskutovat, ak ked niekedy neodpovedas na moje otazky ktore tu uz mesiac aj nieco vkuse kladiem ale mozno raz sa dopracujeme aj k odpovediam.